ko jūs rādāt sociālajos tīklos?

Reitings 204
Reģ: 18.04.2013
ar ko jūs dalāties sociālajos tīklis-ar vakariņām, ar bildēm no ballītēm, svētkiem, vai iečekojaties?
katrā ziņā-cik daudz jūs dalāties informācijā ar saviem draugiem? Kāpēc tas ir labi?
atbild arī tās,kas neliek savas bildes, mazuļu bildes, neiečekojās u.c. aktivitātes neizmanto-kāpēc tas ir slikti,kāpēc no tā izvairaties? :)
20.10.2013 16:38 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Dharma, paskaidro, lūdzu, vienu. Ka problēma tā ir? Tev traucē, Tu pārtrauc to, lai Tev nav jāskatās. Pašai nešķiet, ka Tu sevi apgrūtini par to šķendējoties?
Ja pat būtu cilvēkam 5 draugi, ikviens no viņiem var uzspiest padot tālāk vel saviem draugiem, un tieši šādā veidā tas notiek. Patīk - spied ieteikt, nepatīk, nespied.
Cilvēks tiešām spēj izdomāt problēmas no jebkā.. :)
Tu visu tik ļoti saasināti uztver.. Apsēstība, skaļš vārds.. Nevienu, kas palīdz dzīvniekiem, no savu draugu loka, par apsēstu nesauktu. Pat tad, ja izplata info, ņem no ielas dzivniekus, ārstē, bet brīvdienas pavada patversmē kā brīvprātīgais. Gluži otrādies - man prieks par šādiem cilvēkiem, kaut vairāk būtu tādu, kas sabiedrībā sniedz labumu un dod, nevis kā, piedod, Tu. Kas tikai čīkst par informācijas izplatīšanu tam, lai dzīvnieks atrastu mājas, tiktu ārstēts vai nemirtu lēnā nāvē uz ielas.
Bet es domāju, ka mums nesaprast vienai otru, pilnīgi dažādas dzīves uztveres, principi šajā jautājumā.
20.10.2013 20:11 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Šobrīd draugiem/twitter ir vieta ,kur sazināties kad un ar ko vajag, pēc noskaņojuma pa retam varbūt padalos ar kādu mūziku/ pa retam ja forša bilde sanāk ,ielieku jaunu- bet vispār ļoti reti bildes lieku. ;)

Pa periodiem. Šobrīd man vispār neinteresē kas internetā notiek. Dažkārt uznāk kkas ,ka salieku tipa smukākās bildes ,tādas so-so izdzēšu ,lai painteresējās jaunas personas par mani. :D
20.10.2013 20:16 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Es principā visos sociālajos tīklos - draugiem.lv, facebook, instagram, twitter, foursqare.
Kādreiz izmantoju ļoti regulāri visus, jo nebija savas dzīves, gribēju, lai visi redz, cik esmu smuka, interesanta, aktīva, bet tagad sapratu, ka man tas nafig nav vajadzīgs un no tā neiegūstu neko, tāpēc tagad cenšos izmantot ļoti reti.

Jo mazāk cilvēki par mani zinās, jo labāk man klāsies. :)
20.10.2013 20:34 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Jo mazāk cilvēki par mani zinās, jo labāk man klāsies. +
ar nākamo gadu plānojkju sākt jaunu dzīvi, tad no šejienes arī būšu izdzēsusies. Kopš nekomentēju darbā arī viss ir mainījies, pat nezinu uz labu vai uz sliktu. :D
20.10.2013 20:41 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Draugos neesmu, lietoju FB. Aktīvi izmantoju Instagram un Foursquare. Twitter apskatos reizi divās nedēļās.

Instagram man ļoti patīk. Sekoju gan pazīstamiem cilvēkiem, gan svešiem. Iedvesmojos, ja cilvēkam ir laba gaume, apmeklē interesantas vietas. Nesaprotu tos, kas uztraucas par to, ko dara citi. Nesekoju nevienam, kas informētu par tualetes apmeklējumu utt.kā vienmēr gribas uzsvērt tiem, kas nesaprot citu cilvēku aktivitātes sociālajos tīklos. Un par selfijiem...man netraucē! Ja cilvēks labi izskatās, kāpēc gan neparādīt to citiem? :) Vai ēdiens. Skaistus pavāra meistardarbus ir bauda skatīties!
20.10.2013 20:47 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Esmu teju visos populārakajos soc. tīklos.

Lieku tikai to informāciju/bildes, kas man šķiet interesantas/ noderīgas/ iedvesmojošas citiem. Tāpat arī sekoju tiem, kas sniedz man noderīgu info.

Spēļu spēlētāju un kaķu ieteicēju ieraksti iezīmēti, lai neparādās manā ziņu plūsmā, jo pārāk daudz šādu ziņu.

Nesaprotu tos, kas uzskata, ka sociālie tīkli = īstās dzīves neesamība. Cilvēki nejēdz, kā tos lietderīgi izmantot.
20.10.2013 20:59 |

Reitings 60
Reģ: 22.05.2013
Lietoju tikai draugiem un facebook, paretam ielieku kādu bildi ar sevi vai padalos ar kādu skaistu dabasskatu vai atziņu, apskatos kā draugiem iet. Tie, kas man neinteresē, ir atzīmēti, lai neparādās ziņu plūsmā.
Agrāk biju arī twitter un instagram, bet izdzēsos, sapratu, ka bez viņiem jūtos daudz labāk. Neinteresē man, ko katrs dara, ēd vai domā.. Un nav visiem jāzin sīkumi par manu dzīvi. Man kaut kā neliekas forši, ja visi zina, kas manā dzīvē noticis, kur es dodos un ar ko satiekos. MANA dzīve tomēr.
20.10.2013 21:09 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Ar iečekošanos nodarboties, ja godīgi, man būtu pat bail. Negribu, lai visi zina, kur atrodos, tuvākajiem pasaku, citiem nav jāzina.
20.10.2013 21:13 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Twitter, vairāk gan lasu. Bet ja rakstu, tad kaut kādas atziņas, norādes uz lietām kas man pašai kādreiz vēl varētu noderēt. Drugiem - dzīvojos ar neīstu uzvārdu, bet tiem kam vajag, zina,ka tas irmans profils un viss. Bildes ir, bet tikai draugu lokam pieejamas. FB pārsvarā tikai ieeju kādu spēlīti uzspēlēt...
20.10.2013 21:18 |

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Nekad neesmu bijusi un arī pašlaik neesmu nevienā sociālajā tīklā. Uzaicinājumus ignorēju.
Ja godīgi, pat īsti nezinu, cik un kādi tie ir.
Neuzskatu, ka man būtu jādalās savā dzīvē ( bildēs, informācijā ) ar visādiem, dažreiz nejauši satiktiem cilvēkiem, dažreiz ar pilnīgiem svešiniekiem. Jo mazāk par manu privāto dzīvi kāds zina, jo labāk. Īsti nesaprotu tos cilvēkus, kuri katru sīkumu dokumentē. Kāda tam ir jēga (protams, bez uzmanības iegūšanas, ja kādam tās nepietiek)?
Pie tam vēl profilu apskatīšanās un uzturēšana prasa laiku, kuru izvēlos pavadīt saturīgāk.
20.10.2013 21:19 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Esmu tikai draugiem.lv. Patīk skatīties uz draugu n-tajām jaunajām bildēm, ceļojumiem un utt. Un pat priecājos,ka ir cilvēki,kas reguāri atrāda savu dzīvi. Bet pati neaizraujos ar regulāru bilžu ievietošanu, jo man šķiet,ka mana dzīve uz šo draugu fona ir pārāk garlaicīga :D Pie tam, es neesmu fotogēniska, tādēļ - kaut arī kompja mapīti papildina jaunas bildes - tikai retā tiek publiskota.
20.10.2013 21:24 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Es laikam būšu vēl unikālāka par citām - nekad vēl nevienā portālā neesmu publicējusi savu īsto uzvārdu :D Ik pa laikam pamainu - lieku Ozoliņa, Kalniņa un tml populāros. Nav vajadzības, lai atrod vai stalko bijušie skolas biedri vai citi cilvēki, kurus nevēlētos atcerēties un jebkad satikt.
No bildēm redzams tikai profila foto! Atsevišķas draugu grupas redz arī manus foto albumus. Vēl lieku albumā/dgrāmatā mūziku, tekstiņus, anekdotes, skaistas bildes. Neuzrādu bijušās skolas, darba vietu, attiecību statusu - nekādas personīgas info nav.
Facebook man vispār ir profils ar sunīša vārdu un bildi :D Kam vajag, tie zin, kas aiz tā sēž :D

Par to čekošanas piekrītu - baisi liekas :D Man draugu sarakstā ir daži tādi, ka visu laiku čekojas, kur atrodas... A ko mēs zinam, kas čeko mūs :D
20.10.2013 21:24 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Gandriiz neko nelieku, vairaak izmantoju chatam utt. Kaapeec nelieku? Nez, neinteresee. Bildeeties nepatiik, atskaitiities par to, cik reizes shodien paaedu un nokaartojos, man ir slinkums.
20.10.2013 21:35 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
atskaitiities par to, cik reizes shodien paaedu un nokaartojos, man ir slinkums

manuprāt, ka cilvēki vairs tā sen nedara, varbūt es kļūdos, bet vismaz manā draugu lokā tādu nav.
20.10.2013 21:49 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
draugos ieeju labi ja 1 vai 2 reizes mēnesī, tur man ir tikai tik daudz kā vārds, uzvārds un profila bilde. vairāk ir ārzemju draugi, vairāk tad dzīvojos pa facebook, tur man laikam mazliet vairāk info bet ar nekas īpašs, kaut kādas galerijas vispār netaisu, tik profilā bilde ik pa laikam nomainas.
20.10.2013 21:50 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Ir vai nu bez-profila-bilžu konti vai fake. Var teikt, ka esmu tikai neoficiāli, svešiniekiem mani grūti sazīmēt vai atrast.
20.10.2013 21:51 |

Reitings 297
Reģ: 29.01.2009
draugiem.lv neizmantoju jau vairākus gadus, jo, praktiski, tā ir latviskotā versija FB. tā kā pašlaik dzīvoju UK, tad arī mans sociālais portāls nr.1 ir FB, kur ir lielākā daļa manu draugu un paziņu. rakstu, laikoju, poustoju, šēroju informāciju.
aktīvi izmantoju arī twitter. tiesa, sekoju tikai nepilnam simtam cilvēku/kompāniju, lai būtu lietas kursā par cilvēku gaitām un firmām, kuras mani interesē.
salīdzinoši aktīvi arī lietoju Instagram un Vine.
tiesa, varbūt to visu tik aktīvi izmantoju arī tādēļ, ka tas ir saistīts ar manis izvēlēto kursu universitātē.
20.10.2013 22:00 |

Reitings 554
Reģ: 08.05.2013
Izmantoju draugiem.lv. Bildes lieku diezgan regulāri, tās redz tikai draugi. Esmu arī twitterī un facebook, bet tur vairāk kā skatītājs. Retu reizi, ko ierakstu.
20.10.2013 22:02 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Sociālajos portālos esmu tā teikt vidēji aktīva.
draugiem.lv, facebook, twitter, instagram, foursquare.
Man visur ir pieejmības filtri, arī draugos jau esmu sadalījusi tur esošos pa grupām. Es rādu to, ko gribu parādīt tiem, kam gribu.

Tāpat arī foursquare man nav ntie paziņas. Visi ir tuvi un aktuāli cilvēki, par kuriem man nav bail, ka kāds uzzinās, kur esmu. Drīzāk forši kūt kur būt un redzēt, ka tuvumā vai turpat ir iečekojies kāds, ko labprāt satieku.

Un es arī uzskatu par muļķīgu viedokli to, ka soc.portālos aktīviem cilvēkiem, savas dzīves nav.
Vienmēr ir daži izņēmumi un pārmērības.

Vēl nesen nodomāju, ka tieši pateicoties soc.portāliem es zinu, kā iet maniem klasesbiedriem vai studiju biedriem. Jā būtu kā senāk, ne zinātu, kā izskatās, ne kur dzīvo, cik bērni utml. Tie tomēr ir cilvēki, kas kādreiz ieņēmuši lielu lomu manā dzīvē, lai par tiem aizmirstu pavisam.
20.10.2013 22:10 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Draugos ielieku labi, ja vienu jaunu galeriju reizi gadā un tas viss. Ne ar vienu principā tur nesarakstos un neko citu arī nedaru. Gribētu vsp izdzēsties, bet tajā pašā laikā šad tad interesanti paskatīties bildēs, kas jauns bijušo klasesbiedru un citu cilvēku dzīvēs, ar kuriem kontakts tāds mazāks palicis.
Twitter, facebook lietoju bieži. Rakstu, lieku bildes, patīk pašai, pat ja nevienu tas varbūt arī neinteresē. :D
Instagram izmantoju tik cik, lai pieliktu efektus bildēm, kuras ielikt twitter vai facebook. :D
20.10.2013 22:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits