Iesakiet kādu labu pūderkrēmu! Man teica,ka Douglasē esot kaut kāds labs, aizmirsu precīzo nosaukumu,bet bija ar S burtu un ar otiņu. Ja arī šādu nezināt,nekas, iesakiet savus favorītus :)
Murrra, ko tu domā ar vārdu pūderkrēms?
Man kaut kā liekas, ka tas ir tikai sinonīms vārdam tonālais krēms.
Angliski jebkurā gadījumā tas saucas foudation.
Vai tu izproti to kā citādāk?
Iespējams,ka tas tiešām ir tas pats tonālais krēms,tikai ne tik biezs, smagnējs. Man pateica,ka man jāmeklē tāds pūderkrēms, kas ir ļoti viegls, bet tajā pašā laikā sedzošs.
Murrra, nav smagnējie. Un tad pastāsti ko tieši tu saprotu ar jēdzienu pūderkrēms :) Vai tu domā par tā saucamiem "kompaktiem" - krēmveida tonāliem krēmiem?
Vai arī vispār pūderi?
Nē,nē,sugar,es tagad sapratu,ko salona meistare bija domājusi ar pūderkrēmu. Nav tas vienkāršs krēms,bet gan tāds ļoti viegls, sedzošs tonālais.Jo viņa pati man lika tādu uz sejas.
Murrra, kurā salonā biji? Parasti salonos strādā ar noteikta brenda kosmētiku. Ir jau tiešām BB un CC, ko minēja womankind. Vai var būt atceries kā tas krēms izskatījās?
Ar otiņu un S burtu uzreiz atmiņā nāk tikai šis
Tas salons nav Rīgā :)
Nē,šis nebūs īstais. Skatījos Douglas mājas lapā pie S burta,neatradu tādu. Tā otiņa ir tā kā lūpu spīdumiem iekšā iemērcāma. Ar to uzliek uz sejas pilītes un tad izsmērē pa visu seju.
Varbūt tu domā franču kosmētiku SLA Paris? Zinu, ka LV ar šo kosmētiku srādā Jolanta Reihmane.
http://www.slaparis.lv/produkti/seja/photo-foundation-mitrinoss-puderkrems-jaunas-paaudzes-aizsargs-30ml/