Viens no iemesliem kapēc neaizrauties ar mākslīgo skaistumu!

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
http://www.delfi.lv/izklaide/kino-televizija/televizija/tv-diktorei-tiesaja-etera-nokrit-skropstas.d?id=43747276

Vēlos padiskutēt un palasīt stāstus par mākslīgā skaistuma radītajām klapatām. Šeit ir video, kurā redzams kā tv šova vadītājai atlīp mākslīgā skropsta un rada amizantu situāciju.'

Pašai agrāk tajos padsmit gadiņos bija tāds solāriju un vispār brūna un iedeguša ķermeņa bums, jo likās, ka gaiša āda nav tik pievilcīga kā tumša. Tad nu izmēģināju tonējošos krēmus, un lieki teikt, ka man bija pleķi no viņiem. Tik traki, ka nācās dušā kasīt visu to skaistumu nost vai vienkārši neiet no mājas ārā, jo paskats bija drausmīgs.
21.10.2013 17:07 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
Katram savs!
21.10.2013 21:24 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Lai jau cilvēks dara kā viņam patīk labāk, bet es uzskatu ka viss tas mākslīgais skaistums ir jauztver ar normas izjūtu, lai saprastu kad ir par daudz.
21.10.2013 21:26 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Lai jau cilvēks dara kā viņam patīk labāk, bet es uzskatu ka viss tas mākslīgais skaistums ir jauztver ar normas izjūtu, lai saprastu kad ir par daudz.

+ + +
21.10.2013 21:44 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Pati lietoju tikai dekoratīvo kosmētiku un krāsoju matus. Solāriju neapmeklēju, vasarā nesauļojos, jo veselība man ir svarīgāka kā sabiedrības uzspiestie skaistuma standarti. Nagus, skropstas, matus nekad neesmu pieaudzējusi, bet nenosodu sievietes, kas šādas procedūras veic, tāpat arī plastiskās operācijas.
21.10.2013 21:47 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Kāda vēl līmē tādas skropstas? Man šķiet, ka nu jau nevajadzētu būt nekādām problēmām ar mākslīgo skaistumu. Un tas ir burvīgi pamosties katru rītu skaistai, lai arī tas būtu pernamentais make up, balti zobi, pieaudzētās skropstas, solārijs un sakopti nadziņi! :) Viss, kas darīts ar mēru, dara tikai prieku sev un arī citiem, manuprāt :)
21.10.2013 21:55 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
aziātiem ir ļoti īsas dabīgās skropstas. labāk, lai līmē klāt, nekā taisa kādu plastisko operāciju!
21.10.2013 21:59 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Nesaprotu, kādēļ viņa izlikās par muļķi. Būtu vienkārši noņēmusi tās skropstas un viss! Pati pataisīja situāciju vēl dramatiskāku.
21.10.2013 22:02 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
kad mācījos Japānā, istabas biedrene rādīja kā viņa liek savu meikapu. Viņi izmanto speciālas līmes plāksnītes, lai radītu to rievieņu starp aci un uzaci. neiztrūkstošās ir arī mākslīgās skropstas un bieži vien lēcas. tas vizuāli rada lielāku acu efektu.

21.10.2013 22:17 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Esmu krievuška un man ir gēla nagi. Ak, vai :D

Bet īsti nesaprotu to cepšanos par gēla nagiem - nu tie ir mani nagi (sākumā, gadus 3-4 atpakaļ man pirmo reizi pieaudzēja un tad riktīgi plastmasas gabals bija, ne mani nagi), bet tagad izauga savi, un tos vnk pārklāj ar gēlu. Tad laikam varu likt vienādojuma zīmi starp gēla nagiem un ar laku pārklātiem nagiem. Bērnišķīgi :D

