Var būt tādi cilvēki, kam sarkana lūpu krāsa nu nekādīgi nepiestāv? Labi, bālajiem cilvēkiem,varbūt, bet es vienmēr esmu labi iesaiļojusies un itkā visam vajadzētu būt ok, bet nu, liekas, ka neizskatos labi, vai arī vienkārši neesmu pieradusi? :( :D
Man ir tā vissarkanākā - saucās lip cream un ir tāda bieza, necaurspīdīga krāsa, ilgi turās un vispār kopumā patīk :) Pirku Drogās - uz stenda bija 1 Ls ar kko - pie kases uzsita cenu 47 sant. :D
Var būt tādi cilvēki, kam sarkana lūpu krāsa nu nekādīgi nepiestāv?
Esmu dzirdējusi/lasījusi viedokli, ka nav tādas sievietes, kurai sarkana lūpu krāsa nepiestāvētu. Ir tikai jāatrod īstais tonis. Sarkanajai krāsai ir ļoti daudz nokrāsas, nianses, ka "tikai jārok" :)
Ginta, jā ir dažiem tā, ka uzreiz izskatās lēti un samāksloti. Bet varbūt neesi atradusi savu toni kas piestāvētu. Esmu arī redzējusi kā gaišiem cilvēkiem piestāv sarkanas lūpas, kā tāda odziņa, nevis blāva:)
Pilnīgi piekrītu womankind - tikai jāmeklē atbilstošs tonis :) + kurš teica, ka bālām sievietēm slikti izskatās? :) Man šķiet, ka izskatās pat ļoti labi :)
Sarkana lūpu krāsa ir viena kolosāla lieta.
Jau Senajā Ēģiptē sievietes krāsoja sarkanas lūpas, jo zināja, kā tas iedarbojas uz vīriešiem.
Manā praksē bija tāds gadījums, kad no Galvaspilsētas uz vienu mazpilsētu atbrauca firmas šefs par godu filiāles atvēršanai.
Pasākumā piedalījās viena šarmanta dāma ar ļoti izteiksmīgām lūpām.
Firmas šēfs stāv galda galā ar paceltu šampānieša glāzi un stāsta par izaugsmi, attīstību, mērķiem utt.
Tai pašā laikā šarmantā dāma paņem no augļu plates banānu un skatoties acīs šefam sāk "ēst".
Aptuveni pēc 3 sekundēm šefs nojuka un nebija spējīgs pabeigt svinīgo runu.
P.s. dāmas lūpas bija uzkrāsotas koši sarkanā krāsā...
Tai pašā laikā šarmantā dāma paņem no augļu plates banānu un skatoties acīs šefam sāk "ēst".
Aptuveni pēc 3 sekundēm šefs nojuka un nebija spējīgs pabeigt svinīgo runu.
Es arī "nojuktu", jo kas tās par manierēm - bāzt vaigos ēdienu, kamēr vadība (vai jebkurš cits cilvēks) prezentē? Un vispār prasts gājiens - kā tādā porņukā! Droši vien viss tas kopā nabaga vīrieti šokēja.
Neesmu vēl atradusi savu sarkano toni, bet piebildīšu par piestāvēšanu - galvenais, lai sievietei ir skaistas (t.i. pilnīgas) lūpas, nevis kas šāds un izteikti sarkans:
Vēl vairāk par koši sārtām šaurlūpām mani biedē salikums ar ne visai baltiem un ne visai "pareiziem" zobiem.
Rose Mcgowan ir ļoti bāla āda, bet viāni FANTASTISKI izskatās koši sarkana lūpu krāsa! (Jāpiebilst, ka I have a girl crush on her)
http://data2.whicdn.com/images/4855775/tumblr_laclqhQx8H1qzfp7bo1_500_thumb.jpg
Pati savu sarkano toni vēl tikai meklēju! Bet gribētos jau ļoti, lai man piestāvēti tik intensīvi sarkans tonis!