Mazuļa rādīšana citiem

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Sveikas,mammas!

Man tagad pārdomas par to, kad īsti ir laiks rādīt mazuli radiem un draugiem, paziņām utt?
Kad jūs rādijāt mazo saviem vecākiem, radiem, draugiem?

Es īsti negribu mazo rādīt uzreiz visiem radiem, bet viņi laikam to nevēlās pieņemt un uzskata par pašsaprotamu,ka mazais piedzimst ,visi uzreiz brauc skatīties.
Gribētu kādus 3 mēnešus nogaidīt un tikai tad ļaut kādam nākt raudzībās.

Tieši tas pats ar bildēm. Vecākiem,protams, rādīsim mazo ātrāk, bet es nevēlos ļaut fotogrāfēt mazo, lai pēc tam tās bildes tiktu atrādītas citiem. Kā tad lai tā pieklājīgi pasaka - nefoķējiet bēbi ! :D

Un ,piemēram, ir radi,kas dzīvo citās valstīs un nevar atbraukt ciemos, tāpēc gribēs bildes redzēt. Bet es negribu rādīt tās bildes tik ātri! :D

Pie tam ir cilvēkiem, no kuru acīm es vispār gribu nosargāt mazo cik ilgi vien iespējams, vēlams vispār nerādīt, nekad! :D Un es negribu,ka bēbja fotogrāfija nonāk pie tiem cilvēkiem, jo redz radinieki savā starpā sūtīs tās bildes utt..

Kā tur ir ar tām raudzībām un bilžu dāļāšanu ?
16.10.2013 21:02 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es tikai zinu to, ka ir jādara tā, kā jūties. Nav nekādas patiesības. Un ļaunā acs patiešām būs ļaunā acs, ja pati pie tā piedomāsi. Tad arī liksies, ka nāk tā sliktā enerģija. Domāju, ka ar domu vien tai atvērsi durvis.
Es pirmo reizi ieliku dažas bildes draugu lokam, kad bēbim bija, šķiet, pusgads, tad jutos, ka esmu gatava. Un man bija tiešam laba sajūta. Jutos stipra... nē, vai kā to labāk pasaka, stabila drīzāk, par sevi un savu bērnu.

Rādījamies radiem pēc 3 mēnešiem. Dažām kultūrām ir pieņemts pēc 40 dienām parādīties ārpus ģimenes, tas arī, manuprāt, būtu optimālais.
18.10.2013 01:26 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Mana māsīca jau 5. mēnesi mums nerāda savu meitu. Ir tikai bildes atsūtījusi. Neesot gatavi, nav apstākļu piemērotu... mums visiem skumji :( Secinājām ar mammu, ka laikam īsti kā radinieci mazo atvasīti neuztveram, jo nav nekādas saiknes.
Bet bebuļus, manuprāt, jārāda tad, kad mamma, tētis un mazais jūtas labi un ērti mazo rādīt. Kad kkādas pēcdzemdību problēmas, ja tādas bija, ir atrisinātas. Drauga māsasmeitu ieraudzījām uzreiz pēc slimnīcas. Savas draudzenes dēliņam mans draugs brauca uz slimnīcu pakaļ un arī redzējām vēl pavisam jaundzimušu. Bet citi ir rādījuši pēc 2-3 mēnešiem. Man pašai ir patīkamāk, ja zinu, ka neapgrūtinu jaunos vecākus ar savu ziņkāri un egoismu "parādi, parādi, gribu redzēt". :)
18.10.2013 10:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits