PIRMĀ REIZE. Kā bija tev?

10 gadi
Reitings 1672
Reģ: 16.01.2013
Tātad ir pienākusi mana pirmā reize... dodos uz sporta klubu. šodien. Jau nojaušu, ka būšu diezgan patizla, nezināšu, ko iesākt ar tiem visiem trenažieriem, kā ieslēgt. Būs riktīgs apmulsums, it īpaši ja iesim neliels bariņš (puišiem ta, kas filmas redzējuši :D )

Pastāsti kāda ir bijusi tava pirmā reize sporta klubā? Kā pārvarēji mulsuma brīžus? Klau, dušai vajag pludmales čabatiņas vai ne? es esmu tās atstājusi otrā mājās, bāc...
21.10.2013 13:36 |

10 gadi
Reitings 1672
Zoyy - neesi,neesi, es esmu ar tevi :D brr es vienkārši nesaprotu to loģiku, eju uz sporta zāli dzīt taukus nost un man vēl pa pliko visiem redzot jāiet dušā, tā jau kautrējos ar apģērbu par savu figūru, bet še tev, tā jau var komplektos pamatīgos ieslīgt.

Es ar savu puisi ar iešu šodien - abiem pirmā reize :D vienīgais ir tas, ka viņam ta vēl brālis un citi čomi līdzi būs, tie jau parādīs ko un kā :) bet es viena pati kā tāds pirksts :D

Bet nu Jūs mani jau nomierinājāt, ka viss būs jau labi, katram TĀ pirmā reize tāda neveikla! :)
21.10.2013 15:08 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
varbūt tāpēc labāks variants iet uz grupu nodarbībām, aprast ar slodzi un tad jau ar dzelžiem ņemties.
par dušām gan nekad neesmu kautrējusies.
bet vispār labāk tīri aiz higēnas eju mājās dušā, tad man ir visi krēmi, skrubji, utt!
bet agrāk vnm gāju pirtiņā pasēdēt, tur var feini papļāpāt.
21.10.2013 15:13 |

10 gadi
Reitings 1672
Šodien laikam ar visu savu iepazīšanās tūri nepaspēšu uz grupu nodarbību, nu jāskatās, varbūt paveiksies uz tikšu uz to aerobiku :)
21.10.2013 15:18 |

10 gadi
Reitings 1672
Neticesiet, bet izstaigāju vairākus veikalus, no tiem- rimi, drogas utt.) un nebija pludmales Cības, bet ja bija, tad 36,37izm... Dusma! Ja neatradisu, tad naksies ar crocs iet :D klasiskajiem protams
21.10.2013 16:13 |

Reitings 906
Reģ: 18.02.2012
tā jau kautrējos ar apģērbu par savu figūru, bet še tev, tā jau var komplektos pamatīgos ieslīgt.

nu šaubos, ka visas tagad tur būs ar skaistām, slaidām figurām. sporta zālē, kurā es eju, tādu ir maz, pārsvarā tomēr daļai ir celulīts un vēderiņi, takā kompleksos nav iespējams ieslīgt.
man arī sākumā bija kauns dušās iet, bet ātri pieradu, kas tur ko kaunēties.
es pirmo reizi gāju ar treneri, jau biju sarunājusi iepriekš. viņš man parādija kas un kā jādara. vēlāk, kad gribēju izmantot skrējceliņu, uzkāpu, sapratu, ka neko nesaprotu un nokāpu. to redzēji viens treneris, kas tur strādā, bija blakām tieši un pats piedāvāja palīdzību. :)
21.10.2013 16:30 |

10 gadi
Reitings 1672
Darbu, kur samaksa ir līdz 250 Ls uz rokas (vai paris latus augstāk!) atrast varēsi bez problēmām!

Ja vēlies algu par kuru var netikai samaksāt par sabiedrisko transportu, pārtiku un varbūt kādu rēķinu apmaksāt, tad būs jau pagrūtāk.

Piemērs- es netaisos iet strādāt pa 250 Ls un tāpēc jau kādus 5mēnešus esmu bez darba, ienākumi gan ir no nva
21.10.2013 16:33 |

10 gadi
Reitings 1672
ui ne tur iešāvu komentāru :)
21.10.2013 16:35 |

Reitings 108
Reģ: 09.10.2013
Pati pirmā reize zālē bija ļoti mulsinoša, jo likās, ka visi zin, ka esmu jauniņā un neko nesaprotu. :D Bet ļoti priecājos, ka līdzi bija draugs, kas visu pastāstīja un parādīja kā izmantot katru trenažieri.

