Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meklējam jaunus entuzistus izrādēm

Reitings 29
Reģ: 16.06.2011
ART – Alises Rozes teātris

Gatavojoties jaunai sezonai meklē aktierus šādām lomām:
Laima, māte, 32 gadus jauna sieviete, kura vēl skolas solā sēžot pieņēmusi lēmumu uzaudzināt savas nepilngadīgās draudzenes meitu (meitenes/ sievietes tumšiem matiem, vecumā no 26-35 gadiem, kurām gribās izspēlēt uz skatuves īstu traģēdiju);
Krišjānis, mīlnieks, dažādos vecumos (puisis no 20-25 gadu vecumam, kurš šobrīd ir brīvs un labprāt ļautos romantikai uz skatuves);
Laila, mīlniece, dažādos vecumos (meitene no 20-25 gadu vecumam, kura šobrīd ir brīva no attiecībām un vēlētos piedzīvot uz skatuves savas varones pirmo mīlestību).

Svarīgi, lai Tev būtu iespēja mēģināt darba dienu pēcpusdienās ( ap 16:00-18:00), divas reizes nedēļā.

ATLASE NOTIKS 27.OKTOBRĪ 12:00 KR.BARONA 59/61.

Pieteikumu sūtīt uz [email protected] , norādot: savu vārdu, uzvārdu; vecumu; skatuvisko pieredzi ; iespējamos mēģinājumu laikus;kā arī lūdzam pievienot savu foto.

Pēc pieteikuma saņemšanas nosūtīsim Jums lugas fragmentu, lai nākot uz atlasi varat to sagatavot.

Tiekamies 27.oktobrī!

ART režisore Anda

Vairāk informācijas pa telefonu 20038534 vai e-pastu [email protected]

Par mums: http://studentuteatris.wordpress.com/2013/10/14/meklejam-jaunus-entuziastus/
15.10.2013 01:02 |

Reitings 182
Reģ: 14.09.2013
Kāds materiāls?
15.10.2013 01:10 |

Reitings 263
Reģ: 13.10.2013
Neticami garlaicīgi....
15.10.2013 01:20 |

Reitings 29
Viens darbs ir "Samalta pasaule", ar kuru vasarā jau esam uzstājušās un izpelnījušās skatītāju atzinību, kā arī vēlmi mūs redzēt vēl. Tādēļ meklējam jaunu Laumu, jo mana meitene novembra beigās būs ceļojumā.
Otrs darbs vēl top. Tajā izdzīvoti izšķirošākie attiecību brīži. Tāpēc, vēlos,lai aktieri būtu brīvi no attiecībām, lai nedotu iemeslu nevienam nevajadzīgām greizsirdībām, vai arī atturīgai spēlēšanai.
Esmu par īstu teātri- skatuves dzīves izjušanu, nevis izspēlēšanu.
Abu darbu autore esmu es pati, kā jau visām ART izrādēm. Līdz ar to, aktierim ir iespēja piedalīties gala rezultāta tapšanā, ne tikai gatava uzvalka valkāšanā.
15.10.2013 13:04 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Tāpēc, vēlos,lai aktieri būtu brīvi no attiecībām, lai nedotu iemeslu nevienam nevajadzīgām greizsirdībām, vai arī atturīgai spēlēšanai.

muļķības kaut kādas. droši vien nekad nav strādāts ar labiem aktieriem.
15.10.2013 13:06 |

Reitings 29
strādāju ar iesācējiem/ amatieriem, palīdzot viņiem iemācīties atbrīvoties un atklāties uz skatuves,līdz ar to rēķinos, jo esmu saskārusies, ka nonākot situācijā, kad kāds jāmīl uz skatuves, var rasties mulsums, kas protams profesionālim nebūtu. Bet kā jau amatierteātrim, kurš darbojas pateicoties dalībnieku entuziasmam, mums nav naudas, lai algotu profesionālus aktierus
15.10.2013 17:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits