Zinu, ka šāda tēma jau bijusi, bet nu arī man ir ļoti aktuāls jautājums - lata monētas.
Vēlos sakrāt pilnu komplektu un uzdāvināt sev īpašam cilvēkam.
Vai kādai no jums ir stārķis, skudra, kliņģeris, pakavs uz augšu, pakavs uz leju (mainu pret kādu citu vai par samaksu, šampi u.c.).
Kā arī uzklausīšu citu monētiņu piedāvājumus.
Atraksti man vēstulīti.
Padomāšu pret ko varu iemainīt. Varbūt vnk pret kādu, kas Tev ir lieka. Tik uzraksti kas Tev ir.
Pie reizes uzraksti, kur Tev izdevīgi tikties/kādos laikos tikties.
Paluudz jebkuraa veikalaa kasierei paskatiities, vai nav kas tev vajadziigs. Tagad visi teeree tos latus, arii es savu 1/2 kolekciju izteereeju veiklaa, jo neredzu jeegu tureet naudu, kurai veelaak nebuus veertiibas. Skudru un staarki tu 100 gadus nedabuusi, tie ir retums. aaa, nee, vari dabuut, kaut kaadaa ss.lv pa 10 LVL vari meeginaat nopirkt.
Aija, nebiju iedomājusies, ka kasiere tā drīkst mainīties. Pārsvarā esmu veikalos brīžos, kad ir garas rindas un negribētos traucēt "satiksmi". Bet varbūt ir vērts pamēģināt. :D
Es varu piedāvāt eglīti, alus kausu un skursteņslauķi. Labprāt apmainītu pret tādu monētu, kāda man nav (ūdensroze, klinģeris, jāņu vainags, stārķis, skudra, gredzens, pakavs uz leju, sprīdītis, piparkūkas sirds, gailis). :)