Ja plāno tikai iet uz plikiem trenažieriem, tad būtu forši, ja tev būtu kāda programma kā trenēties(trenera sastādīta vai kur citur iegūta). Nu, lai būtu jēga no treniņa un tiktu pareizi trenētas visas vajadzīgās muskuļu grupas.

Ja plāno iet uz grupu nodarbībām, tad vispār easy, nav ko iespringt. Tur vienkārši dari to pašu ko visi pārējie. :)

Un par garderobēm un kopīgām dušām nav ko iespringt. Ļoti ātri pieradīsi, ka neesi tur vienīgā, kas pusplika iet mazgāties :D
21.10.2013 17:28 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
man arī sākumā bija kauns dušās iet, bet ātri pieradu, kas tur ko kaunēties.
es pirmo reizi gāju ar treneri, jau biju sarunājusi iepriekš.
Meow- piedod, sasmējos, tik labi visu kopā lasot.

Dārta- relax par dušām, nopietni! Neviens nevienu nepēta...
21.10.2013 17:28 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Mana pirmā reize bija pirms 2 nedēļām. Gāju kopā ar draugu(viņam arī šī bija pirmā reize), pa lielam jau zināju, ko darīšu/trenēšu. Mēs bijām darbadienas vakarā un bija daudz cilvēku. Bija tā bailīgi no domas, ka es neko nesapratīšu, bet ar mani bija draugs un tad mēs jau ejot uz turieni nolēmām pirmajā reizē izpētīt/iemēģināt visus trenažierus un tā arī darījām :)
Uz katra trenažiera bija norādīts kā ko regulēt utt.

Par dušām- viņās neeju, jo dzīvoju tieši pāri ielai un labāk izvēlos mazgāties mājās. :) Bieži arī gadās, ka tad, kad es beidzu darboties zālē tieši beidzies grupu nodarbība un uz dušām ir rinda.
Bet mazgāšanās kopējā dušā man principā ir vienaldzīga, diezgan daudz sanācis braukt uz baseiniem un vēl viskautkur pabūt, tāpēc īpaši neiespringstu.
Uz spotra klubu eju, lai sportotu nevis skatītos uz kailiem dupšiem :D

Domāju, ka nākammēnes nāksies ņemt arī treneri, kas ir tajā zālē, lai sastāda treniņprogramu.
Kādai ir tā, ka treneris nav no tās zāles ko apmeklējat? Kā tas viss notiek, ja tu gribi treneri no citurienes- viņš tā var atnākt uz tavu sporta klubu un tevi trenēt?
21.10.2013 17:30 |

Reitings 108
Reģ: 09.10.2013
limni- domāju, ka nevarēs gan tā darīt, ka tavs treneris (ja vien viņam nav aktīvs abonoments tajā pat sporta klubā), varēs vienkārši atnākt un tevi trennēt.
21.10.2013 17:33 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Tamana
Nu jā.. no tā jau es baidījos. Forši tas, ka treneris ir uz vietas, bet no otras puses par viņu nav nekādu atsauksmju.
Pa lielam viņš neizskatās pārkačājies(izskatās pēc tāda, kas sasniedzis sev vēlamo formu un vienkārši tādu visu laiku uztur), bet draugs teica šādi: Es pie viņa neietu, tikai tāpēc vien, ka viņam apakšstilbi ir mazāki kā man :D
Nezinu ko, lai dara.. ir noskatīts cits treneris
21.10.2013 17:42 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Mana pirmā reize bija pirms pāris mēnešiem :D Gāju viena pati, pārbijusies, ka pilnīgi neko nemācēšu. Drošībai sāķumā pieteicos uz nodarbību, lai ievērtētu situāciju. Administratore tikai pateica, kurā virzienā jāiet. Tad tā pa klusos skatījos, ko dara citas. Cerams, ka nepadomāja, ka es lūriķe esmu :D Manā sporta klubā paveicies, ka ir dušas kabīnītes. Nu ir starpsienas un priekšā aizkariņš. Nav gluži mazgājoties uz plikām miesām jāskatās. Tad ietinos dvielītī un laižu ģērbties. Esmu jau apradusi.
Uz trenažieriem pirmo reizi aizgāju tad, kad ierados uz jaunu nodarbību kā vienīgā. Trenere mani tā vietā aizveda paskriet pa celiņu. Sapratu sistēmu - jāspiež poga Start un ar bultiņām jānoregulē jauda. Tā ir arī visiem pārējiem kardiotrenažieriem.
Uz dzelžiem aizgāju tikai nesen ar draudzeni. Viņa ierādīja paris trenažierus, bet neteikšu, ka man patika. Labāk izvēlos kardio + nodarbība, kurā ietverta staipīšanās un spēka treniņš.
21.10.2013 20:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits