Man ir forever salstošas kājas. Pagājušajā ziemā nostaigāju ar UGG. Ir bijuši Timberland. Abi labi. Šogad gribēju krokšus, bet neviens mani neatbalsta:D
man škiet, ka vienīgie, kuros lielajos mīnusos nesalst kājas ir ugi. vienalga, ka nav nekādi izskatīgie, bet nespēju iedomāties ziemu bez ugiem, ļoti salīga esmu.
Velku zeķi kājās - jo cenšos nenēsāt ādas un kažokādas - tāpēc uggi un siltie ar vilnu un arī kvalitatīvi ādas zābaki atkrīt! Šogad nopirku Danijā mākslīgas ādas zābaciņus - nu ir Ok - ja paliks vēl aukstāk uzvilkšu kapzeķi! Kaut gan es uz zeķubiksēm zābakos vienmēr velku parasto zeķīti!!!
Mana pieredze liecina, ka galvenais, lai zole nav plāna. Pagājušoziem nopirku Rieker (Reiker?) zābakus ar silto iekšu un ne pārāk augstu pilno papēdi + platformiņu priekšpusē.
Iepriekšējās ziemas mocījos ar šāda tipa zābakiem:
Lai arī bija vilniņa iekšā, tik un tā šausmīgi sala, jo zole plāna un nekāda. Man šķiet, ka materiāls nav tik svarīgs.
Man ir Ferre ziemas zābaki-ideāli,kājas siltas. Otri ir Hogl ar gore tex zeķi iekšā,staigaju ar kaprona zeķītēm pie -17º un man nesalst.Pluss ir noteikti tas,ka varu slapjdraņķī dragātun kājas sausas.
Pagājušajā rudenī nopirku ecco gore-tex rudens zābakus (īsos), ar tiem nostaigāju arī visu ziemu, vilnas zeķes tajos nekad nevalkāju un man nekad nebija nedz nosalušas kājas, nedz slapjas kājas, nedz sakarsušas (sasvīdušas) kājas - ideāli zābaki.
Inga, aizej uz Barona centru, otro stāvu. Varbūt atradīsi apavus. Nopirku tur ādas ziemas zābakus, bet nu pagaidām par kvalitāti nemāku teikt. Bet firmas tur labas:)
Vienīgie zābaki, kuros man ar parasto zeķi nav salušas kājas, ir Ugg'i. Un man tāā patika ar viņiem brist. Diemžēl vairs vecums neļauj ikdienas gaitās ar tiem kaut kur doties. :D