par karlīnu

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
tām, kas skatījās ideālās vakariņas ar viņu
kā jums viņa likās kā cilvēks? ko jūs teiktu par tādu meiteni, es domāju galvenokārt runasstilu, žestus, mīmiku un tādas lietas?

jo interneta komentāros palasīju, ka

Kā portālam Puaro.lv pastāstīja kāda TV vērotāja, viņa, skatoties un klausoties Karlīnas Vītoliņas lielākoties nesakarīgos, aprautos pusvārdā un bieži vien neadekvātos izteikumus raidījuma "Gandrīz ideālas vakariņas" laikā, mēģinājusi saprast - vai tā meitene patiešām ir tik ļoti "ku-kū", ka nespēj sakarīgi runāt, vai arī ir kādas narkotiskas vielas iespaidā.

vnk likās, ka skatos kā spogulī, jo pati esmu tieši tāda :D
un man likās briesmīgi saprast, kāda varētu izskatīties no malas citiem :D

tad kā jums likās? ;)

un lūdzu par tēmu, nevis par vakariņām :(
23.10.2013 21:41 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Tajā savā vakarā pat Millers neko negatīvu par Karlīnas reakciju nebija pateicis. Ļoti toleranti un pašironiski noreaģēja.

Savukārt šī pārspīlētā un kaut kāda hiperbolizētā sabiedrības reakcija ir nožēlojama.
23.10.2013 23:03 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Godigi? Man liekas, ka lielakas problemas ir sabiedribai nevis Karlinai. Nu un, ka vinja nav tada kadai jabut?! Get a life!
23.10.2013 23:08 |

Reitings 282
Reģ: 25.07.2010
Jackie, nespeeju saprast taadus `man viss pofig, kaa gribu, taa daru" cilveecinus, kuri tieshi otraadaak ir paaraak atraisiiti un briivi, ar savu uzvediibu aizvaino citus. Un veel paarmet citiem, ka citi nav tik visatlautiigi un nepieklaajiigi,taatad aprobezhoti?Un tu solaarija administratore esi taa,kura maaciis citus? Tev kauna nav, inteligences truukums,ja domaa,ka ir par daudz piepasiit no cilveeka kulturaalu uzvediibu. Atskirties var, bet ne taa, ka aizvaino citus.
23.10.2013 23:08 |

Reitings 4617
Jā, esmu visus redzējusi.
Man daži draugi ir mākslinieki un varu pateikt, ka K. uzvedība jums liktos "ziediņi" salīdzinājumā ar citiem šādas vides cilvēkiem.
23.10.2013 23:09 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Visas tolerantās, nopietni - ja jūs aizietu uz teātri un jums blakus kāds uzvestos šādi vai vienkārši izrādes laikā nobļautos: boooring, jūs arī būtu tik saprotošas? Ar domu - cilvēks atšķirīgs, nemaz nav rupjš, uzvedība laba utt un šausminātos par tiem apmeklētājiem, kuriem tas liktos nepieklājīgi?
Nav runa par atšķirīgu gaumi vai viedokli, bet par visparastāko pieklājību un cieņu pret, šajā gadījumā, aktieri.
Es vienkārši nesaprotu. Laikam vaina manā audzināšanā - mani vecāki mani mācīja būt pieklājīgai un uzvesties pieklājīgi, pat ja man kaut kas nepatīk, jo arī nepatiku var paust normāli, ieturot pieklājības robežas. Nevis nobrēkties beigās - ''šis gan bija sūds, paldies dievam, ka beidzās'', vai kaut ko tamlīdzīgu.
23.10.2013 23:11 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Par pašu Karlīnu neko neteikšu, bet pateikšu, ka man patika Karlīnas izstāde Cēsu Mākslas festivālā šovasar:)
23.10.2013 23:12 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Beibe.Marta - Varbūt visu neuztver tik tieši? Tas, ka tēma ir par Karlīnu nenozīmē, ka šeit nenotiek vispārīga diskusija par atšķirīgiem cilvēkiem. Diskutēt saprāta robežās neliecina, ka savas dzīves vispār nav. Tver visu plašāk ;)
23.10.2013 23:18 |

Reitings 4617
Dharma, par kādu visatļautību tu runā?! Viņa nokārtojās istabas vidū, kādu nepamatoti nosauca par stulbeni vai kas?!
Ok, bija viens moments, kad viņa asi pārtrauca Buli. Toties atklāti pateica, ka vienīgais, kāpēc ir piereģistrējusies FB, ir PR nolūkā savai izstādei. Man šāds tiešums ir daudzreiz svarīgāks par pieklājīgu it kāieinteresētības izrādīšanu.

Tu jauc divas dažādas lietas. Es runāju par cilvēku attieksmi, ka no mākslinieciskas vides nākoša cilvēka tiek gaidītas diplomāta manieres. Lūk šo es tiešām uzskatu par aprobežotu domas veidu.

Drīzāk biju neizpratnē par etiķetes "speciālisti", kuras smiekli vietā un nevietā, valoda un izteicieni tiešām likās vulgāri.
23.10.2013 23:25 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Tinu gados ari apgrozijos makslinieku un rokmoziku sabiedriba un tur tada uzvediba un runas stils bija loti izplatits un mode, pati ari biju uz to nedaudz pavilkusies, bet ar laiku pargaja un tagad satiekot kadu no tas kompanijas nevienam tas nav aizkeries, neskatoties uz to, ka viens otrs ta ari palicis bohemiskaja dzivesveida, tapec ari izbrina, ka, ja tas ir uzspelets, tad, kapec tada vecuma un tik ilgi, vel it ipasi, ka gadus atpakal meitene tada nav bijusi.
Ja tas ir saistits ar kadu slimibu vai atkaribam, no komentariem atturos.
23.10.2013 23:26 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Cilvēki ir dažādi i visi nevar but vienādi pēc rakstura, runas veida. :) Un šādas iezīmes, manuprāt, nemaz tik vnk nevar mainīt vai pat vsp nevar mainīt.
23.10.2013 23:30 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Štrunts par standartiem, etiķetēm un tamlīdzīgam lietām, bet nu elementāri - meiča iesāk kaut ko teikt un tā arī nepabeidz. Un tā visu laiku. Viņa vārdus pa muti viļā kā karstu kartupeli, kuru nevar ne norīt, ne atpakaļ izšpļaut. Tas tak nav normāli!!! Viņai ar mēli ir kādas problēmas vai varbūt zobu nav?.. Ja šitik nesakarīgi runā, tad vai nu cilvēks ir slims (runa un domas izklāsts nav kā nākas attīstīti) vai arī kaut ko salietojies (pieņemu, ka šajā gadījumā piedzērās vienkārši).
Var "neiekļauties rāmjos" un uzvesties dažādi, bet sakarīgi runāt un teikumus pabeigt ir jāmāk tāpat kā staigāt, ja ar to nav kaut kas kārtībā, tad diemžēl to sauc par invaliditāti.
23.10.2013 23:35 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Noskatiijos. Nu nezinu,vinja tada ir, tur neviens neko nevar izdarit, tad ta Aija Strautmane jeb prasta city girl man izbesiija daudz,daudz vairak.

Mazliet tizli,protams,par izklaidi un to, ka edienu gatavoja pavars, bet nezinu. TIK TRAKI nebija
23.10.2013 23:37 |

Reitings 4617
Neon, Tu tiešām to nopietni??
Kurš to ir noteicis, kā viņai ir jārunā un jāveido teikumi, kurš??
:D
23.10.2013 23:43 |

Reitings 11996
Nu jā, tikpat labi, kurš ir noteicis kā ir jāstaigā ar kājām. Sorry, bet nu tā vienkārši ir normāla attīstība. Ja cilvēkam ir sarežģījumi iemācīties skaņas izrunāt pareizi un pabeigt loģiski teikumus, gribi teikt, ka smadzenes funkcionē kā tām būtu jāfunkcionē?
23.10.2013 23:47 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Jackie, ikdienā neviens, bet televīzijā tomēr jāpabeidz teikums. Debīli man liekas tie producenti, kas jau zināja, ka par šito būs cepiens, bet tik un tā palaida gaisā, tādējādi izbojājot raidījuma skatīšanās prieku - vismaz man noteikti un nebrīnos, ka citiem arī.
23.10.2013 23:48 |

Reitings 282
Reģ: 25.07.2010
Jackie un tu to nopietni?? :D Tad jau izgliitoties arii nevajag, kursh pateica, ka tas ir vajadziigs??Tad jau palaist balodiiti citu cilveeku klaatbuutnee arii ir normaali, kursh izdomaaja etikjeti un visp.kkadas visparpienemtas uzvedibas normas???
23.10.2013 23:48 |

Reitings 4617
OK, es kaut kā pārāk saasināti uztvēru šo tēmu. Vienkārši man var cilvēks pašai nepatikt, bet, ja redzu, ka visi viņam klūp virsū, rodas vēlme kaut kā aizstāvēt, saskatīt kaut ko labu.

Nobeigumā gribu ieteikt palasīt Dalī (atvainojos, ka šo ģēniju pieminu tik triviālā diskusijā:D) laikabiedru atmiņas par šo mākslinieku, viņa uzvedību, manierēm un dzīvesveidu.
Eh, kaut vairāk būtu šādu nenormālo!
23.10.2013 23:49 |

Reitings 382
Reģ: 25.11.2010
Nē nu, runāt un teikumus katrs var veidot kā vēlas, bet viens no komunikācijas pamatprinciem ir tas, ka otra persona saprot, ko saki.
23.10.2013 23:50 |

Reitings 4617
Jackie un tu to nopietni?? Tad jau izgliitoties arii nevajag, kursh pateica, ka tas ir vajadziigs??Tad jau palaist balodiiti citu cilveeku klaatbuutnee arii ir normaali, kursh izdomaaja etikjeti un visp.kkadas visparpienemtas uzvedibas normas???

Ak, Dievs, tas ir kā ar sienu runāt!
Bet viņa neko no tā nedarīja un domāju, ka nedarītu! Cilvēki vienkārši grib saskatīt to, ko grib.
Es runāju par to, ka komentētāju reakcija ir NEADEKVĀTI pārspīlēta salīdzinājumā ar K.uzvedību.
Un te jau arī izpaužās tā prāta šaurība.
23.10.2013 23:53 |

Reitings 11996
Nu es to Karlīnu nepazīstu un citur arī redzējusi neesmu. Man liekas, ka skuķis vnk pārdzēris jēgu...
23.10.2013 23:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits