Daarzs.

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Te bija diskusija par sapnu maajaam ,sapnu kleitaam,skaitumu utt.Sapratu ,ka visaam gribaas visu apkaart skaistu.Bet kaa ir ar maajas apkaartni-daarzu?Pasapnosim arii par so teemu!
Man patiik daarzs,kas smarzo peec ziediem,citrusa augiem ,garsvielaam.Visvairaak patiik tas,ka gatavojot eest,varu ieiet daarzaa un panemt kaut ko no saviem zalumiem!
Cik meitenes te ir taadas,kas veeleetos daarzu , vai pasas arii gribeetu kopt so daarzu?
18.10.2013 18:45 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Ciest nevaru dārza darbus! Šobrīd dārzu gribētu tikai komplektā ar dārznieku! :D
18.10.2013 21:09 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Pirms pāris dienām novācu savus terases tomātu lakstus - pāris mēnešus bija pašas audzētie. Mājās vēl zeļ baziliks.
Gribētu ļoti siltumnīcu ar gurķiem, papriku, tomātiem, salātiem, baziliku un bruņurupuci :D Bērnībā man siltumnīcā dzīvoja bruņurupucis un ēda salātlapas.
Man noteikti vajadzētu ogu krūmus, plūmes, vīnogas, ābolus. Man gluži loģiski būtu jābūt arī pagrabam, jo man patīk ievārījumi un krāsainas burciņas. Pašas gatavotas!
Ravēšana man ir kā meditācija. Arī adot rodu iekšēju mieru.
Bet par ziediem neesmu droša. Gribētu, bet kko mierīgu, nevis nevaldāmu krāsu miksli.
18.10.2013 21:09 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
man majai jau ir darzs, pareizak sakot, vecaku. nu es sev negribu, visa taa darznieciiba nav galigi man. gribu vienkarsi zalu maurinu ar 3 saldajiem ķiršu kokiem
18.10.2013 21:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits