Viņš man ir kā Dieva dāvana..

10 gadi
Reitings 147
Reģ: 04.07.2013
Labs vakars!
Pēc ilgiem meklējumiem un negaisa manā dzīvē ir uzspīdējusi saulīte. Taču dīvaini...iepazinos ar vienu puisi caur internetu, pazīstami esam aptuveni 3 dienas, esmu jau secinājusi, ka esam līdzīgi domāšanā, interesēs u.t.t., taču manī ir dīvaina sajūta , tauriņi nepārtraukti danco vēderā, ir ļoti dīvaina sajūta kuru nespēju aprakstīt. Tas neatbilst manai domāšanai, esmu eksakta sieviete un visu mēģinu spriest loģiski, taču kā var iemīlēt cilvēku tikai pēc tā kā viņš izturās, runā, raksta, uzvedās? Tās ir kādas jūtas..
Vai ir iespējams iemīlēties cilvēku neredzot???
Varbūt tagad mēģināsiet mani nolikt, apsmiet un tā, bet nu šāda situācija ir izveidojusies!
20.10.2013 22:38 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Lasot šo likās, ka lasu par sevi :D Zinu, ka tāda iemīlēšanās sarakstēs izklausās neticama, bet kādā 2012.gada vasaras naktī sāku čatot ar puisi, ar kuru jau no pirmajām sarakstes minūtēm uzreiz likās neiespējami atrauties, tas nekas, ka pat viņa bildi redzējusi nebiju. Nekad ne ar vienu tā nebija bijis, varējām nočatot visu nakti un pat 6 no rīta bija neiedomājami grūti piespiest sevi beigt čatot un doties nedaudz pagulēt/sākt dienas gaitas..un jā, tagad jau vairāk kā gadu šis puisis ir mans :)
21.10.2013 14:53 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Donžuāns detected!
Bet nu lai veicas :D Ļoti iespējams, es kļūdos. Es gan uzskatu, ka, lai cilvēku iemīlētu, viņš ir arī jāiepazīst .. un iepazīšana 3 dienās liekas neiespējama ..
21.10.2013 15:13 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Savā galvā, Tu dārgā, esi iemīlējusies. Ir pašai bijuši tauriņi un visas pārējās muļķības, bet tas lielākoties pazūd, kad ilūzijas tiek nostādītas pretī realitātei.
21.10.2013 15:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits