ko jūs rādāt sociālajos tīklos?

Reitings 204
Reģ: 18.04.2013
ar ko jūs dalāties sociālajos tīklis-ar vakariņām, ar bildēm no ballītēm, svētkiem, vai iečekojaties?
katrā ziņā-cik daudz jūs dalāties informācijā ar saviem draugiem? Kāpēc tas ir labi?
atbild arī tās,kas neliek savas bildes, mazuļu bildes, neiečekojās u.c. aktivitātes neizmanto-kāpēc tas ir slikti,kāpēc no tā izvairaties? :)
20.10.2013 16:38 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Tikpat kā neko, jo nebildējos un attiecībā uz sociālajiem portāliem esmu sliņķe.
20.10.2013 17:46 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
foursquare

Man nav ne jausmas, kas šis ir :D Es te tāda vienīgā? :D
20.10.2013 17:47 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Lieku kad un ko gribu un, ja kādam kas traucē, viņš nav laipni aicināts būt ar mani draugos. Bet, nē katru dienu nelieku, tviterī gan biežāk ierakstos.
20.10.2013 17:49 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Parasti jau tieši par sociālo tīklu aktīvajiem lietotājiem pauž viedokli - ka nedzīvo reālu dzīvi, ka iet visur, lai tik nofočētos, iečekotos utt. Vot, man atkal šitas nav saprotams, kā var par šiem aktīvajiem tā domāt.
Ir viedoklis par kādu restorānu, veikalu utt - ieraksta, apmeklē kādu interesantu vietu, redz skaistu dabas skatu - uzņem foto, satikti seni draugi - iemūžina. Un dalās ar to sabiedrībā, kāds tikai draugiem, kāds tā, lai redz visi.
Un, ja arī, kādam liekas, ka, ja nav socialajos tīklos, ka tāda cilvka vispār nav vai viņa dzīvē nekas nenotiek - nu ar, jomajo :D
Ok, cik daudz paust-dzemdības utt, tas katra paša ziņā, bet, jā, man laikam tieši šos trakos nosodītājus par da jeb ko, grūti saprast :)
20.10.2013 17:49 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Laikam esmu visos populārākajos sociālajos tīklos, izņemot Foursquare. Pamēģināju, bet man slinkums visu laiku čekoties :D Aizejot uz kādu foršu vietu, man citas lietas darāmas- jāpasūta ēdiens, jāpaklāčojas utt. Izvilkt telefonu un spaidīt podziņas nesanāk. Vienīgā vieta, kur varētu čekoties, būtu skola, bet tas jau nav interesanti. Draugos, facebook esmu, bet bildes reti lieku. Instagram- izmantoju, bet biežāk esmu skatītājs, nevis aktīvs publicētājs. Sanāk, ka visbiežāk izmantoju twitter, liela daļa kolēģu, kursabiedru tur ir, sanāk ideāla informācijas apmaiņa :) Neredzu tajā neko sliktu.
20.10.2013 17:50 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Draugos un facebook albumus ielieku max 2x gadā un arī tikai dažas bildes (neatbalstu galeriju, kurā visas bildes vienādas, likšanu draugos un fb).
Twiterī ietvītoju kādas 2x mēnesī.

Nesen biju kāzās, kurās līgaviņa visu dienu uzņēma bildes ar mobilo telefonu un visas dienas garumā lika Instagramā - šis man joprojām nav saprotams.
20.10.2013 18:00 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Draugiem.lv man ir priekš vēstulēm, galeriju aplūkošanas un dažām spēlītēm :D
Bildes nelieku katru dienu, varbūt vienreiz mēnesī vai reizi divos. Ne-draugi manas bildes neredz, līdz ar to ne-draugam manā profilā nav interesanti :D
Facebook.com, vienkārši paskatos kādas bildes, paskatos citu bildes.
twitterī, šad tad ierakstu..
Nu tā kaut kā :D
20.10.2013 18:01 |

Reitings 734
Atcerējos vel vienu faktu, pāris jaunie vīrieši manā draugu lokā (nu jau ārpus tā), darīja man zināmu, ka viņiem nepatīk, ka spiežu "ieteikt" sadaļā dzīvniekus, kuri meklē mājas. Es apstulbu pirmajā mirklī, jo vieglāk ir man lūgt nespiest "ieteikt" nekā vnk atspiest podziņu, lai nerāda manus ieteikumus, vai vel labāk - vispār pārtraukt ar mani draudzību :D jo nu man primāri šķiet izplatīt info, nevis domāt, kas tiem eksemplāriem nepatīk :D
20.10.2013 18:05 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Twiterī esmu, bet praktiski neizmantoju, nejūtu vajadzību. Esmu fb un draugos. Bildes publiskai apskatei tik pat kā nelieku, izņemot savu rokdarbu bildes. Pārējās var redzēt tikai draugu loks vai atsevišķas draugu grupas, piemēram, radinieki vai ģimene. Cenšos pēc iespējas mazāk atklāt par sevi jebkādu info, it īpaši iečekoties, kur atrodos.
20.10.2013 18:09 |

Reitings 282
Reģ: 25.07.2010
Gemini, man ari liekas gauzam apniciigi skatiit tos ieteiktos dziivniekus. Tev pashai neskiet,ka tu vienkarsi dari laacha paklpojumu? tava draugu loka noteikti ir cilveki,kuriem jau ir dzivnieki un tadi,kuriem nevajag vispar. Un,ja tu katru dienu dalies ar tam SOS bildem, nu jomajo-cik var jau. Neizglabsi tu tos dzivniekus,iesakot nepartraukti to saviem draugiem!!! Ka var nesaprast to!
20.10.2013 18:13 |

Reitings 734
Dharma, ja šāda uztvere kā Tev, būtu visiem, mājas nebūtu lielākajai daļai atradušās.
Ir opcija - nesekot ieteikumiem, pārtraukt draudzību. Un, ja šie cilvēki nespēj pieņemt to, ka es nepārtraukšu atbalstīt dzīvniekus un man vel par to, ka bojāju viņu "ieteikumu" sadaļu, jajūtas vainīgai, tad man ar viņiem neko kopīgu nevajag :) Daudz labāk jūtos tad, kad zinu, ka atkal kādam ir atrastas mājas :) Tāpēc, gluži tāpat, kā Tev nesaprast, tā man nesaprast šo Tavu agresiju.
20.10.2013 18:23 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Ak.. Es arī mēdzu ieteikt visādas dzīvnieku galerijas - gan tādiem, kam vajag mājas, gan tādiem, kam vajadzīga medicīniska aprūpe un nekad neaizdomājos, ka kādam tas tā var kaitināt, ka jāpārtrauc draudzība vai jāizsaka nievājoši komentāri. Tiešām, kas būtu noticis ar daļu no tiem dzīvniekiem, ja šīs visas akcijas atsistos pret cilvēku vienaldzību? Paldies Dievam, ka nevienaldzīgo vēl ir daudz, jo citādāk es vispār nezinu, vai ir vērts kaut ko dzīvē panākt un darīt, ja nevari citiem palīdzēt.
20.10.2013 18:33 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Pa kādam selfijam feisbukā, smukas(!) bildes no ballītēm, tādi apdeiti kā pārvākšanās vai jauns darbs noteikti, arī ceļojumu plāni, jo safanojos un tad grūti pie sevis noturēt. Ā un vēl regulāri čekojos uz kādiem koncertiem/festivāliem/pasākumiem/izstādēm plānoju doties, jo soctīkli paver iespēju ātri sadabūt kompāniju. Tas par Facebook.
Instagramā aiziet šis un tas, ja sanāk kaut ko dikti smuku nobildēt. Tā kā man mājdzīvnieka nav, draugu lopiņi tur uzrādās regulāri :D
Foursquare, kādreiz lietoju tā, ka mēra statusā biju vismaz 10 vietas, bet nu viņš man vairs neinteresē. Rīgā lietojot bija interesanti paskatīties, kurš sēž Miitā, kurš Pasēdēt, kurš Omes briljantā, bet tur, kur esmu tagad ar draugiem viss vienmēr tiek ieprieks norunāts un nav vajadzības iečekoties.
20.10.2013 18:34 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Pedeja laika lieku loti maz bildes fb un dragos nemaz. Instagrama lieku tadas +- smukas bildes ar sevi, sunu, dabu, celojumiem. Nu karta zinja man ir baigais filtrs uz info un bildem, ko lieku.
Twitteri saku daaudz mazak rakstit, kaut ka nav vairs tas. Lasit gan visu lasu, mans ikdienas rita rituals kamer braucu uz darbu.
20.10.2013 18:39 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
http://www.draugiem.lv es lietoju visvairāk - sarakstos, skatos galerijas, spēlēju spēlītes, lasu domubiedrus un runā sadaļu, dažkārt ievietoju bildes.
http://www.facebook.com Kopš dzīvoju ārzemēs izmantoju aktīvāk - lasu, ko citi dara, skatos bildes, ierakstu kaut ko laika joslā, laikoju, komentēju,ievietoju bildes, sarakstos.
http://www.twitter.com neko pati nerakstu, tikai dažkārt ieeju palasu kaut ko.
20.10.2013 18:39 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
FB varbūt reizi pāris mēnešos nomainu profila bildi vai ielieku kādu. No ceļojumiem neko nelieku, no ikdienas arī neko. Nepatīk man internetā atrādīties, īpaši, ja jūtu, ka notiek "zīmēšanās". Ā, ko es biežāk daru- padalos ar kādu pasākumu.
Tā kā esmu ārzemēs, tad piereģistrējos atkārtoti Instagramā, lai draugi redz, kā man iet. Bet tur arī filtrēju, ko likt.
20.10.2013 18:43 |

Reitings 282
Reģ: 25.07.2010
Gemini un Riot, bet nav ari vienaldziba,kapec muzhdien ir jaapaarprot un jaaizdomaa,ka,ja nepatiik taa dziivnieku apseestiiba,taatad esi vienaldziigs. Runaaju par apseestiibu,kad tajaa runaa sadalaa tik un redz no taa cilveeka ieteikumus par slimiem,pamestiem dzivniekiem. Var ieteikt,ja tev ir pari pa 1000draugu,nevis tad,kad pashas ir pie simta un uzspiezh saviem draugiem uz to skatities.
Overrated!!!
20.10.2013 19:55 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Pārsvarā bildes lieku tikai draugos - ceļojumi, daba un kaut kādi mani portreti. Ēdienus un ballītes nelieku. Facebook un twiterī it kā esmu reģistrējusies, bet neko nerakstu un bildes tur neievietoju.
20.10.2013 19:58 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Cenšos pēc iespējas neiesaistīties šajos soc.portālos, jo man vienkārši ir bail no šīs "plastmasa" dzīves.
Saprotu, ka pilnībā nav iespējams nebūt vienai no šīs milzīgas mašinērijas "laikojošajām skrūvītēm", tomēr, cik vien tas ir iespējams, cenšos no tā izvairīties..
20.10.2013 20:03 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Pārsvarā lieku bildes tikai dr.lv un facebook. Tādas no izbraukumiem, vai vnk foršas fotosesijas. Man patīk padalīties ar tiem mirkļiem, jo man bildes redz tikai draugi. Svešie, kas ienāk manos profilos, redz tikai profila bildi.
Nekur nečekojos un twiterī lieku diezgan maz bildes.
Savas vakariņas arī nekur neafišēju, tāpat kā neatrādu spoguļbildes ar to, kas man katru dienu mugurā :D Tas man liekas diezgan muļķīgi.
Nekad nekur arī nelieku atkailinātas bildes - man nevajag tos slienainos komentārus un arī neuzskatu, ka visiem vajag mani redzēt puspliku.
20.10.2013 20:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits