Vēršos pēc palīdzības

Reitings 93
Reģ: 17.06.2013
Sveikas meitenes. Iepriekš gribu brīdināt, ka šī ir tikai mana pirmā veidotā tēma šeit. Neesmu vairs nekāda pusaudze, ir pietiekami daudz gadu un arī salīdzinoši liela pieredze attiecību jomā, bet šoreiz nu ir tā, ka es esmu vienkārši tādā situācijā, ka nesaprotu ko darīt.
Ir viens vīrietis. Viņam 21 gads, šogad paliks 22. Šis vīrietis man simpatizē, jau kādus 7 mēnešus, bet noticis pa šo laiku nav pilnīgi nekas. Esam nedaudz runājuši, salīdzinoši maz. Redzam viens otru diez gan bieži. Lieta tāda, ka šim vīrietim vēl līdz šim nav bijušas nopietnas attiecības, bet es gribu viņu sev! Ieraugot jūtu, ka viņš nu patiešām man ir tas īstais, bet no viņa nekādu pārlieku lielu uzmanību nejūtu. Nenormāli kautrīgs viņš ir, par attiecībām izvairās runāt. Tātad, cerams, ka domu uztvērāt. Ko jūs man ieteiktu darīt šādā situācijā? Kā man viņu dabūt sev?
18.10.2013 22:19 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Varbuut puišeli tiesi atbaida taa tava super lielaa attieciibu pieredze - vinjs neveelas neko nopietnu ar 20 gadiigu skukji, kurai paargaajusi paari jau tik daudz citu.

+++
19.10.2013 13:10 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
manuprāt, šeit nekas nesanāks. lai cik kautrīgs būtu vai nebūtu puisis, viņam kkāda interese būtu jāizrāda. es mestu mieru tai visai padarīšanai un nebojātu sev dzīvi.
vienīgais variants, kuru uzskatītu par derīgu, būtu neuzkrītoši puisi padarīt greizsirdīgu. reizēm puiši tad paši apjēdz, ka viņam tā meitene sāk kko nozīmēt, kad viņa ir ar citu. ja viņam būs pilnīgi vienalga, tad vēljovairāk tev nav par ko iespringt. mēs nevaram otru piespiest sevi iemilēt. kāpēc tik daudzi cilvēki to nesaprot?
23.10.2013 16:06 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Kristīne negaidi, ka viņš nāks un runās, drīzāk šādi vilcinoties kāda cita tev viņu nostroļīs:D tpc uz priekšu, bet lūdzu, nesaki, ka tev viņš patīk. Vnk pieej klāt un uzaicini kopīgi padzert tēju, jo šodien tev vientuļi un vienai dzert tēju negribas. Ja viņam būs simpātijas pret tevi, tad viņš neatteiks, bet ja tomēr atsaka, tad zini, ka nekas Jums nesanāks, jo ar varu jau nedabūsi:)
23.10.2013 16:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits