Matilde, 3. nedēļā nebija tas bērns USG vispār nekur redzams, bet analīzes un testi uzrādīja, ka ir. Ginekologs pateica- dzemdē bērnu neredzu un iespējams ārpusdzemdes grūtniecība. Kopš tā laika pie ārstes vairs nebiju
Njaa.... Pirmkaart, bija atkaartoti jaaiet uz USG. Briinos, kaa aarsts tev nenoziimeeja uzreiz naakamo USG peec paaris dienaam, to es nosauktu par nolaidiibu no vinja puses. Ja ir tikai 3. nedeeljas, var arii USG neko nesaredzeet, it iipashi, ja netika taisiita vaginaalaa USG. Otrkaart, ja patieshaam ir aarpusdzemdes gruutnieciiba un tu to novilksi liidz pliishanai, paliksi bez olvada un aarstam naaksies atveert visu tavu veedera dobumu, maza cauruminja vietaa. Jo aatraak "nokjer", jo mazaakas sekas veseliibai.
Man māsīcai bija ārpusdzemdes grūtniecība un viņau momeentā aizrāva uz slimeni,kad viņai sākās asiņošanas tad,kad tai nebija jābūt un sāpēs. doki pateica,ka vēl pāris stundu un viņas vairs nebūtu.
Tu jokojies ar savu veseliibu?
Asiņošana var pastiprinaaties, aarzemees vai nee, vienmeer var kaut kaa tikt pie aarstiem, jo ja ir asinosana, tad taa taču nav joku lieta. Kaut vai ar atrajiem, manaa gadiijumaa mani aizveda ar atraajiem, jo peec dzemdiibaam saakas smaga asiņošana. Luuk taa.