pieaudzētie nagi sen vairs nav modē, tikai bezgaumīgas krievuškas vēl to piekopj....
tie krāsainie, spīdīgie pīķi un lāpstas ir kaut kas drausmīgs. neuztveriet to personīgi tak....
Kā lai neuztver personīgi tās, kas tos liek? Sanāk, ka tiklīdz man ir francis ar mazu dekoriņu, esmu bezgaumīga krievuška. Patiesībā - kvalitatīvi uztaisītu gelu no dabīgajiem ar laku pārklātajiem nagiem atšķirt nemaz nav tik viegli. Un jā, es arī lieku, tieši tā iemesla pēc, ka nevēlos caurām dienām uztraukties par to, vai tikai man nav aplupusi nagu laka, kas manā darbā ir vesela traģēdija un ļoti bieža situācija, bet gels to novērš. Un man arī negribās katru dienu ķēpāties ar lakošanu utt. Tās, kas to dara, zin, cik laika tas aizņem. Mums katrai diennaktī ir 24h - nākas izvēlēties prioritātes.
Gels uz nagiem, matu krāsa un dekoratīvā kosmētika ir vienīgās mākslīgās lietas, kas man ir. Par gulšanos zem naža pagaidām pat domas nav. Ar krūšu izmēru man daba nav skopojusies, pārējo var panākt ar pareizām sportiskām aktivitātēm. Protams, iepriekšminētie gadījumi ar dzimumzīmēm, ausīm utt - kāpēc lai tos nelabotu?
Daba mūs katru ir radījusi savā veidā skaistu. Protams, ir cilvēki, kuriem jau no dzimšanas vai kādu traumu rezultātā ir defekti, kas jālabo, bet vairākumam to nav. Dekoratīvā kosmētika utt ir stereotips. Ja mēs visas, pilnīgi visas, vienā dienā pārstātu to lietot, šis stereotips nomirtu un miers, bet tā nekad nebūs un mēs visas to labi zinām.