Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

cūkgaļa krāsnī?

 
Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
sveikas,
atkal došos cīņā ar virtuvi.

man ir gabals karbonādes (~400 vai 500 grami)
atsaldēšu un domāju, ko darīt?
gribētos kaut ko krāsnī, iespējams šķēlēs, bet kādu marinādi, "cepurīti"? lai ir sulīga gaļa.

kā sabiedriskās ēdināšanas vietās gatavo tās " cepurītes" -tas nav tikai pliks siers,vai ne?


paldies
24.10.2013 14:48 |
 
Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
Tu domā "franču" karbonādes?
Tur uz gaļas liek tomāta šķēli, pēc tam sieru un majonēzi (jeb otrādāk - majonēzi un sieru :D)
24.10.2013 14:51 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
http://www.draugiem.lv/user/744635/gallery/?aid=42803885 Šajā receptē ir vistas fileja, bet droši var izmantot arī cūkgaļu, tik ilgāk jāpacep.
24.10.2013 14:52 |
 
Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
Reizēm taisu sautējamā podiņā - sagriežu kartupeli, burkānu, gaļu, sēnes nelielos gabaliņos, pieberu garšvielas un zaļumus un cepeškrāsnī iekšā. Kad gandrīz gatavs uzkaisu pa virsu sarīvētu sieru, lai izkūst un sanāk ņamma. :)
24.10.2013 14:57 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Lai cūkgaļa un vispār jebkkura gaļa sanāktu sulīga ir divi veidi kā gatavot krāsnī. VIens ir speķis, jo tieši tauki padara gaļu sulīgu un garšās bagātāku. Otrs variants, diētiskāks, gaļu tīt follijā, kad gaļa gatava noņemt folliju un mazliet vēl atstāt lai apbrūninās. Ja gribās mērces un tādas lietas, tās labāk atsevišķi sagatavot.
25.10.2013 11:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!