parunāsim par picām, kur jums garšo labāk? picērijā vai mājās taisītas? un ja picērijā, tad kādā? ja mājās tad kāda? no kādas mīklas un kādas sastāvdaļas? :)
man garso gandriz visu veidu picas. gan rimi siltas (taja plastmasas kaste), gan piceriju(cilli picas, can can). majas ari pati forsas maku gatavot.
vienigais, kur es picu neestu ir charlie pica, jo , pasutot 2 dazadas picas, vinas izskatijas vienadas un parlieku uzkritosi nabadzigas.
garšo picas! gan mājās taisītas (cik nu taisītas, jo mīklu pati neuzņemos taisīt, tik izdomāju, ko likt uz pašas picas), gan picērijās - Čilli, Ripo, CanCan, Charlie pizza. ļoooti garšo picas ar ananāsiem :)
visņammīgākās, protams, mājās gatavotās. pērku labu gatavo pamatni un lieku virsū visu, kas ienāk prātā - salami, šķiņķi, vistu, ananasus, šampinjonus, sieru, dārzeņus utt.
no ne-māju picam vismīļākā ir Lulu Trio pica.
Marta, kur tu pērc garšīgas Rimi picas? Pirms kādiem diviem gadiem arī biju nopirkusi Rimi picu, garšoja un pirku vēl, tad kādu laiku nē un tieši pirms nedēļas nopirku divas Rimi picas, nu briesmīgas. tādas neēdamas un kā gumija + uz picas gandrīz nekā nebija.
kādas jūs mājās taisāt, no gatavajiem maisījumiem vai pašas mīklu taisāt?
kāda ir laba gatavā pamatne? kādu laiku pirku tādu, kas man tiešām patika un garšoja, bet viņu jau labu laiciņu vairs neražo. tagad nezinu kādu ņemt ( ja vispār ņemt) esmu mēginājusi vici un pedro abas garšoja pēc papīra :)
es loti reti perku jau gatavas picas. atceros, ka vasara nopirkam to silto rimi picu(ne tas, kuras ir sasaldetas), kas stav pie galas edieniem, gatavajiem salatiem, un jasaka, ka bija loti garsiga. ta bija pica ar skinki. neka daudz virsu nebija, bet vai tad vienmer vajag kaudzi ar sastavdalam? mums garsoja.
Šad tad gatavoju pati, šad tad dodos uz savu mīļāko picas restorānu. Esmu absolūts Primavera picas fans. Siers, crudo prosciutto, mozzarella, rukola un cherry tomātiņi.