The Secret, Positive thinking un viss tas, kas pirms dažiem gadiem uznāca ar popularitātes vilni :)

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Vai lādai no jums, kas ir noticējušas labo domu materializācijai, ir kāds reāls piemērs no dzīves, kas to pierādītu?
kārtoju plauktus, atradu "the secret" grāmatiņu un aizdomājos, gribētos uzzināt kādu piemēru (ne tikai piemērus, kas minēti grāmatā vai līdzīgās grāmatās, kuriem puslīdz tikai var noticēt :) )

es atceros tikai tādus ekstrēmus piemērus, piemēram, vīrietis, kas izveidojis plakātu ar lietām, ko vēlētos, atrada to pēc gadiem un gan māja, gan mašīna, kuras foto bija licis plakātā viņam tiešām piederēja. un sieviete, kurai bija vēzis katru dienu balsī teica paldies par ārstēšanu un vēzis pārgāja. neticu gan, tie piemēri ir ekstrēmi, varbūt kādai ir kaut kas reāls?
15.10.2013 12:26 |

Reitings 949
Cīnītāja bet nevari jau sevi vainot, tāda ir dzīve. varbūt reizē tev vēloties dzīvokli, vectēvs vēlējās kompāniju un viņa vēlme bija tā, kas materializējās..
15.10.2013 14:22 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
pieminēšu vien , ka dzīvē nekam neticu , zinu, ka vai nu ir vai nav ... mēs varam kontrolēt realitāti un tas ir fakts !
15.10.2013 14:23 |

Reitings 90
Reģ: 07.10.2013
nifnif zinu, ka nevaru vainot sevi un māsu. Bet vienkārši skumji, ka vēlmes piepildījās maksājot par tām tādu cenu. Labāk jau gribētos, lai būtu saņemts, piemēram, algas pielikums, lai varētu pati atļauties dzīvokli vai tml. :)
15.10.2013 14:33 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
nifnif nuuuu,es reiz biju tuvumā (braucām liftā) vīrietim,kurš dvēseliski pievilka (ne es redzēju viņa seju,ne ar viņu runāju,man bija tauriņi vēderā no tā kā viņš smaržoja). Viss sākās ar to,ka man apriebās,ka attiecībās negāja un vienmēr pirms gulēt iešanas domāju,ka gribu sev vīrieti. Un tas pats iepriekšminētais vīrietis dzīvoja tieši stāvu virs manis :D Kā man tas izdevās,tad jau ir cits stāsts :D
Ne es viņu vizualizēju,ne es domāju par viņa īpašībām un kā viņu sauks-viņš vienkārši uzradās :D
15.10.2013 15:03 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Wee, kāds īsumā ir transsērfinga princips?
15.10.2013 15:47 |

Reitings 9917
grecia , nu ja īsumā , pirmais , kas ienāca prātā

«Реальность существует независимо от вас. До тех пор, пока вы с этим согласны».

Traserfings parāda Tev kā kontrolēt visu. Muļķīgi ir domāt, ka mēs nevaram ietekmēt lietas, vietas, gadījumus u.t.t
15.10.2013 15:54 |

Reitings 949
weee vps interesanti. un atjaunošu krievu val lasīšanas prasmi, kad saņemšos :D
15.10.2013 16:11 |

Reitings 119
Reģ: 22.10.2012
milzīgu % no visa, ko pēdējā laikā esmu sasniegusi, veido tieši The Secret - grāmata, filma, pašiedvesma kā tāda. nu jau divus gadus tieši šī grāmata ir mans palīgs un sabiedrotais ceļā uz iecerēto un patiešām - tas strādā :) un nav nozīmes, vai runa ir par svara zaudēšanu, vai konrētiem notikumiem dzīvē, līdz ko Tu reāli sāc runāt ar sevi, uzliec to uz papīra un tici, viss notiek!
15.10.2013 16:45 |

Reitings 949
Krikell es varu tev uzjautāt, tu esi laimīga? šķiet, ka iegūstot visu, ko sirds kāro un tā ejot tālāk un tālāk, vispār var uznākt melnie & neveikties?
15.10.2013 17:12 |

Reitings 9917
nifnif, ir arī audio versijas ... :)
15.10.2013 17:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Esmu tikai ieguvusi ,nemot veraa graamatas ieteikumus!Sii graamata veelreiz pieraada patiesiibu par to,ka pasas piesaucam visu,kas ar mums notiek.Esmu kluvusi daudz uzmaniigaaka savos vaardos.Veel tagad kaadreiz pasmejoties par sevi,savaam veelmeem ,nodomaaju...un ja tas tiesaam piepildiisies?Kaadreiz aatrumaa ,neapdomiigi pasakam kaut ko , veelaak briinamies,ka tas ir piepildiijies!
15.10.2013 17:52 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Prieks par tevi, Liene!

Man laikam ir ļoti grūti noturēties tādā pietiekami pozitīvā notī ,varbūt par maz tam visam ticu :/ Nezinu. Bet viens gan , Dievs mani pasargājis daudz ,daudz reizes no bīstamām situācijām! Svētība.
15.10.2013 18:03 |

Reitings 11
Reģ: 30.07.2013
Rakstot savus biljons atgadījumus aizņemtu ļoti ilgi, taču varu apzvērēt, ka tas viss ir tik īsts, kā jebkas cits, vienkārši daudzi tam netic un pa taisno domā pesimistiski un tā arī saņem arvien graujošākus rezultātus. (kā vari gribēt ko labu?) Jūs domājat, ka cilvēki, kuri it kā visās jomās ir veiksmīgi, ir laimīgi dēļ tā? Protams panāktais vēlamais to arī ietekmē, bet visticamāk, ka rezultāts ticis līdz tam no šīs sākotnējās domāšanas (apkopojot ar darbu, taču viss sākas galvā) un tā viens otru nepārtraukti ietekmē un viss iet uz apli. Tāpat zinu cilvēkus, kas vēlas būt mīlēti un sazin ko tur vēl (uz 5 minūtēm) un pārējo laiku saka, ka ir nulles, viss esot pārāk grūti un viņiem nekā laba nav un nebūs. Tas vienkārši tā nestrādā. Tiem protams viss tikai turpina kļūt sliktāks. Pati esmu pēc šīs teorijas nepārtraukti dzīvojusi vairākus gadus, un visi plāni, no mazākajiem sīkumiem līdz lielām dzīves noteicošām lietām iet kā pa sviestu, apkārtējie bieži saka, ka nesaprot kā man viss tā varot sanākt. Protams materalizējas arī ne tik labās lietas, kas kaut kā tās bieži aizņem daudz mazāk laika līdz īstumam:D taču parakājoties galvā vienmēr saprotu, ka pati pie tā nonācu, pat ja tā bija vien piecu sekunžu doma. Daudz darba ar sevi, gan garīgi, fiziski, loģiski utt., noved pie neiedomājamas kontroles pār sevi un apkārt notiekošo, tāpēc darbojaties un nebūs par ko sūdzēties, šīs lietas ir kas vairāk par rakstiņu vai iedvesmojošu video. :)
15.10.2013 18:17 |

Reitings 11
Reģ: 30.07.2013
P.S. Pat zinātniski ir pierādīts, ka mēs nevaram mainīt apmēram 10% no visa, kas ar mums notiek, pārējos 90 nosakam paši, apzinamies to vai nē.
15.10.2013 18:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti biezi mees dzirdam taadu tekstu-ja es mainiisos ,tad nebuusu vairs ES,bet kur ir teikts ka tas ES ir loti veertiigs...tiesi taa es naacu pie leemuma,mazliet pamainiit sevi, gribeeju redzeet starpiibu.Saaku dariit visu mazliet citaadi,kaa bija ierasts!Sapratu- mans ES bija taalu no taa,ko veelos un es mainiijos soli pa solim!
15.10.2013 18:24 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
man visas gandrīz visas domas materalizējas :D piemēram pirms mēneša apmēram izdomāju kādus zābakus gribu- un parīt jau viņus varēšu uzvilkt kājās :D
ir bijuši visādi gadījumi :D ir vienkārši pietiekami stipri jāvēlās un protams,ja sēdēsi rokas klēpī salikusi nekas nenotiks ;)
15.10.2013 18:37 |

Reitings 110
Reģ: 29.06.2013
Pat zinātniski ir pierādīts, ka mēs nevaram mainīt apmēram 10% no visa, kas ar mums notiek, pārējos 90 nosakam paši, apzinamies to vai nē.
lol, nudien aizkustinoši, kad mājsaimnieču ezoterikas herņām piekabina klāt "ir zinātniski pierādīts".

Kā diez ir uzdotas ar mums iespējamo notikumu kopas (kuras acīmredzami ir bezgalīgi lielas), lai varētu noteikt procentus, ko mēs varam mainīt un ko nevaram?

Zinātniskas liecības liecina vienīgi par to, ka realitāte ir tāda, kāda tā ir - strikti determinēta pēc dabas likumiem, kuriem nevar būt izņēmumi, attiecīgi mūsu domas realitātei ir stipri vienaldzīgas un vienīgais veids, kā to var mainīt, ir rīkojoties, nevis "domājot pozitītvas domas" (lai ko arī tas nozīmētu). Tas, protams, netraucē cilvēkiem turpināt vēlamo uzdot par esamo...
15.10.2013 18:39 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Teva sieva sagaja pilniga sviesta ar to transserfingu, saka manipulet ar cilvekiem, domat, ka nu tikai viss piepildisies, beigas tadas sviesta ir..
15.10.2013 19:21 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Agrāk tam baigi ticēju(bez skepses, tiešām ticēju). Darīju visu, kā vajag(kolāžas, teksti, domas) un protams, aktīvi darbojos(nevis vnk sēdēju un gaidīju). Rezultāts - pilnīgi nekāds.
Nu, neko. Vairs neticu.

Taču, man vienmēr prieks par tiem, kuriem tas viss strādā. Forši tie stāsti .

man tieši tas pats ;D
15.10.2013 20:12 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
weee

Esmu jau labu laiku izlasījusi visas transērfinga grāmatas.. bet man tas likās kaut kā tik ļoti samocīti...
Kāda ir Tava taktika?
Piekrītu par vēlmes palaišanu vaļā un nevēlamā ignorēšanu.. bet tas ir arī viss, kas aizķēries..
15.10.2013 20:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits