ko jūs rādāt sociālajos tīklos?

Reitings 204
Reģ: 18.04.2013
ar ko jūs dalāties sociālajos tīklis-ar vakariņām, ar bildēm no ballītēm, svētkiem, vai iečekojaties?
katrā ziņā-cik daudz jūs dalāties informācijā ar saviem draugiem? Kāpēc tas ir labi?
atbild arī tās,kas neliek savas bildes, mazuļu bildes, neiečekojās u.c. aktivitātes neizmanto-kāpēc tas ir slikti,kāpēc no tā izvairaties? :)
20.10.2013 16:38 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Kadreiz biju aktiva draugiem. lv lietotaja, kados 17 gados.
Tgd tikpat ka draugos neesmu, nedzesos tikai del saviem radiem, kuri tur ir un paris dradzenem.
Fb gan man loti patik, Sekoju daudz lapam lidzi un ir sava spanu grupina. Bildes ir daudz un visas skaistas, ne ar roku bildetas pie spogula ar piles lupam. Sava berna bildes nelieku nekur un pagaidam ari neplanoju likt. Man patik, ka ir tads portals, kura var uzzinat daudz lietderiga, pasekot kadai milai slavenibai lidzi utt.
20.10.2013 22:32 |

Tviteri izmantoju visbiežāk. Tas man ir kā rīta, arī dienas un vakara avīze. Pati rakstu diezgan maz, šad tad ielieku kādu mīļu dziesmu, vai interesantu bildi no personīgajiem vai tīmekļa krājumiem. Lasīt var visi.
Draugos un Facebook vēl esmu tikai tāpēc, lai sazinātos ar draugiem, vienmēr varētu atrast kādu sev interesējošu cilvēku un arī paskatīties, kā draugiem/paziņām iet dzīvē. Facebook galerijas nelieku, draugos varbūt reizi gadā vienu uztaisu, un to pašu rādu tikai draugiem. Pietiek, ka pamainu profila bildi.
Bildēm man ir Instagram, kur iemūžinu interesanto ikdienā - gan selfijus, gan ēdienus, gan mājdzīvniekus un visu pārējo. To arī var redzēt visi. Ir arī flickr, bet tur šobrīd vairs nekā nav, un arī kontaktu man tur ir gaužām maz.
Foursquare gan neesmu, jo neredzu nekādu pozitīvo jēgu tajā. Kāpēc visiem jāzina, kur es esmu?
Kādreiz viss gan bija savādāk - bildes liku daudz, rakstīju arī daudz... Bet ar laiku sapratu, ka man tas nav vajadzīgs. Labāk to laiku izmantot lietderīgāk, reālajā dzīvē. :)
20.10.2013 22:42 |

Reitings 265
Reģ: 03.09.2012
Esmu draugos, facebook, arī instagram. Bildes, ja labi 1x gadā ielieku no kāda ceļojuma vai kkā cita interesanta notikuma :) "Draugos" un "Facebookā" paskatos galerijas, paskatos vai ir kas jauns, ja nav, tad ilgi nepalieku. Nečekojos arī, nepatīk ja citi parāk daudz zin, kur atrodos, ar ko esmu kopā.
Kādreiz liku instagramā interesantas, skaistas bildes, bet tad man apnika.
20.10.2013 22:46 |

Reitings 488
Draugos nu jau ar vien retāk ieeju, bet patīk tur ielikt ceļojumu,saviesīgu pasākumu bildes.
Instagram lietoju, bet tur arī ar izņēmumiem, ko var likt, ko nē.
Twitter nerakstu, ka biju uz poda vai apēdu maizīti, tur vairāk esmu,jo var daudz jaunumu par sportu un citām jomām uzzināt.
Facebook tagad man visvairāk topā, tur ielieku bildes ar jaunajiem klasesbiedriem, jaunās dzīves vietas bildes,ceļojuma. Patīk laikot lapas, skatīties video un interesantas bildes. Kā arī patīk,ka man aktuālie seriāli arī tur ir un publicē visādus jaunumus un bildes no jaunajām sērijām.

Bet par bildēm runājot uzskatu,ka ir jāpiedomā dažiem, ko var publiski likt,ko nē.. par bērnu bildēm tas laikam ir tik dažādi,kā kurš uzskata. Bet par plikām pakaļām utt, nedomāju,ka tas ir tas, ko būtu visur jāpublicē..
20.10.2013 22:52 |

Jā, es arī gribēju piebilst par tām bildēm. To, vai likt savu bērnu, ir katra paša ziņā, bet kāpēc ir jāparāda visiem savs ķermenis seksīgā veļiņā? Nu jā, smuki jau ir, ja augums skaists, slaids, bet vai tad to nevajadzētu redzēt tikai mīļotajam vīrietim? :D
20.10.2013 22:56 |

Reitings 488
ebbie tad jau vēl ir paveicies, ja liek slaidu, skaistu augumu īpašnieces, īpašnieki, bet ir jau arī apaļie,kas liek selfie bildes un plikas pakaļiņas :D
20.10.2013 23:08 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
esmu dr.lv, facebook,. nekádos twiteros un instagram neesmu un nekad nebúshu. esmu izaugusi no perioda, kad gribas visiem parádít, ka man iet labi un viss ir forshi. nekur neiechekojos, nerakstu postus kur esmu, ko daru, ko mílu. nelieku galerijas ar 105 bildém kur katrá ir izmainíta 1 mini detalja.

agrák liku bildes no tusinjiem, celjojumiem, báriem. tagad stáv páris bildes no kázám, profilbilde, un dr.lv man ir manu fotorecepshu albumi.

pie datora pavadu daudz laika, bet savu dzívi neizlieku uz paplátes...
20.10.2013 23:12 |

Reitings 718
Reģ: 29.01.2009
vidusskolā apskatot manu draugiem.lv profilu pat nezinātājam viss varēja būt skaidrs par mani. Tagad esmu izdzēsusi gan bildes, gan dienasgrāmatu, gan info sadaļā "par mani". Šo portālu lietoju tikai lai apskatītos citu galerijas, dažreiz kādu spēlīti paspēlētu, sevi nepublicēju.
Facebookā esmu tikai reģistrējusies, tur arī neko nedaru un nepublicēju.
20.10.2013 23:18 |

Reitings 67
Reģ: 14.07.2013
Sociālos tīklus gandrīz nemaz neizmantoju, jo neredzu tiem jēgu un nav arī laika, lai savu dzīvi publiskotu, lādētu bildes, rakstītu utt.
20.10.2013 23:38 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 15.05.2013
Tviteris ir izcils, ja grib visātrāk uzzināt svarīgākos jaunumus pilsētā, it īpaši ja seko top žurnālistiem. Bet FB ir laba profesionālo kontaktu loka uzturēšanai.
20.10.2013 23:55 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Man ir profils facebook.com, draugiem.lv, twitteri, ask.com, face.lv, sieviesuklubs.lv un vel dazos saitos, pat neatceros kuros...:D Parasti visvairak izmantoju facebook.com, bet parak sevi neizradu. Man tur ir ieliktas tikai dazas profila bildes un cover bildes. Katrs jau dara ka grib, butiba man vienalga, bet es domaju, ka labak lai profila ir dazas kvalitativas un solidas bildes, neka simtiem miglainas bildes, ballisu bildes ar aizdzertu seju, kadri no tualetem, duckface, zidaini 100 pozas, erotisko zurnalu cieniga plikumu izradisana. Es domaju, ka labak but uzmanigam interneta, jo paris mulkigu postu vai foto del parejiem var rasties aplams prieksstats par cilveku. Man patik, ka facebooka nav statistikas un nevar redzet, ka esmu onlaina. Dazreiz apskatos jaunumus savas milakajas facebook lapas un draugu profilos nosheroju kadu video vai bildi, kas man iepatikas un uzspiezu like. Draugiem.lv parasti izmantoju tikai del domu biedru grupam, dazreiz apskatos jaunumus draugiem.lv lapas un Latvijas radu/draugu galerijas. Pasai man ir ielikta tikai 1 profila bilde. Vel esmu pasutijusi pakalpojumu, lai nebutu redzama onlaina un varetu neitrali tuset draugos. bet nedomaju dzest savu profilu. Ka izdzesu, ta pec kada laika atkal uztaisu jaunu profilu. :D Kad nav ko darit, ieskatos twitteri un aska, bet pati twitoju samera reti. Ask.fm, manuprat, ir vairak iecienits tinu vidu, bet face.lv neesmu skatijusies jau vairakus menesus.
21.10.2013 07:28 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Dalos ar bildēm no skaistiem pasākumiem - kāzas, kristības, dzimšanas dienas, ceļojumi. Arī vienkāršas pasēdēšanas kopbildes. Bildes redz tikai mani draugi. FB bieži atzīmēju, kuras presonas bildes neredzēs. Ielieku arī bildes kopā ar draugu. Ir viena bilde ar ēdienu, kur palielījos, ka beidzot pagatavoju to, ko jau sen solīju :)
Vnk tāpat sevi visos rakursos nefočēju, bildes ar brokastīm nelieku utt. Reizēm pārpublicēju kādu smieklīgu vai interesantu rakstu vai bildi ar saviem komentāriem. Parasti ar draugiem tad virtuāli par to padiskutējam.
Man nav sociālo mediju fobijas - es tur jūtos brīvi, bet publicēju vien to, ko varu kaut vai ārā pie mājas sienas piespraust. Nekā kompromitējoša :)
21.10.2013 09:41 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
aktīvi darbojos pa FB un Instagram, kur man ir uzlikti, kā womankind teica, pieejamības filtri. Instagramā manas bildes redz tikai draugi, kuri tiešām ir draugi, nevis vienreiz dzīvē satikti cilvēki, bet FB daļēji redzamas aktivitātes. Visvairāk izpaužos Instagramā ar bildēm no pasākumiem, ikdienas, ari ēdieniem un selfijiem - man patīk un kādēļ man tagad būtu jāsatraucas, ka citi domās, ka man dzīves nav? :D šādi vispārinājumi drīzāk ļauj domāt par paša spriedēja dzīves kvalitāti, ja tik ļoti jāiztirzā pārējie ;)

