Viens no iemesliem kapēc neaizrauties ar mākslīgo skaistumu!

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
http://www.delfi.lv/izklaide/kino-televizija/televizija/tv-diktorei-tiesaja-etera-nokrit-skropstas.d?id=43747276

Vēlos padiskutēt un palasīt stāstus par mākslīgā skaistuma radītajām klapatām. Šeit ir video, kurā redzams kā tv šova vadītājai atlīp mākslīgā skropsta un rada amizantu situāciju.'

Pašai agrāk tajos padsmit gadiņos bija tāds solāriju un vispār brūna un iedeguša ķermeņa bums, jo likās, ka gaiša āda nav tik pievilcīga kā tumša. Tad nu izmēģināju tonējošos krēmus, un lieki teikt, ka man bija pleķi no viņiem. Tik traki, ka nācās dušā kasīt visu to skaistumu nost vai vienkārši neiet no mājas ārā, jo paskats bija drausmīgs.
21.10.2013 17:07 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Hone-man reizeem ir zeel-iedomaajos visas siis meitenes peec gadiem 20!
21.10.2013 17:52 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Gan jau tūlīt mani ries, bet man mākslīgais skaistums liekas kaut kas stulbs. Šeit es runāju par riktīgu mākslīgo - mākslīgi pupi, skropstas, nagi, mati, plastiskās operācijas utt. Kāpēc esmu pret to? Jo tas rada situāciju, ka skaistāks ir tas, kam ir vairāk naudas. Līdz ar to miljoniem sieviešu visā pasaulē, kas nevar atļauties neko no tā visa, dzīvo iedzītas kompleksos, vīriešiem sievietes ideāli ir sacelti debesīs.. Jā, es spriežu pēc sevis, jo man, lai justos perfekti savā ķermenī, vajag apmēram liekus 1000Ls konkrētai medicīniskai procedūrai, bet man viņu nav un tuvākajā laikā, visticamāk, arī nebūs. Un tādu sieviešu ir daudz - vajag tik maz, lai justos un izskatītos perfekta, bet nav arī tā mazumiņa.. kamēr citām naudas netrūkst, izskatās labi, jūtās labi. Ok, dies' ar viņām, lai priecājās, bet lielākā problēma ir, ka šo perfekto sieviešu dēļ tās, kam mazliet pietrūkst, tiek vērtētas zemāk.. Skumji, ka mūsu laikos visu nosaka nauda..

21.10.2013 18:28 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Sonata13, tur jau ir drīzāk jāvēršas pie psihologa, ja pašnovērtējums ir tik spēcīgi sasaistīts ar ārējo izskatu. Nopietni.
21.10.2013 18:34 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Nē, tā nu nav, ka tikai krievu meitenes liek gēla nagus:D Ja man pašai savējie nebūtu izauguši, būtu pieaudzējusi atkārtoti, jo daudz skaistāk tomēr izskatās kvalitatīvs gēls, nekā īsi un tupi nagi, kuri lūzt. Mana draudzene pastāvīgi skaistu franci pieaudzē, jo viņai kopš bērnības ir bojāti nagi un, protams, ka tas ir labāk.
21.10.2013 18:40 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Tik stulbi ir pateikt, ka tikai krievuškas liek gēla nagus. Man piemēram, nagi neaug, vienkārši neaug... Tad kad biju ataudzējusi, es nagu varu pārlocīt uz pusēm, plānāks kā papīrs un viņi šķeļa, lūzt. Nekas nepalīdz, nekādas ne eļļas, ne vitamīni, ne kādi citi brīnumi. Un skaisti, klasiski pieaudzēti nagi bez liekiem ''specefektiem'' košu 3D puķu veidolā, piemēram, francis, vai viena toņa nu nekādīgi nav nosaucami par kaut ko bezgaumīgu un nomodes izgājušu, jo tad arī meitenes ar šādiem dabīgiem matiem var nosaukt par lētām krievuškām.

Es labāk reizi 2 mēnešos ieguldu labās skropstās, uzliekot pie kvalitatīvas meistares, nekā katru dienu veltu laiku tušas npņemšanai, uzlikšanai, tad jāuztraucas, vai neizsmērējās, vai nesāksies lietus, vai nevajadzēs paraudāt :D, nenodrups, un tā tālāk. Un atrast labu tušu - tas arī jāmāk.
21.10.2013 19:10 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
mana sejas āda ir briesmīga, uzacis vairs nevaru nekrāsot ,jo vienai uzacij vienkārši ir noēsti matiņi

Kosmiete, tu neapvainojies lūdzu, bet kā sejas krēms var noēst uzacis, tu ko, depilācijas krēmu zied uz sejas?? tas taču nav normāli. varbūt izvēlies labākas kvalitātes kosmētiku un krēmus? mazliet dārgākus, bet ar kvalitatīvām sastāvdaļām, tici man, būs rezultāts labāks!
21.10.2013 19:16 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Dazreiz nolakoju nagus, uzlieku acu enas, iefenoju matus kad taisos uz kadu balliti. Bet darba maksligais skaistums nav atlauts. Bet loti velos uztaisit deguna formas korekciju, likvidet maisinus zem acim un uztaisit operaciju ausij, jo berniba noguleju savu ausi, un tagad ta ir atlukusi. Man ir ari kompleksi par savam planajam lupam. Velos lai tas butu mazliet izteiksmigakas, bet ne parpumpetas duck lips. Varbut permanentais make up lidzetu?

Tāda sajūta, ka es to pati būtu rakstījusi... :D
21.10.2013 19:23 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Man nekad nav bijuši ne mākslīgie nagi, ne skropstas, ne mati. Nejūtu pēc tiem vajadzību. Liekos sev gana pievilcīga arī bez visiem tiem pričendeiļiem.
21.10.2013 19:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Esmu apmeklējusi solāriju, pieaudzējusi skropstas, likusi mākslīgos nagus, uztaisījusi permanento make-up, biju pat uz plastisko operāciju.

No šī visa par lietderīgu priekš sevis uzskatu mākslīgos nagus, jo man pašai ir ļoti plāni un lūztoši, bet ar mākslīgajiem varēju darīj jebko un rokas vienmēr izskatījās ļoti sakoptas; permanento make-up - ilgnoturīga štelle un tiešām uzlabo/ atsvaidzina izskatu; plastiskā operācija - bērnībā bija lauzts deguns un tas atstāja iespaidu uz izskatu.
21.10.2013 19:38 |

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Piekrītu Valencia. Man nav nekā pieaudzēta, nekā pāroperēta, nekā permanentēta. Domāju, ka nejustos labi ar kaut ko ne-manu piekabinātu.
Atbalstu plastisko ķirurģiju, ja tā palīdz tikt vaļā no kāda reāla defekta ( atļukušas ausis, kādas lielas dzimumzīmes, ar kurām to īpašniekam grūti sadzīvot, utt.), nevis kā modes pīkstienu.
Ikdienā minimāli krāsojos, bet nav arī problēma iziet no majas nekrāsotā veidā.
21.10.2013 19:48 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Tiklīdz šis mākslīgais skaistums kļūst reāli redzams, piemēram, pārspēlēti garas skropstas, tad tas ir par daudz, jā, bet, ja nevar novilkt šo robežu starp dabīgo un mākslīgo, tad ir ok.
Pati ar šo neaizraujos - dabīgi gari mati ir skropstas labas, nagi smuki. ādu gan pasauļoju, kad atceros :D
21.10.2013 19:53 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Man nav ne pieaudzētu matu, ne nagu, ne skropstu. Esmu +/- dabīga un arī neko mākslīgu negribu. Kas nu grib, lai tad dara to visu. Bet nu jā, tas ir smieklīgi, kad skropstas vai mati nokrīt. :D
21.10.2013 19:59 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
esmu par mākslīgo skaistumu, gan kosmētiku, gan plastiskās! ja cilveks vēlas sevi uzlabot un vins to var tad kāpec ne? par daudz vai par maz tā jau ir gaumes lieta! un isteniba, galvenais jau ir patikt sev! :) neredzu tur neko nosodosu!
21.10.2013 20:08 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
pieaudzētie nagi sen vairs nav modē, tikai bezgaumīgas krievuškas vēl to piekopj....

Šis gan nebija smuki. Neesmu "krievuška", bet tāpat... nepiekritīšu. Nagus pieaudzē ļoti, ļoti daudzas, painteresējies, kādas rindas ir pie manikīrēm. Visbiežāk gēlu izvēlas, jo vienkārši nav jāuztraucas par nagiem 3-4 ned., nekas nelūst, nešķeļas, ja ir graušanas problēmas utt.
Arī skropstas esmu pieaudzējusi vairākkārt, man patika, neko sliktu nesaku.
Matu pieaudzēšanu gan nesaprotu. Es negribētu. Audzēju pati savējos un neredzu jēgu pielikt tos mākslīgos uz neilgu laiku. Neesmu gatava atdot simtus par mākslīgiem matiem vairākas reizes gadā. Un vīrieši vispār nesaprot - meitenei vienā dienā bez maz vai zēngalviņa, bet nākamajā mati līdz dibenam. :D
Ādu ļoti sanāk nosauļot vasarā, pa rudeni pabalē, tad aizeju pa reizei uz solāriju. Es laikam arī ļoti jūtu tā D vitamīna trūkumu. :D
Nu jā, ir jābūt visam ar mēru. Katrai jāsaprot, cik daudz var, lai nav pa daudz.
21.10.2013 20:12 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Man nav nekadi iebildumi pret plastisskajam operacijam un maksliga skaistuma proceduram, ja viss tiek ieverots ar meru, bez duck lips un Kortnijas Stodenas krutim. Kaut vai tie pasi krusu implanti...Labi, nevajag jau uzreiz ka Pamelai Andersonei, bet ja meitenei patiesam ir plakans krusu rajons ka virietim, vai sievietei pec berniem ir mainijusies krusu forma, tas varetu but labs veids ka uzlabot defektu un pasvertejumu. Ir cilveki, kuriem ir tiesam neglita deguna forma, kura nesaskan ar seju vai noslukusi acu plakstini. Vai tapec butu sadi jacies visu dzivi un javiebjas ik reizi, kad ieraugi spogulattelu? Kapec gan neizmantot 21. gadsimta iespejas, ja cilvekam skiet, ka tas butiski varetu uzlabot dzivi... UK ir tada TV parraide "Embarassing bodies". Taja piedalas dazadi nomakti cilveki ar sejas un kermena defektiem, kuri tiek likvideti ar operaciju palidzibu. Domaju siem cilvekiem beidzot ir iespeja priecaties par sevi un izbaudit dzivi.
21.10.2013 20:31 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Oops, sorry par kludam, loti atri rakstiju.
21.10.2013 20:32 |

Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
Peekaabo,tu esi tik stulba.
21.10.2013 20:34 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Video tik vien kā smiekliņu uzsita un likās pabrīnīties, ka viņa to skropstu nepamanīja, jo taču reāli traucētu, ne?
21.10.2013 20:38 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nezinu no mākslīgā skaistuma ir bijuši gēla nagi, un tas pats vidēja garuma francis.
Mati pašai forši, skropstas labas, uzkrāsojot tušu, izskatā pietiekami garas. Krūtis arī vietā.:D
Nē, man nevajag mākslīgi skaistumu.
Bet tās kuras ar to aizraujas, nav iebildumu, galvenais, lai tas nelec acīs :)
21.10.2013 20:47 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
arieta, viņa noteikti pamanīja. Vienkārši tas skaitās profesionāli, ka neapmulsa un turpināja vadīt šovu. :D Būtu stubāk, ja viņa vēl norautu to skropstu, piemēram. :D
21.10.2013 21:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits