Sveikas vakar skatoties ebaya atradu forsu dunu peteli cena latos 25ls bet musu veikalos cenas ap 100ls tadam metelim.bet ka ar izmeriem gruti saprast? Jo razotajs kina .tur ari bija cm meri tad ta meriju visas vietinas gruti izlemt vai l vai xl nemt vairak jau sliecos ub to xl jo labak bik brivaks neka saznaugts.bet jus vispar ticat tiem meriem vini ir pareizi cm?
jā, parasti nomēros un paņemu pēc izmēru tabulas to, kas atbilst uz cm, ne to, kas atbilds pēc eiropas izmēriem. citreiz rakstīts, ka var būt kļūda 3cm ietvaros, bet mētelim laikam tā nebūs problēma, nav jau apspīlēts jāpērk.
Tieši tā, par tādu cenu dūnu mēteli nenopirksi, bet mūsu ziemas nav tik aukstas, vismaz es neesmu nosalusi pat parastajā pufaikā, kura pildīta ar to mīksto vatveidīgo :D pārvietojos ar mašīnu, ārā nav nekur diži jāstāv!
teksts "mūsu ziemas nav tik aukstas, lai pirktu dūnu jaku vai kažoku" vienkārši 'izspārda' :O tu to nopietni?? Ā, nu jā, tu tač ar mašīnu pārvietojies.. Pff..
Vakara iemetisu linku jo esu darba no telefona neta.bet raxtiits ka dunu un bija paradits ka to meteli pargries un tur ir spalvas bet tas ta ir vai nav tas man neuztrsuc.
Chiepinu laikam kondišs mašīnā pārpūtis! :D Varbūt viņai neienāk prātā, ka ir padaudz ļaužu, kas ikdienā ar kājām pārvietojas (jā, jā arī ziemā!! :D ) un tad normāla (t.i. silta) virsjaka ir nepieciešamība. Mašīnā braucot var arī ar džemperi iztikt!
es arī pārvietojos ar mašīnu un man ir dūnu mētelis :D ziemā kamēr tā mašīna (man dīzelis) uzsils pie -20 ārā es jau būšu darbā :D Dūnu mētelis ir lētāks par jaunu mašīnu ar webasto :D