man patīk, ka FB varu sekot līdzi, piemēram, klasesbiedru dzīvei, kas ar to dalās, jo satikt šos cilvēkus tik beiži neizdodas un tad vismaz varu pasekot, kas jauns notiekās viņiem vai manā dzimtajā pilsētā un tml :) tāpat bieži vien var uzzināt viskaut ko noderīgu un interesantu. Savukārt Foursquare man baigi patīk, ka ir funkcija Nearby, kuru esmu dažkārt izmantojusi, kad nav, ko darīt, bet redzu, ka tuvumā ir draugi un var sastellēt randiņu :P
21.10.2013 09:55 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Bet FB ir laba profesionālo kontaktu loka uzturēšanai.

profesionālajiem kontaktiem man kalpo LinkedIn.
21.10.2013 09:58 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Esmu facebook, draugiem.lv, twitter.com, instagram. Visur ir filtrs - rādu sevi tikai draugiem. Svešie par mani ļoti maz var uzzināt. Profila informācijās neatklāju darba vietu, ierakstu tikai skolas, kurās esmu mācījusies.

Aktīvi lasu twitter; ļoti maz un reti lieku bildes soc.tīklos.
21.10.2013 10:01 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Esmu facebook, draugiem.lv, twiterī(lasu, maz rakstu) un vēl dažos tīklos. Bildes lieku pati filtrējot, kas ir rādāms cilvēkiem un kas domāts tikai man. Turklāt, gan draugos, gan facebook, tikai mans draugu loks redz manas bildes. Un man draugu lokā ir tikai cilvēki, kurus pazīstu.
Pašai patīk apskatīt draugu jaunākās bildes - redzēt, kādi forši ceļojumi bijuši, kas interesants redzēts.

Mazliet besī tas uzskats, ka ja tu esi twiterī, draugos, facebook un nedod dievs, vēl kaut kur - tātad, tev nav dzīves utt. Man rodas iespaids, ka tagad skaitās stilīgi uzdirst tiem, kuri ir kādā soc. tīklā un pašiem baigi zīmēties, ka - man jau gan ir dzīve, es nekur neesmu reģistrējies, neskrienu pakaļ šai modei utt.
21.10.2013 10:06 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
profesionālajiem kontaktiem man kalpo LinkedIn.

+++
21.10.2013 10:14 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
Aprobežojos ar minimālām lietām.

Norādīts ir:
- Tikai īstais vārds;
- ievietoju ceļojumu bildes, varbūt no kāda publiskā pasākuma;
- norādīta dzīvesvieta (pilsēta, valsts)

Nerādu:
- uzvardu;
- vecumu;
- neievietoju privātas bildes (no privātiem pasākumiem);
- nečekojos;
- netietoju sadaļas "runā" - vienu vārdu sakot neatskaitos pārējiem ik uz soļa;
- nepubliskoju savu dzīvi sīkumos (t.i. - neatrādu pusdienas/vakariņas un arī citas ēdienreizes; nenorādu kad un ar ko es es apmekle''su pasākumus vai da ejbkuru citu vietu; neuzbāžos ar savu viedokli, jo nerakstu dienasgrāmatas vai vēl citus kaut kādus rakstu gabalsus).

Leitoju FB un dr.lv - bet nu FB šausmiiiigi reti :D
21.10.2013 10:16 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Draugiem.lv agrāk bieži liku bildes, bet nu vairs ne. Varbūt tādēļ, ka nav jaunu bilžu, bet vairs arī nemaz īsti negribas neko likt, neredzu tam jēgu. Draugos paskatos, kas onlainā, kas mani skatījies, kas jauns citu galerijās un izlasu/uzrakstu kādam vēstulīti vai aizsūtu dāvaniņu, uzrakstu apsveikumu.
Twitterī pati periodiski kaut ko rakstu un periodiski nerakstu neko. Lai gan ieeju tur diezgan bieži, palasu kas citiem jauns. Bieži vien par otru uzzini visu no Twitter un var nemaz nerakstīt, nejautāt kā iet, atliek vien ieiet Twitterī. :D
Instagram pati nelietoju. Tik atveru linku uz bildi, kas Twitterī kādam pie twīta.
Čekoties vispār nekur nečekojos. Neredzu tam jēgu.
Facebookā šēroju, laikoju foršas tekstiņbildes un paskatos kas citiem jauns.
21.10.2013 10:46 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Profesionāliem kontaktiem, tik tiešām, izmantoju LinkedIn vai e-pastu. Facebook`ā ir tikai īsts vārds un vairāk nekā. Patiesībā, kaitina, kad kāds no draugiem/radiem izliek bildi ar mani kopā. Nekur nečekojos, neko nestāstu :D Blogā gan var manu ģīmi redzēt un kosmētikas krājumus :D Nu labi, citreiz var redzēt grīdas gabalu vai palodzi :D
21.10.2013 10:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits