Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ATRIEBĪBA?

Reitings 125
Reģ: 27.08.2013
Tātad, situācija sekojoša - ar puisi iepazinos pirms 3iem gadiem, mūsu starpā bija simpātijas. Daudzreiz tikāmies, bija pievilkšanās un tauriņi vēderā :D taču es atradu citu un viņu "pasūtīju", taču, kad to izdarīju, sapratu, ka tā bija lielākā kļūda manā dzīvē ;( līdz pat šim brīdim, bija tā, ka domāju par viņu, kaut arī man bija citas attiecības.. Sanāca tā, ka mēnesi atpakaļ izšķīros, biju brīva un man uzrakstīja šis puisis, kurš bija tikko izšķīries no savas meitenes - pačatojam un tā.. biju jau nedaudz zem grādiem un rakstīju, lai atbrauc un parunāsim aci pret aci :D no 12iem - 5iem naktī sēdējām mašīnā un runājām - viss bija kā agrāk.. Esam sen pazīstami, tie jautājumi - vai mēs kādreiz varētu būt kopā, vai lūpas atkal kādreiz saskarsies :D Viņš mani savaldzināja ar komplimentiem un to, ka pagājuši 3 gadi, kad viens par otru neko nezinājām. Nolēmām kontaktu uzturēt.. Taču sparatu, ka kaut kas nav kārtībā, domāju, ka varbūt vēlas man atriebties par to, ko nodarīju viņam.. Vakar redzēju, ka viņš ar savu ex saķērušies staigā kā 2 balodīši atkal kopā :D atriebība?
19.10.2013 17:19 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es nedomāju, ka tā ir atriebība (lai gan tas arī ir iespējams), bet drīzāk viņš tev vairāk netic un izmanto tevi izpriecai. viņam tā bija ex. tur arī esi/biji ex. man tā šķiet, ka viņš ir jūsos abās vīlies un izmanto mirkli. es to tā redzu. katrā ziņā, nedomāju, ka viņš kko nopietnu domā attiecībā uz tevi.
Turklāt, jūs neesat kopā jūs nolēmāt uzturēt tikai kontaktu. kas viņam jābūt uzticīgam tikai tev, ja jums nekā nopietna nebija un ne par ko nopietnu arī nevienojāties.ko tu no viņa gribi? lai viņš ir tev uzticīgs, lai arī jūs neesat kopā?

neesi tik liela egoiste. satiksi citu puisi un atkal viņš būs labāks par šo..
21.10.2013 13:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits