Tātad, situācija sekojoša - ar puisi iepazinos pirms 3iem gadiem, mūsu starpā bija simpātijas. Daudzreiz tikāmies, bija pievilkšanās un tauriņi vēderā :D taču es atradu citu un viņu "pasūtīju", taču, kad to izdarīju, sapratu, ka tā bija lielākā kļūda manā dzīvē ;( līdz pat šim brīdim, bija tā, ka domāju par viņu, kaut arī man bija citas attiecības.. Sanāca tā, ka mēnesi atpakaļ izšķīros, biju brīva un man uzrakstīja šis puisis, kurš bija tikko izšķīries no savas meitenes - pačatojam un tā.. biju jau nedaudz zem grādiem un rakstīju, lai atbrauc un parunāsim aci pret aci :D no 12iem - 5iem naktī sēdējām mašīnā un runājām - viss bija kā agrāk.. Esam sen pazīstami, tie jautājumi - vai mēs kādreiz varētu būt kopā, vai lūpas atkal kādreiz saskarsies :D Viņš mani savaldzināja ar komplimentiem un to, ka pagājuši 3 gadi, kad viens par otru neko nezinājām. Nolēmām kontaktu uzturēt.. Taču sparatu, ka kaut kas nav kārtībā, domāju, ka varbūt vēlas man atriebties par to, ko nodarīju viņam.. Vakar redzēju, ka viņš ar savu ex saķērušies staigā kā 2 balodīši atkal kopā :D atriebība?