The Secret, Positive thinking un viss tas, kas pirms dažiem gadiem uznāca ar popularitātes vilni :)

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Vai lādai no jums, kas ir noticējušas labo domu materializācijai, ir kāds reāls piemērs no dzīves, kas to pierādītu?
kārtoju plauktus, atradu "the secret" grāmatiņu un aizdomājos, gribētos uzzināt kādu piemēru (ne tikai piemērus, kas minēti grāmatā vai līdzīgās grāmatās, kuriem puslīdz tikai var noticēt :) )

es atceros tikai tādus ekstrēmus piemērus, piemēram, vīrietis, kas izveidojis plakātu ar lietām, ko vēlētos, atrada to pēc gadiem un gan māja, gan mašīna, kuras foto bija licis plakātā viņam tiešām piederēja. un sieviete, kurai bija vēzis katru dienu balsī teica paldies par ārstēšanu un vēzis pārgāja. neticu gan, tie piemēri ir ekstrēmi, varbūt kādai ir kaut kas reāls?
15.10.2013 12:26 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Neesmu lasījusi "The Secret", taču piekrītu tam, ka domas materializējas. Ticu tam, ka no tā, ko ļoti vēlamsies iegūstam to, ko esam pelnījuši. Tad, ja kaut ko ļoti vēlamies, bet tāpat neiegūstam, jāpadomā, vai tas ir tiešām tas, kas mums ir vajadzīgs. :)
15.10.2013 13:20 |

Reitings 420
Reģ: 09.07.2013
Tad, ja kaut ko ļoti vēlamies, bet tāpat neiegūstam, jāpadomā, vai tas ir tiešām tas, kas mums ir vajadzīgs.

Zelta frāze.
15.10.2013 13:23 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Var ticēt un var neticēt, tomēr tā ir elementāra patiesība. Vienam tas ir Visums, citam Kosmoss, kāds to spēku dēvēs ar Dievu vai Allahu - tas ir spēks, kas sniedzas pāri mūsu robežām un sapratnei, taču mēs to varam vērst savā virzienā, savu mērķu īstenošanai.

Tam es arii ticu. Ticu, ka pozitiivais pievelk pozitiivaas lietas, negatiivais - negatiivo, ka varam pashi pievilkt sev notikumus. Bet tas viss ir darbs, tai skaitaa darbs ar sevi. Kolaazhas tur nav primaarais. Ja kaadam tas paliidz - lai jau, bet ticeet, ka tev paraadiisies auto, jo tu kolaazhaa taadu ieliimeeji un taadu veelies, tai pat laikaa nestraadaa pie savas pasaules apzinjas un pie apstaakljiem, lai to auto dabuutu, ir muljkjiigi. No gaisa tachu nekas nekriit pat ja ir veelme, lai kristu, vai ne?
15.10.2013 13:25 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Made, to es zinu. Es vienkārši uzrakstīju ne to labāko piemēru, lai parādītu, ka piepildās daudz kas, ne tikai tas, ko apzināti vēlamies un esam ielikuši savā wishlistā. Man toreiz tā "vēlme" līda ārā pat īsti to neapzinoties, caur dusmām. Par visām pareizām formulēšanām un labām domām vispār biju aizmirsusi :D Tad nu dabūju pēc pilnas programmas :D Un tikai tad, kad viss jau bija noticis es savilku paralēles ar to, kā katru dienu mācās čortojos, cik ļoti gribu būt viena kabinetā :D
15.10.2013 13:28 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Man konkrētas lietas nav piepildījušās. Piemēram, bija man uz lapas konkrētas mašīnas bilde. Sudraba krāsā. Nu, tagad man ir citas markas mašīna zilā krāsā. Bet mašīna ir. Tad, kad to bildi tur līmēju, man pat tiesību nebija. Bet te varbūt jāņem vērā, ka tad, kad par mašīnu domāju, es nepiedomāju konkrēti pie tā, KĀDU tieši mašīnu. Tā ka jāpriecājas, ka es pie kaut kāda sarūsējuša opeļa ar savu domu spēku netiku :D Un nebija tā, ka tā mašīna nokrita no debesīm, piestrādāju pati, bet nevarētu teikt, ka ļoooooti nopūlējos ar to.

Attiecībā uz vīrieti- tur man piepildījās tas, ka jādomā KO un KĀ tu domā. Jo es izsapņoju sev vīrieti, kurš būtu līdzīgs manam tā laika vīrieša ideālam, reālam cilvēkam, kuram es redzēju tikai labās īpašības. Nu dabūju tādu vīrieti, kurš ir ļoti līdzīgs tam "ideālam", ar visām sliktajām īpašībām kā viņam. :D Bet attiecībās tiešām ir tas, ko biju iedomājusies + vēl vis kaut kas, par ko pat nebiju iedomājusies padomāt.

Tagad noskaņojos taisīt jaunu kolāžu, bet šoreiz domāju sākt ar savu dzimšanas dienu. Man liekas, ka pirmo reizi man tepat cosmo Libra iesēja galvā to domu, ka katram cilvēkam jauns "gads" sākas ar viņa dzimšanas dienu nevis 1.janvāri. Tad nu būs man dzimšanas diena un "jaunā gada" apņemšanās.
15.10.2013 13:29 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Jā, man arī ir ko pastāstīt, ļoti ticu domu spēkam.
Man gribējās savu dzīvoklīti īrēt, tikai sev, nedalīties ar nekādām draudzenēm - tiku pie tāda dzīvokļa. Vientuļā dzīve man gan ļoti ātri apnika un paņēmu māsu pie sevis :) sev apsolīju - tas ir tikai sākums. Vajadzētu jaunu darbu. Visu laiku sev stāstīju, ka man būs jauns darbs - jā, tiku pie tā. Un tad.. sev sacīju, ka viss jau ir forši, bet gribētos kādu, ar kuru dalīties šajā priekā. Un iepazinos ar savu tagadējo draugu.
Pēc tam man ļoti gribējās, lai dzīvojam kopā, bet likās, ka varbūt par ātru, mazliet bija bailes un māsu taču nesūtītu no Rīgas prom, bet nu ļoti gribējās. Pēkšņi saņēmu ziņu no dzīvokļa saimnieces, ka man jāatbrīvo dzīvoklis - atgriežas viņas brālis no ārzemēm un vajag dzīvokli. Tad arī saņēmu no drauga piedāvājumu sākt dzīvot kopā.

Vispār jā, ir jābūt uzmanīgam par to, ko vēlies un dažkārt var kaut kas nepiepildīties, jo liktenis Tev ir paredzejis ko citu. Vajag tikai ticēt, ka lai vai kas notiktu, tas būs uz labu. ;)
15.10.2013 13:30 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Libra nu jā, tieši negatīvai pievelk negatīvo, kaut arī neapzināti :D
Man arī ir šādi piemēri bijuši, un esmu bijusi ļauna, pēc tam sapratu, ka vajag vēlēties piesardzīgi un pozitīvi :D
15.10.2013 13:35 |

Reitings 155
Reģ: 21.06.2009
aloe
awwww, kā no grāmatas. tiešām jauki.

es pati tik ilgi laikam nespēju noturēt to pozitīvo domāšanu..
15.10.2013 13:36 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Šo vēlmju kolāžu veidošanu Jaungada naktī manā ģimenē mamma ieviesa krietni pirms parādījās visas Secret grāmatas un filmas.
Nu jau vairāk, kā 10 gadus, katru gadu šīs kolāžas veidoju un katru gadu pirms jaunas taisīšanas, veru vaļā iepriekšējo.
Gadās, ka piepildās lietas 100%, kā ielīmētā bildītē, kaut bilde bijusi it kā abstrakta un lietas iegūtas veiksmes vai dāvinājuma veidā (nav iespēja, ka kāds būtu redzējis, ka esmu kolāžā ielīmējusi konkrētu lietas modeli).

Tā, ka nekas mani nepārsteidz, man šī domu formulēšana un to piepildīšanās ir pašsaprotams un neizbēgams process.
Tā teikt - "ko sēsi, to pļausi", ar domu vien viss sākas.
15.10.2013 13:41 |

Reitings 5481
brainy_blonde :)
bet šobrīd ir problēma, ka viena lieta, ko dikti gribu nepiepildās jau ilgu laiku... un tāpēc sāku domāt, kāpēc man tas nepienākas? Vai nu ir kaut kas labāks man ieplānots vai arī neesmu tam gatava... (s)
15.10.2013 13:42 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Esmu skatījusies filmu, nu bet ja katrs varetu dabūt ko grib, kādēļ pasaulē ir tik daudz nelaimīgu cilveku, kuriem neveicas?
15.10.2013 13:48 |

Reitings 420
Reģ: 09.07.2013
Esmu skatījusies filmu, nu bet ja katrs varetu dabūt ko grib, kādēļ pasaulē ir tik daudz nelaimīgu cilveku, kuriem neveicas?

1. jo ne katrs tiešām zina, KO VIŅŠ VĒLAS! No 10 cilvēkiem aptuveni 2 būs stingrs mērķis, kuru viņi vēlas sasniegt, un uz kuru viņi tiecas. Tiem arī veiksies, un tie dabūs to, ko vēlas.
2. daudzi domā destruktīvas domas. ("aii, atkal uz darbu jāiet"',"riebjas darīt" "esmu tik nelaimīga" "'varbūt viņš mani krāpj" "tā gribās, bet nav naudas" utt.)
3. daudz domā, bet neko nedara, lai kāroto sasniegtu.

Sēžot dīvānā caurām dienām un sapņojot par mersi, to nedabūsi (laikgan, pa šo vēl var pafilozofēt.. )
15.10.2013 13:54 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Protams, ka ticu. Bet, kā jau meitenes minēja, piepildās gan labās lietas, gan sliktās.

Labās, par kurām domāju apzināti, tiešām ļoti konkrēti ir piepildījušās. Tās gan nebija materiālās lietas. Nestāstīšu precīzi, bet līdzībās. Tas labākais, ko es šādā veidā esmu ieguvusi, man vienmēr ir asociējies ar sajūtu. Agrāk man tā pietrūka, es to ļoti vēlējos. Tagad man šī sajūta ir, un es tik daru uz priekšu, lai tā būtu vēl izteiktāka, lai gandarījums būtu vēl lielāks. Kā papildus bonuss tam ir nācis klāt arī darbs un citas labas lietas, bet tas nebija primārais.

Tas ir vienkārši tāds lielākais.. tā ikdienā izsapņotās, mazās lietiņas arī piepildās ar pārsteidzošu precizitāti.

Man bieži vien pirms gulētiešanas galvā rosās visādi scenāriji, ko labprāt arī uzliktu uz papīra, ja mācētu un gribētu rakstīt grāmatas. :D Tā ir jau kopš skolas laikiem. Piemēram, 16 gados biju iedomājusi sev "sapņu princi", ar kuru tad nu man, kā stāsta galvenajai varonei, veidojas mīlestība. Ja pareizi atceros, es pat datorā rakstīju "grāmatu" ar šo stāstu, gan pārsaucot sevi citā vārdā. :D Bet nu ok, šis sapņu princis man bija "Eduards", vecāks. Man bija svarīgs tieši šis vārds, jo likās tik cēls un skaists, ka citu iedomāties savam vēlamajam sapņu princim nevarēju. Pēc pāris mēnešiem iepazinos ar Eduardu, kurš tiešām bija vecāks par mani. Manā pusē tas bija tāds diezgan rets vārds, tāpēc jau toreiz paliku ar pavērtu muti šokā par sakritību. Nekāds sapņu princis gan viņš neizrādījās, tas gan. :D

Pēdējā sacerētā lieta ir nejauka. Tā nejauši ņēmu un piesaucu sev transporta negadījumu, pāris nedēļas pirms tam biju iedomājusies, kas būtu, ja mani notriektu mašīna, kad braucu ar riteni. Tā, tīri nejauši tādas domas ienāca prātā. Nu, bet pēc pāris nedēļām tā arī patiešām notika. Tagad zinu, kā tas ir. Par laimi - nekas nopietns. Tāpēc ar domām ļoti uzmanīgi, materializējas gan.
15.10.2013 14:00 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
nif nif kas tieši - kā? :D
15.10.2013 14:01 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es taisu kolāžas pēc The Secret jau gadus 5-6 un man viss piepildās. ticu šīm lietām. Draugs bija skeptiski noskaņots pret šo visu, bet tagad skatās manu kolāžu,kas nolikta acu priekšā bieži vien saka- tev tik daudz kas ir piepildījies, utt..
15.10.2013 14:03 |

Reitings 5481
čāča - kolāžu turi acīm redzamā vietā? Nu, tā lai ikdienā par to pastiprināti domātu? Hm.. varbūt man ar kolāžu uztaisīt :)
15.10.2013 14:13 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu mājās man kolāža ir pie datora. Es katru dienu to redzu un mans draugs arī.:D
15.10.2013 14:15 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
acisseJ šis-
Es tiku pie sava lieliskā vīrieša!

kā? ielīmēji viņa bildi kolāžā? :D vai tas ir nekonkrētāk- gribu lielisku vīrieti (nevis gribu Pēteri)?

vispār gribas ticēt, daudz viedokļu un pārsvarā pozitīvi :)
15.10.2013 14:16 |

Reitings 90
Reģ: 07.10.2013
Ir tāds teiciens - uzmanies no tā, ko vēlies.

+
Mums ģimenēs tas ļoti attiecas uz īpašumiem.
Kad māsa bija jaunāka, ļoti gribēja sev dzīvokli, lai nav ar mani un mammu kopā jādzīvo (apm. 20 gados), nomira mūsu tētis un dzīvoklis palika viņai.
Kad es biju aptuveni tajā pašā vecumā, man bija tādas pašas domas, saslima vectēvs un atnāca pie mums dzīvot, savu dzīvokli atstāja man.
Vēlmes piepildījās, bet dodot pretī ko daudz dārgāku. :(
15.10.2013 14:21 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Par konkrēti šim grāmatām nemācēšu teikt, bet pati jau vairāk kā 4 gadus piekopju šo http://zelands.ru/

Vienozīmīgi , tas viss strādā.. Man ir atgrieztas pazaudētas somas ar naudu ( diezgan daudz ), pēc 3 dienām atnesa uz mājām neskatoties uz 2 durvju kodiem :D Ir atcelti vairāki pasākumi uz kuriem negribēju doties un negribēju līdz ar to , lai vīrs iet bez manis :D Mēs nopirkām mašīnu kura patīk man, bet pirms tam vispār nepatika vīram ... es te tā varētu turpināt un turpināt ... :D
15.10.2013 14:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits