Mūsdienās sievietes vairs nav sievietes?

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Piekrītat, nepiekrītat? Kāpēc?
20.10.2013 20:58 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nezinu, it kā dzimumu mainījusi neesmu. Es esmu sieviete, nezinu, kā jūs!
21.10.2013 12:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
piekritu, jo liela dala tadas ir-visu varosas damas,kuras kopa eksiste ar savu nabaga bezmugurkaulnieku, piemeram, maksajot pat kafejnica ediena rekinu uz pusem...nedod dievs nabaga virieitim samaksat visu...redz, es tak vairs nebusu neatkariga, tas ir tikai godigi, es pati pelnu un visu varu! reizem skiet, ka tadam sievietem penis ir pieaudzis blakus tai vietinai. tad jau rodas jautajums-kam tas virietis ir vajadzigs, ja reiz visu pasas varam?
21.10.2013 12:11 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Nepiekrītu. Es jūtos kā sieviete un man nebūs tāds vīrietis, kurš liks justies man savādāk.
21.10.2013 12:11 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Laikam, ka nepiekrītu. Vismaz attiecībā uz sevi - dzimumu mainījusi neesmu un neuzskatu, ka sievietes kā sievietes ir tikai tās nevarīgās acu blisinātājas, kuras čīkst un pīkst pie katra sīkuma, kas pašām jāizdara.
Es nesaprotu, kāpēc mūsdienās sieviete, kura spēj par sevi pastāvēt, aizstāvēt savu viedokli un pati savu rokassomiņu panest vai mājās spuldzīti nomainīt, lai nav bez gaismas jāsēž, skaitās fuj un pē, nesievišķīga un vēl nezin kāda, bet lūk, nevarīgās pīkstules - īstas sievietes paraugs.
21.10.2013 12:21 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Kas vispār ir sieviete un kas ir vīrietis mūsdienu izpratnē? Neskaitot dabiskās fiziskās atšķirības? Ar ko sieviete, kas piedāvā rēķinu dalīt uz pusēm ir sliktāka par tādu, kas rēķina apmaksas brīdī aiziet pūderēt degunu? Vai vīrietis, kurš paņem bērna kopšanas atvaļinājumu pēc dzemdībām un paliek mājās ar sīko, kamēr sieva kārto savus biznesus, ir mazāk vīrišķīgs?
21.10.2013 12:26 |

Reitings 7781
isteniba dala viriesu vairs nav viriesu. vini grib but gimenes galvas, bet reali tadi nav, jo nespej pildit sava apgadnieka funkcijas. lidz ar to sievietei ir ne tikai jadzemde berni,jarupejas par majas soli utt, bet ari jauznemas viriesa pienakumi, jo sis redz nespej tos veikt, bet galva un noteicejs majas ta grib but! nu, atklati sakot, esmu redzejusi tadus modelus...nu derdzas skatities ka savulaik simpatiska un iekarojam sieviete ir kluvusi par darba zirgu, kas audzina bernus, ved vinus uz skolu, pulciniem, strada lidz vakaram, pec tam majas est gatavo un tira...kamer virietis aiziet uz darba, majas sveta lieta ir atpusties pie tv un pusi rekinus samaksat, jo otru pusi nav spejigs!
21.10.2013 13:02 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
steniba dala viriesu vairs nav viriesu. vini grib but gimenes galvas, bet reali tadi nav, jo nespej pildit sava apgadnieka funkcijas. lidz ar to sievietei ir ne tikai jadzemde berni,jarupejas par majas soli utt, bet ari jauznemas viriesa pienakumi, jo sis redz nespej tos veikt, bet galva un noteicejs majas ta grib but!
+

Taču sievietes pašas vainigas. Visu maksa uz pusem un remontus taisa ,kranus labo. Velak brinas kapec virs tāds ņuņna. :D
21.10.2013 13:05 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
gribēju noskaidrot, ko tu ar šo te gribēji pateikt?
daudz kas mūsdienas ir mainījies. būtībā viss.
21.10.2013 13:07 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Lasot šo diskusiju kļuvu domīga, reti tā gadās lasot cosmo. Skumjā atziņa - sievietes domā galējībās. Labā ziņa - to pašu dara vīrieši. Skumjā ziņa - abas puses nespēj saprasties, bet labā ziņa - tā ir līdztiesība.
Sieviete buldozers - kā šeit to nosauca - strādājoša būtne, mērķtiecīga, tāda, kura spēj nest kartupeļus no tirgus un spēj salabot kanalizācijas trubas. Viņai vīrieti nevajag vai vajag tikai vaislei.
Sieviete caca - arī šeit manīts termins - sēž un vīlē nagus kamēr vīrietis pieņem lēmumus, maksā rēķinus, nes no tirgus kartupeļus un labo kanalizācijas trubas.

Man rodas vēlme pajautāt - kurās lifta durvīs meitenes ir iespiedušas galvu un izmisīgi mēģinājušas uzbraukt uz devīto stāvu?
Sieviete visos laikos ir bijusi Sieviete buldozers. Jūs iedomājaties, ka gulties gultā ar nemīlamu cilvēku 19.gs bija viegli? Vai domājiet, ka vēl vieglāk bija dzemdēt no viņa piecus bērnus, paciest sišanu? Nē, Sieviete ir stipra un varīga būtne visos laikos. Tikai šobrīd pastāv tiesības - tiesības sievietei savu stiprumu un varību paust un realizēt citos virzienos.

Pie mūsdienu ekonomiskās situācijas ir grūti vienam pašam vīrietim apgādāt ģimeni, bet viņi to dara. Viņi cenšas būt ģimenes galvas - cits raujāš divos darbos, cits trijos, bet cits varbūt vispār nevar atrast darbu. Sievietei atrast darbu vienmēr būs vieglāk - viesmīles, administratores, aukles un vēl nez kas. Starpcitu, dzeramnaudas lielākas saņem tieši sievietes, nevis vīrieši.
Nākošais - sievietei ir jāmāk izdzīvot, jo viņa vienmēŗ to ir mācējusi. Es biju maziņa, kad manai omei mājās izsita korķus. Viņa tā arī nosēdēja visas atlikušās 16 stundas, kamēr opis atnāca mājās un iespieda viņus atpakaļ - jo viņa ir Sieviete, viņai nav jāmāk vīrieša darbi... Skumji, vai ne? Sēdēt vienai tumsā, jo viņa nav vecis - viņai tas nav jāmāk...
Vīrietis, kurš nemāk oponēt, aizstāvēt, kurš nemāk labot trubas... Jautājums - kurai tāds vispār ir vajadzīgs? Manuprāt, tādi vīrieši paliek vieni un vēl savos 50 gados dzīvo pie mātes. Jo viņiem nav ko piedāvāt, viņi nav izauguši.
Sieviete, kura nemāk gatavot, nemāk strādāt, negrib bērnus, tādu kuru raksturo frāze "viss par mani ir manā make-up somiņā". Tāda atradīs sev bagātu mīļāko, bet varbū neatradīs. Jo arī bagātam mīļākajam vajag interesantu sievieti, nevis tukšu karkasu, kurš skrien pa pasauli bļaujot "Esmu sieviete, nevis buldozers".

Ļoti gari jau tagad sanāca, bet tas ko es vēlētos teikt - ir jāapzinās, ka vīriešos ir savs % sievietes, un sievietēs ir savs % vīrieša. Un abiem dzimumiem ir jāmāk piešūt poga kreklam, pagatavot zupu, jāmāk atjaunot elektrības padevi dzīvoklim, jāmāk nomainīt riepa mašīnai - jo pretējā gadījumā var sanākt sēdēt vienam tumsā, pie tam - caurām zeķēm un rūcošu vēderu. Elementāru savu īpašību izmantošanu pašmērķu sasniegšanai, tai skaitā, izdzīvošanai - saukāt visādos greizos vārdos - ir gaužām nepareizi.
21.10.2013 13:36 |

Reitings 7781
stelagmar, bet tas , tavuprat, galejibas ari ir ikdienas realitate!
21.10.2013 13:42 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
stellaglmr,
21.10.2013 13:42 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nezinu, Marta(tā foršā) - man nav sanācis satikt tādu sievieti, kurai tiešām reāli arī būtu vīrietis, kurš nes majās kartupeļus un šuj pats savas zeķes, jo sievietei jāvīlē nagi. Tāpat, es neesmu satikusi pāri, kur vīrietis sēdētu un vīlētu nagus, kamēr sieviete labotu trubas pēc trīs nostrādātām maiņām, paralēli vārot zupu un iešujot pogu vīra kreklā.
Esmu satikusi pārus, kur katrs dara ko prot pēc savas izpratnes un vajadzībām. Ko es nesaprotu - kādēļ, lai kopā būtu divi cilveki, kuru uzskati par attiecībām un pienākumu sadali nesakrīt? Ar to domājot - kādēļ sievietei saieties ar vīrieti, kurš nespēj viņu papildināt un tas pats otrādi, kādēļ vīrietis, lai saietos ar sievieti, kura nemāk viņu papildināt? Abi dzimumi ir vienlīdz spēcīgi, katrā indivīdā pastāv īpašību un vēlmju kopums un lai attiecības būtu veiksmīgas ir jābūt šo īpašību un vēlmju mijiedarbībai. Tātad, ja sieviete nemāk šūt, bet māk nomainī spuldzīti, bet vīrietis māk šūt, bet nemāk nomainīt spuldzīti - un viņi abi ir mierā ar to, ko paši spēj dot viens otram, jo viņu abu vēlme ir laimīga kopdzīve -sieviete, joprojām, ir sieviete, bet vīrietis ir vīrietis. Un nav nozīmes, kurš kādu artavu dod - viņi ir laimīgi, paēduši un nesēž ar saviem tupajiem lozungiem "sievietei tas nav jāprot", "vīrietim tas nav jādara". Un saukt visvarošo sievieti par kaut kādu ne-sievieti, ir tikpat muļķīgi, kā vīrietim, kuram neizdodas apgādāt ģimeni vienam saukt par ne-vīrieti. Kamēr, cilvēks izmanto savus resursus pareizi - viņš ir savā īstajā vietā, tam paredzētajā laikā un dzimumu tas nemaina. Pretējā gadījumā - kur ir ala? Jālien iekšā, tur neko nevajadzeja mācēt, ja neskaita spiešanos kopā siltumam...
21.10.2013 13:58 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Un saukt visvarošo sievieti par kaut kādu ne-sievieti, ir tikpat muļķīgi, kā vīrietim, kuram neizdodas apgādāt ģimeni vienam saukt par ne-vīrieti. Kamēr, cilvēks izmanto savus resursus pareizi - viņš ir savā īstajā vietā, tam paredzētajā laikā un dzimumu tas nemaina.

Protams, ka fiziski dzimumu nemaina, garīgo šo jēdzienu būtību gan.
Katrs spriež savas pieredzes ietvaros. Es nevēlos būt sieviete-buldozers, jo esmu redzējusi citādu ģimenes modeli, kur feminisms nav slavas virsotnē un man tas patīk. :)
21.10.2013 14:38 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Vairāk piekrītu nekā nepiekrītu.
21.10.2013 14:42 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Manuprāt, gan lielākā daļa vīriešu vairs nav vīrieši. Vīrieši ir palikuši bezatbildīgi murmuļi, kuri taisa bērnus pa labi pa kreisi un pamet sievietes vienas, neuzņemas atbildību. Vairs nav svētas savstarpējās attiecības, laulība, netiek risinātas problēmas, bet visi vienkārši izvēlas vieglāko ceļu- pamest, aiziet prom un uzgriezt muguru. Līdz ar to, neatstāj sievietei izvēles iespējas - gribot negribot jākļūst visuvarošai. Sievietes jau ir nonākušas tik tālu, ka bez vīrieša var pilnīgi mierīgi dzīvot. Ja izslēdz mīlestību kā nepieciešamību, tad, manuprāt, vīriešu vienīgā funkcija ir pēcnācēju "iesēšana" (kas kopumā aizņem dažas minūtes). Bet, ja vēl izdomās kā to aizstāt zinātniski, nu tad.. būs sieviešu planēta :D Skarbi!
21.10.2013 14:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits