Papildus piepelnīšanās

Reitings 20
Reģ: 22.07.2013
Sveiki!

Es esmu sākusi apsvērt domu par papildus ienākumu iegūšanu. Tikai nezinu kā :) Šobrīd strādāju darbā, kurā man ir diez gan daudz brīvu brīžu. Sēžu ofisā, darbs saistīts ar pasūtījumu koordinēšanu. Lielākais darbu pieplūdums ir no paša rīta, bet atlikusī diena, bieži vien aizrit garlaikojoties. Domāju, ka šis papildus darbs noteikti būtu saistīts ar internetu (adīt zeķes es nemāku :D ) .
Kāda zin kādu reālu variantu?
21.10.2013 11:21 |

Reitings 20
Reģ: 22.07.2013
6 graudi Daudz kas atkarīgs no darba samaksas, piemēram, mana darba alga nav tik motivējoša, lai es līstu no ādas ārā...
21.10.2013 15:04 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
darba alga nav tik motivējoša, lai es līstu no ādas ārā...

Jēga rauties stradāt vairāk ir tad, ja ir cerība vairāk izdarōt arī saņemt vairāk vai dabūt paaugstinājumu darbā. Citādi labāk ir kārtīgi paveikt visus esošos pienākumus un, ja paliek laiks, grāmatu palasīt. Nevis pastrādāt i par sevi, i kolēģi par pliku "paldies".
21.10.2013 15:08 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nesaprotu, ko jūs kasaties? viņa prasīja papildus darbu variantus, nevis morāli.
hmm. vēl vari no pērlītēm taisīt rokassprādzes u.tml. lietas. tam nav nepieciešamas baigākās iemaņas. ja neizmēģināsi - nezināsi. un nav jāpiečakarējas par to, kāpēc viņai ir tik maz darba pienākumi,ja diskusijas mērķis ir pavisam cits :@

es zinu, ka citi piepelnā spaidot uz tām ārzemju lapām. tikai no sākuma jāatrod vietas, kur piereģistrēties. tā varot arī kko nopelnīt. nu vēl vari mēģināt darboties ar avon, oriflame. pēcpusdienās vari domāt, kā piesaistīt cilvēkus, jo tur ir jābūt izdomai, shēmai.
21.10.2013 17:45 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
hmm. vēl vari no pērlītēm taisīt rokassprādzes u.tml. lietas. tam nav nepieciešamas baigākās iemaņas. ja neizmēģināsi - nezināsi. un nav jāpiečakarējas par to, kāpēc viņai ir tik maz darba pienākumi,ja diskusijas mērķis ir pavisam cits :@

es zinu, ka citi piepelnā spaidot uz tām ārzemju lapām. tikai no sākuma jāatrod vietas, kur piereģistrēties. tā varot arī kko nopelnīt. nu vēl vari mēģināt darboties ar avon, oriflame. pēcpusdienās vari domāt, kā piesaistīt cilvēkus, jo tur ir jābūt izdomai, shēmai.

PIlnīgs sviests. Ar šo visu it neko neopelnisi.Vis ir sen pariets etaps. Pērļo katra otra un nveienam nafig neko nevajag. Avon un citi katra otra ir konsultante. Un par reklamu klikošanu vispar nerunāsim:D :D :D
21.10.2013 17:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kubiete-laikam taisniiba jau ir.Laikam ir jaaatrod kaut kas taads,kas "paker".Ja es buutu Latvijaa es meeginaatu kaut ko dariit taaadu,kas uzlabo cilveeku veseliibu dabiigaa veidaa.Taads saapnis ir manai Francijas draudzenei arii...Saakt izplatiit kaut ko kaa "Baldones duunas" piemeeram.
21.10.2013 18:04 |

Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
Nuja, labāk ir saņemt algu un savu laiku atsēdēt nekā izdarīt mazliet vairāk vai uzņemties papildus pienākumus, un rakstīt Cosmo ko darīt brīvajā laikā darbā.

Vispār šis man šķiet nedaudz aprobežots viedoklis, jo darbi un darba specifikas ir dažādas. Piemēram, manā darba vietā (un esmu pārliecināta, ka arī daudzām no jums tā ir) ir dežurants jeb naktssargs, vai kā nu katrs to dēvē. T.i., cilvēks, kuram ir jābūt 24 h no vietas savā postenī, jāizsniedz atslēgas darbiniekiem, jāpalīdz cilvēkiem, kas atnākuši, atrast meklēto cilvēku, pēc pārējo darba laika beigām jāizstaigā darba vieta, jānodzēš gaismas, ja ir atstātas, jāskatās, lai nekādi aizdomīgi cilvēki nevazātos apkārt pa mūsu darba vietu utt. Nu es nezinu precīzi visu, kas viņiem jādara, tas ir, cik es esmu ievērojusi. Bet viņiem atliek daudz "brīvā" laika, īpaši naktīs, jo pašos pamatos viņiem vienkārši ir jābūt 24 h savā postenī un jāskatās, kādi cilvēki nāk un iet. Nu un nav tā cilvēku plūsma ap 100 cilvēkiem minūtē un nav ik pēc 5 sekundēm kādam kāda vajadzība. Lielu daļu laika sanāk vienkārši atsēdēt, bet bez šī cilvēka arī nevar iztikt un uz vietas ir kādam jābūt. Un, piemēram, šāda darba laikā pilnīgi mierīgi var arī padarīt ko papildus.
Bet, ko tu ieteiktu? Paņemt vēl papildus pienākumus, lai nav ne mirklis, kad sanāk tikai atsēdēšana? Kādus tad, nez?
21.10.2013 18:39 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
jā kāds vēl papilddarbs darbā, labāk palasi grāmatu kādu, šodien daudz izlasīju, pat internetā negribējās sēdēt. Kaut arī man ir atļauts visur līst. :D kkā pēdējā laikā nevelk.
21.10.2013 22:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits