Ko derētu uzlabot?

Reitings 124
Reģ: 12.02.2013
Aizvien ir aktuāls temats par to, ka LV labu, smuku un ņemamu vīriešu ir krietni mazāk kā sieviešu. Jūsuprāt, ko mūsu kungiem derētu uzlabot izskatā, attieksmē, domāšanā utt. ,lai paceltu savu kvalitātes līmeni?
17.10.2013 13:39 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
No malas ir no malas, bet problēmas ir pilnīgi visiem cilvēkiem.
17.10.2013 15:20 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Hone,bet tapec jau ir absurdi visus pielidzinat vienai merauklai. Tie cilveki,kas nak pie tevis,tie ir ar problemam,bet tie,kas nenak-tiem nav nekadu psihologisku problemu,tatad tadi cilveki pastav. Un tapec nav jauzskata,ka tie,kas nav atnakushi pie tevis, agrak vai velak atnaks pie psihologa vai dzios ar saviem untumiem galvaa Vai tu doma,ka tu vari visus mest viena maisa ieksha,jo redz esi psihologs,tatad uznemies atbildibu par visiem?
Pietiekami labi pazistu tos cilvekus,lai butu drosha,ka viniem nav nekadu tarakanu galva. Lidz ar to secinu,ka problemas un zems pashnovertejums ir tiem,kuri uzdroshinas par visiem "no malas" veiksmigajiem teikt, ka vini teelo un nemaz taadi nav.:)
17.10.2013 15:21 |

Reitings 482
Nerea,skatoties kadas problemas. Vienam problema ir saraavies dzemperis,bet citam algas neizmaksashana vai apkures nepieslegshana. Domaju saproti,ka pirmais objektivi nemaz nav tada baiga problema salidzinajuma ar tiem diviem,lidz ar ko nevar teikt, ka pilnigi visiem ir problemas :)
17.10.2013 15:22 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Nē, visiem problēmu nav :) Ja pašai nav gadījies satikt sev ideāli piemērotu cilvēku, tad nevajag domāt, ka visiem tā neveicas :)
17.10.2013 15:25 |

Reitings 5954
Ideāli piemērots ir cita, kā jau teicu. Starp citu, viena psihologa grāmatā izlasīju tādu domu: ja kaut kas izskatās pārāk labi, lai būtu patiesība, visdrīzāk tā arī nav patiesība. Tāpēc no ārēji ideāliem cilvēkiem ir mazliet jāuzmanās, tiem arī mēdz būt skeletiņi, tieši tāpēc jau tie izskatās tik ideāli, lai neviens tos nepamanītu. Bet, protams, ne jau visos 100% gadījumu tā ir.
17.10.2013 15:28 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
No malas ir no malas, bet problēmas ir pilnīgi visiem cilvēkiem.

Problēmas ir pilnīgi visiem (emocionālas dabas). Jautājums, cik nopietnas un kā viņi paši spēj tikt ar tām galā. Ja pie psihologiem ietu visi cilvēki, kuriem ir nopietnākas problēmas, tā būtu paradīze... Bet padomju savienības domāšana, ka pie psihologiem iet tikai (kā tu teici)
tie ir ar problemam,bet tie,kas nenak-tiem nav nekadu psihologisku problemu
dara savu. Diemžēl, cilvēkiem liekas, ka ja viņi ir nervozi, kļūst dusmīgi par sīkumiem, vēlas vienmēr pierādīt savu taisnību, utt. viņiem problēmu nav - tas ir tikai viņu raksturs, kuru jau nu noteikti nevajag un nevar mainīt :)
Vari secināt, ko vēlies, es kā šīs jomas profesionālis ar gana lielu pieredzi palikšu pie saviem secinājumiem :)
17.10.2013 15:28 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Manam neko :D
17.10.2013 15:31 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Nu, es par savām attiecībām runāju - kā ir citiem, tiešām nemāku spriest, ja vien iesaistītie nav mani labākie, tuvākie cilvēki, kuri atklāti pastāsta.
Mēs paši varbūt no malas neizskatāmies baigi ideāls pāris, toties kopā esam jau gadiem ilgi, strīdu nav vispār, hobiji sakrīt, dzīvojam kā cimds ar roku. Pat gribot nevaru problēmas atrast.
17.10.2013 15:31 |

Reitings 482
Hone,jaa jaa,ikvienam cilvekam ir psihologiska rakstura problemas un ikviens uzskatams par potencialo klientu;) Bulshits,es jau saprotu,ka shodien moderni nakt pie psihologa ar "problemu" ak dies,ko man darit, nadzins noluzis,nevar radities sabiedriba ar nevienada garuma nagiem...,,,
taa tas izklausaas un izskataas.
un vel kas,ir ari uzskats,ka psihologiem pashiem ir loti daudz kompleksu.Vari uztvert kaa gribi,bet ari palikshu pie sava :)
17.10.2013 15:33 |

Reitings 5954
delusion, tas jau apsveicami, runa jau nav par to, ka nav iespējama veiksmīga saderība. Es, starp citu, tai ticu, bet nu idealizēt cilvēkus gan negribu. Tas arī ir ļoti bīstami, jo var būt baigā vilšanās.
17.10.2013 15:34 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
ak dies,ko man darit, nadzins noluzis,nevar radities sabiedriba ar nevienada garuma nagiem...
Bet šī tik tiešām ir psiholoģiska problēma, itsevišķi ja par to satraucas vīrietis un neiziet no mājas.
:D :D :D
17.10.2013 15:38 |

Reitings 1196
Man patiešām vienalga, pie kā tu paliec, šī ir absolūti tukša un bezvērtīga saruna :) Nav nekādas vajadzības ''meklēt'' poetnciālos klientus - tie, kuri apzināsies savas grūtības, resursu trūkumu, tie nāks un būs gatavi strādāt. Tad, kad ''uzskatiem'' būs tikpat liels spēks, kā empīriskiem pētījumiem, tad šī tava informācija būs kaut ko vērta.
17.10.2013 15:39 |

Reitings 1196
Bet šī tik tiešām ir psiholoģiska problēma, itsevišķi ja par to satraucas vīrietis un neiziet no mājas.
Bet tieši tā :D Kaut kādi tarakāni galvā ir visiem, protams, vienmēr būs cilvēki, kuri to nevarēs vai nevēlēsies atzīt (vai arī vienkārši tik tālu neaizdomāsies, jo tas neatstāj īpaši lielu iespaidu uz subjektīvo labklājību un dzīves kvalitāti). Bet ja tas netraucē dzīvot, tam nav arī nekādas nozīmes :)
17.10.2013 15:46 |

Reitings 482
Hone,negribas tevi sarugtinat,bet empiriski petijumi balstiti tikai uz konkretu cilveku grupu apsekoshanu,nevis veikts dzils petijums,kur butu zinatniski pieradijumi par visiem cilvekiem un vinu "problemam". Nevajag tik loti savu profesiju likt augstak par citaam, tu jau nezini savu sarunu biedru,;) tas taa... starpcitu, es mineju konkretus piemerus,ka man ir reali loti labi pazistami 3 veiksmigi pari un realai dzivei ir lielaks speks,nekaa taviem tuksiem centieniem iestastit,ka nemaz jau tik ideali nav.
17.10.2013 15:54 |

Reitings 482
Smiekligi,ka norma tagad uzskatama par to,ka katram ir tarakani galva,bet,ja tev objektivi tadu nav, tatad tu vienkarsi negribi tos atrast un atzit :D:D Lielakais bulshits kadu nacas dzirdet!!!!
17.10.2013 15:56 |

Reitings 1196
Empīriski pētījumi tiek veikti dažādās valstīs, dažādās vecuma grupās, dažāda izmēra izlasēm, tā ka nu nebūs gluži tā, ka mazā miestiņa pieci cilvēki bija ar tādām pazīmēm un tad tā tiek pieņemta par normu :) Man ir gluži vienalga, par savu sarunu biedru, esmu ļoti daudzus gadus mācījusies, labi pārzinu savu profesiju, tās specifiku un pētījumus, kas ar šo profesiju saistīti :) Savu profesiju nelieku augstāk, vienkārši balstos uz patiesību. Psiholoģija ir zinātne, nevis ''sadzīves situācija'', kurā kāds ''ļoti labi pazīst'' cilvēkus. Kurš precīzāks, par to jau katram sava interpretācija :) Bet lūdzu beigsim šo absolūti neauglīgo diskusiju.
17.10.2013 15:59 |

Reitings 482
Hone,man butu loti interesanti apskatities,ko tu teiktu tiem cilvekiem,kuri ir tie veiksminieki. Laikam liktu viniem mekleet sevii probleemas,ja? Un ko tu teiktu,ja vini tev pateiktu -esmu laimigs un problemu man nav? :) Laikam pateiktu"nee draudzin miilais,tev probleemas iiir un veel kaa iiir" Tava probleema, ka tu negribi sev atrast probleemas.
Taa?
Piedod,bet tu neizklausies profesionalis,ja tu spej pateikt,ka empiriskie petijumi ir noteicoshie par realitaate notiekosho. Vel jo vairak to,ka veseliem, veiksmigiem cilvekiem butu jameklee sevii neesoshas un neeksisteejoshas probleemas. Velreiz uzsveru, meklee iemeslus savaa galvaa,ja tev ir tik greizi prieksstati..
17.10.2013 16:04 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
ba&sh, es arī palūgšu beigt neauglīgu diskusiju.

Man šķiet te visa cepšanās ir par to, ka jūs dažādi saprotat terminus "ideāls" un "ir emocionālas dabas problēmas".

Par tēmu:

Atcerējos, ka mūsu puišiem diezgan izplatīts ir sagaidīt no sievietes GAN vienlīdzību (tipa rēķini uz pusēm, strādā abi utt) GAN "sievietes lomas" izpildīšanu (bērni ir primāri viņas atbildība, kotletes, trauki, veļa, tīra māja - arī).
Man tas nav pieņemami.
17.10.2013 16:12 |

Reitings 1196
,ja tev objektivi tadu nav, tatad tu vienkarsi negribi tos atrast un atzit

Cilvēks par sevi nevar spriest objektīvi, tikai subjektīvi. Netaisos atbildēt uz taviem jautājumiem, jo tie nav nekas vairāk par tīru provokāciju, lai celtu tavu pašapziņu, kad visam centīsies pretī tukšus pretargumentus bez jebkādas jēgas. Vienīgi pateikšu vēlreiz (to jau vienreiz teicu), ka man cilvēkiem, kuri nav mani klienti, nekas nav jāsaka, tas ir mans darbs un konsultēt tāpat vien nekad nav bijis mans mērķis - tu saki, ka esi laimīgs? nu ok, labi tev. Kamēr tu neesi manā kabinetā, man par to nav intereses. Lai kaut nedaudz paplašinātu tavu redzesloku un izrautu tevi no ''tikai man ir taisnība, jo es zinu, kā ir '' principa varu minēt neitrālu populāru piemēru -Deivids Bekhems. Perfekcionists daudzās dzīves jomās. Ar diagnosticētiem obsesīvi kompulsīviem traucējumiem (trauksmes traucējumi).
17.10.2013 16:15 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
populāru piemēru -Deivids Bekhems

No malas arī ar sievu izskatās kā ideāls pāris, par neveiksminieku grūti nosaukt :)
17.10.2013 16:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits