Asiņošana 2.mēnesī.

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Lasīju, ka grūtniecības sākumā smērēšanās ir normāla. Bet, ja asiņu sāk palikt tikpat daudz, cik mēnešreižu laikā? Spontānais aborts?
23.10.2013 21:59 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Matilde, 3. nedēļā nebija tas bērns USG vispār nekur redzams, bet analīzes un testi uzrādīja, ka ir. Ginekologs pateica- dzemdē bērnu neredzu un iespējams ārpusdzemdes grūtniecība. Kopš tā laika pie ārstes vairs nebiju

Njaa.... Pirmkaart, bija atkaartoti jaaiet uz USG. Briinos, kaa aarsts tev nenoziimeeja uzreiz naakamo USG peec paaris dienaam, to es nosauktu par nolaidiibu no vinja puses. Ja ir tikai 3. nedeeljas, var arii USG neko nesaredzeet, it iipashi, ja netika taisiita vaginaalaa USG. Otrkaart, ja patieshaam ir aarpusdzemdes gruutnieciiba un tu to novilksi liidz pliishanai, paliksi bez olvada un aarstam naaksies atveert visu tavu veedera dobumu, maza cauruminja vietaa. Jo aatraak "nokjer", jo mazaakas sekas veseliibai.
24.10.2013 00:02 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man māsīcai bija ārpusdzemdes grūtniecība un viņau momeentā aizrāva uz slimeni,kad viņai sākās asiņošanas tad,kad tai nebija jābūt un sāpēs. doki pateica,ka vēl pāris stundu un viņas vairs nebūtu.
24.10.2013 09:06 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Tu jokojies ar savu veseliibu?
Asiņošana var pastiprinaaties, aarzemees vai nee, vienmeer var kaut kaa tikt pie aarstiem, jo ja ir asinosana, tad taa taču nav joku lieta. Kaut vai ar atrajiem, manaa gadiijumaa mani aizveda ar atraajiem, jo peec dzemdiibaam saakas smaga asiņošana. Luuk taa.
24.10.2013 10:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits