Man ir profils facebook.com, draugiem.lv, twitteri, ask.com, face.lv, sieviesuklubs.lv un vel dazos saitos, pat neatceros kuros...:D Parasti visvairak izmantoju facebook.com, bet parak sevi neizradu. Man tur ir ieliktas tikai dazas profila bildes un cover bildes. Katrs jau dara ka grib, butiba man vienalga, bet es domaju, ka labak lai profila ir dazas kvalitativas un solidas bildes, neka simtiem miglainas bildes, ballisu bildes ar aizdzertu seju, kadri no tualetem, duckface, zidaini 100 pozas, erotisko zurnalu cieniga plikumu izradisana. Es domaju, ka labak but uzmanigam interneta, jo paris mulkigu postu vai foto del parejiem var rasties aplams prieksstats par cilveku. Man patik, ka facebooka nav statistikas un nevar redzet, ka esmu onlaina. Dazreiz apskatos jaunumus savas milakajas facebook lapas un draugu profilos nosheroju kadu video vai bildi, kas man iepatikas un uzspiezu like. Draugiem.lv parasti izmantoju tikai del domu biedru grupam, dazreiz apskatos jaunumus draugiem.lv lapas un Latvijas radu/draugu galerijas. Pasai man ir ielikta tikai 1 profila bilde. Vel esmu pasutijusi pakalpojumu, lai nebutu redzama onlaina un varetu neitrali tuset draugos. bet nedomaju dzest savu profilu. Ka izdzesu, ta pec kada laika atkal uztaisu jaunu profilu. :D Kad nav ko darit, ieskatos twitteri un aska, bet pati twitoju samera reti. Ask.fm, manuprat, ir vairak iecienits tinu vidu, bet face.lv neesmu skatijusies jau vairakus menesus.