Jā, vēl laiku pa laikam aizeju uz solāriju. Ok, lietoju tušu un dažreiz lūpu krāsu. Ārprāts, esmu viscaur mākslīgā. Bet ja nopietni, tad nav man ne matu pieaudzētu, ne skropstu, ne plastisko operāciju tikai tāpēc, ka man nav intereses izskatīties pēc Bārbijas. Man mans izskats liekas tīri ok. Protams, pieliekot lielākas pūles būtu skaistāka mūsdienīgā izpratnē, bet gluži krokodīls neesmu
21.10.2013 22:50 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
mākslīgo atbalstu, ja vien nav pārspīlēts. man ir skropstas, mati un īsi gēla nadziņi. Acis vienmēr izskatas smuki. Man ir gari mati jau uz doto brīdi kad esmu jauna un skaista, nevis gaidu, kad izaugs savējie pāri viduklim, kas nav garantēts. Nagi ir smuki nolakoti un sakopti.
Iedegums arī liekas skaistāks par bālumu.
Plastiskās - atbalstu ja cilvēks izlabo savus defektus un tādējādi jūtas apmierināts ar sevi.

Kāpēc gan neizmantot mūsdienu iespējas, ja mums nav garu matu, stipru nagu utt? Ja tas rada prieku par spoguļattēlu un ir iegūstams pāris h laikā?
21.10.2013 23:09 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
tie krāsainie, spīdīgie pīķi un lāpstas ir kaut kas drausmīgs. neuztveriet to personīgi tak.... :D
21.10.2013 23:33 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
pieaudzētie nagi sen vairs nav modē, tikai bezgaumīgas krievuškas vēl to piekopj....

tie krāsainie, spīdīgie pīķi un lāpstas ir kaut kas drausmīgs. neuztveriet to personīgi tak....

Kā lai neuztver personīgi tās, kas tos liek? Sanāk, ka tiklīdz man ir francis ar mazu dekoriņu, esmu bezgaumīga krievuška. Patiesībā - kvalitatīvi uztaisītu gelu no dabīgajiem ar laku pārklātajiem nagiem atšķirt nemaz nav tik viegli. Un jā, es arī lieku, tieši tā iemesla pēc, ka nevēlos caurām dienām uztraukties par to, vai tikai man nav aplupusi nagu laka, kas manā darbā ir vesela traģēdija un ļoti bieža situācija, bet gels to novērš. Un man arī negribās katru dienu ķēpāties ar lakošanu utt. Tās, kas to dara, zin, cik laika tas aizņem. Mums katrai diennaktī ir 24h - nākas izvēlēties prioritātes.

Gels uz nagiem, matu krāsa un dekoratīvā kosmētika ir vienīgās mākslīgās lietas, kas man ir. Par gulšanos zem naža pagaidām pat domas nav. Ar krūšu izmēru man daba nav skopojusies, pārējo var panākt ar pareizām sportiskām aktivitātēm. Protams, iepriekšminētie gadījumi ar dzimumzīmēm, ausīm utt - kāpēc lai tos nelabotu?

Daba mūs katru ir radījusi savā veidā skaistu. Protams, ir cilvēki, kuriem jau no dzimšanas vai kādu traumu rezultātā ir defekti, kas jālabo, bet vairākumam to nav. Dekoratīvā kosmētika utt ir stereotips. Ja mēs visas, pilnīgi visas, vienā dienā pārstātu to lietot, šis stereotips nomirtu un miers, bet tā nekad nebūs un mēs visas to labi zinām.
22.10.2013 03:15 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, ļoti bieži ar mākslīgo skaistumu aizraujas dāmas, kam ir ko slēpt. Respektīvi, es lietoju tonālos krēmus, jo man ir ļoti nevienmērīgas krāsas sejas āda/pumpas. Ko tik es neatdotu par iespēju nelietot tonālos krēmus! :)

Tāpat apsveru iespēju uzlikt gēla nadziņus, jo man ir ļoti plāni, trausli nagi un lai kā es censtos, tie nekad neizskatās perfekti...

Protams, es nerunāju par plastiskajām operācijām. Neesmu tādu veikusi un neplānoju :D
22.10.2013 12:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits