Pastāstīšu savu pieredzi. Es savu bildinājumu gaidīju 7 gadus. Un ne mirkli nenožēloju, to, ka sagaidīju, jo bildinājums atnāca brīdī, kad jau faktiski biju pārstājusi to gaidīt. Tagad par vīru varu saukt cilvēku, ko patiesi mīlu, kas ir bijis un jau ir pierādījis, ka spēj būt kopā ar mani kā priekos, tā bēdās. Es vairākkārt zaudēju pacietību, es mocījos līdzīgās sevis šaustošās domās, kas protams, rodas no sevis salīdzināšanas ar citām sievietēm, savām it kā mūs apsteigušajām draudzenēm, vairākkārt pati apsvēru pati bildināt savu vīrieti, jo zināju, ka viņam šāda nereģistrēta kopdzīve pilnībā apmierināja, taču man vislaik gruzda aizvainojums. Līdz ar to, varu teikt, ka mūsu gadījumā tas bija labāk vēlu nekā nekad, jo tagad es esmu nomierinājusies, mums ir mazāk strīdu un uz mani vairs netiek izdarīts sabiedrības spiediens ar mūžīgo jautājumu: "Kad jūs precēsieties?" Piekrītu, ka ir vīrieši, kas nevēlas precēties ātrāk kā 30gv un varbūt ir vērts pagaidīt to brīdi, kad viņš to tiešām pats gribēs? Pretējā gadījumā, ja tas nebūs viņa paša lēmums, tad iespējams, ka viņš visu laiku zemapziņā būs dusmīgs uz tevi, jutīsies kā krātiņā utt.
Mums katram ir sava dzīve un beigsim vienreiz salīdzināt sevi ar "visiem", kam ir vairāk naudas, lielākā māja, vīrs vai bērni. Jā sabiedrība izvirza mums šīs savas gaidas un ieprogrammē vēlmi pēc statusa, taču patiesajai mērauklai ir jābūt: laimīgs/nelaimīgs nevis precēts/neprecēts.
Ja tev akurāt gribas sevi salīdzināt ar citiem, tad padomā, ka tai pat laikā tavā paziņu lokā ir arī sievietes, kurām nekad nav izdevies tikt pat līdz kopdzīvei ar vīrieti un šai gadījumā gan iespējams ir jāpadomā, vai viņa māk veidot attiecības. Ja es būtu precējusies ar katru vīrieti, kas to ir vēlējies, man vēl nebūtu 25, bet es jau būtu divreiz šķīrusies. Cilvēki, kas nesteidzas apprecēties, bieži vien izturas pret laulībām patiešām nopietni un tāpēc 7x nomēra pirms 1x nogriež. Taču, tad, kad šāds vīrietis izvēlas tevi par savu sievu, gandarījums ir neizsakāms, jo tu apzinies, cik īpaša esi, jo, piemēram, mans vīrs vienmēr teica, ka precēties viņš plāno tikai 1x dzīvē.