Tik cik šādu cilvēku ir Latvijā, t.i. musulmaņi kuru nēsā tradicionālās drēbes, ir ārkārtīgi maz un tā nav latviešu sabiedrības problēma.
Savā laikā rakstot darbu par Islāmu, arī es pārģērbusies melnā tradicionālajā tērpa izgāju Rīgas ielās savās darīšanās. Latvieši dzīvē sastopoties ar sabiedrības "dīvaiņiem" nav nemaz tik aizspriedumaini vai vismaz to neizrāda. Es sastapos ar pozitīvu cilvēku attieksmi, vismaz neko īpaši negatīvu neizjutu. Ja darba devēji nebaidītos, ka klienti baidīsies no sievietes kam seja aizsegta, ar darbu nekādu problēmu nebūtu. Tikai debīlajiem mēdijiem citas reliģijas ir problēma.
Starp citu es jutu jūtamu vīriešu interesi, bet tādu uzmanīgu bez nepiedienīgiem mājieniem, un tiku pie pielūdzējiem. :D
Atbildot uz Atonello jautājumu vai musulmaņi ņemtu darba sievieti kas nav ģērbta parandžā, lielākāja daļu valstu ņemtu, melnās abayas nēsā tikai daļa mudulmaņu. Paskatieties kādas formas ir Emirates vai Turkish airways vai PIA aviokompānijām, pat ne tuvu nav paradžām.