Jogurts

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Labs pievakars!
Kādus bezpiedevu jogurtus Jūs ēdat? (lieliski, ja būtu bilde!!)
Baigi garšo fantāzijas jogurts (pieņemu, ka tur jau nav pilnībā tīrs), nesen ēdu arī pliku jogurtu ar auzu pārslām kopā, bet viņš bija mazā iepakojumā. Vietējās bodēs nav bezpiedevu jogurtu. Tad nu, pacik īsti neorientējos jogurtu plauktos, padalaties.
15.10.2013 17:48 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jo ka jau rakstiju, tas bija pagatnes forma, tagad ir cita, daudz ienesigaka joma par fresh produktiem. Ka saka, ja redzi, ka seit cilvekiem nav naudas, to ari piedava un tas strada.
15.10.2013 19:19 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
_paris, pēdējā laikā šķiet, ka tev galīgi vai nu nav labs garīgais, vai kādas citas problēmas, ja agrāk likās forši tavi komentāri, tad visās tēmās pēdējā laikā tie ir reizēm ne tikai neloģiski, bet tādi pat asi pret citiem diskusijās iesaistītajiem. Es taču jokoju par to konkurenci tievēšanā, bet par biznesu runājot, mēs gan tieši jūtam konkurenci šajā ziņā, bet mēs arī esam mazs uzņēmums. Prieks, ka esat lielāki un stāvat pāri tam visam.

Tikai pirmo reizi dzirdu no cilvēka, kas ir iekšā biznesā, kaut ko tik neloģisku, kā šo

redzi, ka seit cilvekiem nav naudas, to ari piedava un tas strada

Bet kā jau teicu, man pēdējā laikā ļoti daudz kas tevis teiktais šķiet neloģisks, kur izsaki savu viedokli, bet varbūt vienkārši esmu ar savādāku redzējumu uz daudzām lietām.
15.10.2013 19:41 |

Ēdu šo, parasti ar tomātiņiem+gurķiem+citronpipariem krējuma vietā, vai arī ar biezpienu+piedevām. Patīk, jo tauku procents ir tieši nulle, un jogurtam ir tiešām neitrāla garša - citi man ir likušies par skābu vai saldu. Pērku Rimi.
15.10.2013 20:19 |

Reitings 13796
kampanella, tas bija domāts, ja cilvēkiem nav naudas, jāpiedāvā lētāks produkts, zemākas kvalitātes un, ka tas strādā šobrīd labāk par dārgu, kvalitatīvu produktu.

Par pārējo - pret tevi mani komentāri ir šādi, jā, jo simpātijas pret tevi kā lietotāju zuda jau pasen, visi komentāri, lamāšanās u.t.t. Tieši tavi komentāri ir šķituši neloģiski un kā tu mini - asi, padomā taču pati, kaut vai īpašā lēkme par Nissan Juke, saprotu, ka cilvēkam kaut kas nepatīk, ir cits viedoklis, bet tas ir jāmāk izteikt, tieši tā, neaizskarot citus - pati to uzsver. Man nav absolūti nekādu problēmu, kuras spētu iespaidot manu foruma profilu, tas, ko tu redzi ir tieši vērsts, tādēļ nevajag iejaukt vārdus -
bet tādi pat asi pret citiem diskusijās iesaistītajiem.
, jo tu to ievēro, nevis kāds cits.

Ja arī, kāds ir aizvainots, atvainojos, es mēdzu šeit būt tieša, bet tas noteikti nav domāts kā apvainojums.
15.10.2013 21:20 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
beidziet spriedelēties te, labāk ieēdiet jogurtu bez piedevām. :D
15.10.2013 21:21 |

Reitings 13796
Es ieēdu jau, to, ko ebbie ielika, ir labs.
15.10.2013 21:23 |

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Baltais BIO EKO bezpiedevu, bildi diemžēl nemāku ielikt.
Bet visgaršīgākais, jo neatsulojas un nav pat jāmaisa pirms ēšanas, krēmīgs.
Un tad vēl Rasas, bifido gefilus un alpenrose
15.10.2013 21:30 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Ēdu tikai lakto. Pārsvarā visiem pārējiem klāt ir želatīns :(
15.10.2013 21:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)