un kā cilvēkam , kas ir NEĀRSTS noteikt, ka šīs sāpes var būt ļoti nopietnas, bīstamas un pat letālas? es atvainojos, ja kādm tas uzkritīs uz nerva, bet man ir bijuši vairāki gadījumi, kad, ja es pati būtu bijusi klāt, tad gan pateiktu ko skarbāku. Bija vecamtēvam gadījums, kad ir slikti, slikti, slikti ĢĀ uzraksta simtiem zāļu utt, bezmazvai tu tak tāpat esi vecs, ko tu vari gribēt? izsauc vienreiz ātros tie pasaka, ka nekas nav, iet dienas labāk nepaliek, izsauc otrreiz, atkal pasaka, ka nekas nav, sauc trešajā dienā, kad jau galīgi švaki tad pasaka, ka infarkts + ( es neesmu mediķis, tāpēc neatceros un nevaru precīzi nosaukt, kas tas bija ) bet kkas tāds kas steidzami jāoperē. un kā tu cilvēks vari zināt, ka tev ir laiks saukt vai nav? ja man būtu tiešām slikti un man būtu vienalga vai tas ir vēderā vai vēl kur es sauktu tos ātros un viss. un ja man bērnam būtu slikti un man nebūtu naudas ka viņu aizvest es sauktu ātros, jo ne es ārsts , ne es zinu cik tas ir nopietni, varbūt pēc stundas es vairs nebūšu. tfu, tfu.