Jūs - ballītē.

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Jautājums par Jums kā par pāri.
Kāds pāris Jūs esat kādā pasākumā, ballītē, sanākšanā?
Vai tāds, kas sēž rokās sadevušies un viens otru papildina, atbild kopā, ja kas tiek jautāts. Vai katrs par sevi savā "istabas" stūrī, kas satiekas tikai pirms prom iešanas vai garām ejot.
Vai Jūs esat pāris, kas arī ballītēs diskutē savā starpā, kur iespējams arī kādas domstarpības, kas beidzas ar: "Par šo mēs parunāsim mājās, mister!" ut.. Vai varbūt pāris, kas nekautrējas viesu klātbūtnē uztaisīt scēnu?
Par sevi kā pāri kādā pasākumā.
14.10.2013 15:14 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Emmanuelle Es meeginaashu mineet, ka visticamaak, tu veeleetos ar vinju par kaut ko izrunaaties, bet nespeej un taapeec klusums uzdod uz nerviem. Ja viss buutu noskaidrots, klusums liktos dabiigs.
14.10.2013 18:47 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Pārsvarā katrs par sevi esam, jo ikdienā esam visu laiku kopā, tad ballītēs ļauju viņam būt kopā ar saviem čomiem un kārtīgi izrunāties. Nav tā, ka galīgi viens otru aizmirstam, 'tomēr blakus gandrīz neesam. :)
14.10.2013 18:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-+++Man patiik buut ar vinu kopaa,patiik skatiities filmas,darboties-bet atkal-ne 24 /7, klusums biezi baida...!Es tik biezi esmu teikusi peedeejaa laikaa,ka vislabaak justos tad,ja buutu draudzene un tikai!Laikam esmu sapratusi beidzot,ka neesmu taads iists gimenes cilveeks.Man tik loti patiik buut pasai ar sevi...nav labi-zinu.
14.10.2013 18:52 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Dažkārt tā vien šķiet, ka tās meitenes, kas pārliecinoši un gari aprakstot mēģina izskaidrot situāciju kāpēc laiku ballītē pavada atsevišķi no puišiem, cenšas pašas pārliecināt sevi, ka ir mierā ar to, lai gan dziļi sirdī viņas arī vēlētos samīļoties, būt blakus, iedot buču

Tiešām grūti pieņem, ka ir kāda, kurai nevajag to publisko laizīšanos un neatraušanos vienam no otra ne uz minūti un ja viņa tā pasaka, tad viņa tā arī domā, nevis meklē attaisnojumus?

Visu laiku esam kopaa ar tiem saviem viiriesiem.Ballite buut taa reize,kad ir iespeeja parunaat arii ar citiem cilveekiem-tas nenoziimee ignoreet,bet tomeer buut mazliet prom no ierastaa!

100x +1

Esam neatkarīgs pāris - mums nav nepieciešams visu laiku stāvēt otram blakus. Vīrietis vēlas parunāt ar čomiem un es ar nesatiktajām paziņām. .

Tās, kuras pārstāv viedokli, ka uz ballītēm un pasākumiem jāiet vai nu abiem vai nevienam, jūs arī vīrietim uz tikšanos ar viņa draugiem velkaties līdzi un viņu velkat līdz uz draudzenes dzimšanas dienas ballīti?
14.10.2013 18:55 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Laikam esmu sapratusi beidzot,ka neesmu taads iists gimenes cilveeks.Man tik loti patiik buut pasai ar sevi...nav labi-zinu.

Kaapeec nav labi? Ir normaali, ka dazjiem vajag vairaak laika vienatnee kaa citiem un tas nenoziimee, ka vinji nav gjimenes cilveeki. Daudz ko nosaka tieshi kvalitaate, nevis kvantitaate. Ja abi ir apmierinaati, tad labaak ir pavadiit 2h dienaa kopaa no sirds, nekaa krist uz nerviem viens otram 10h peec kaartas.
14.10.2013 18:58 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Tās, kuras pārstāv viedokli, ka uz ballītēm un pasākumiem jāiet vai nu abiem vai nevienam, jūs arī vīrietim uz tikšanos ar viņa draugiem velkaties līdzi un viņu velkat līdz uz draudzenes dzimšanas dienas ballīti?

Es nepārstāvu nekādu viedokli, bet iešana visur kopā abiem šķiet labākais variants, nevienam nekas nav uzspiests. Jā, arī uz tikšanos ar vīrieša draugiem ejam kopā, jo viņa čomi ir arī mani čomi, savukārt draudzeņu man tikpat kā nav (divas) un ar tām nekādas ballītes un meiteņu vakarus nerīkoju. Dodu priekšroku vīriešu sabiedrībai.
14.10.2013 19:05 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012

Mums nav Tavi un Mani draugi .. visi draugi ir kopēji līdz ar to , protams, ja ejam tikties ar draugiem tad ejam kopā :)
14.10.2013 19:45 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
ja sezam pie galda tad parasti sezam blakus, bet taa, es ar draudzene vairak chupojos, vins ar saviem chomakiem. Man nepatik sedet ka salipusiem, to varam darit majas. Man izejot patik ar citiem ar pavadit laiku.
14.10.2013 19:48 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Mans uzskats ir šāds: ja iet uz ballītēm kopā, tad pavada laiku kopā. Protams, nejau izrādot savu intīmo dzīvi vai tamlīdzīgi ieslīgstot galējībās. Tāpēc ik pa laikam atbalstītu atsevišķās ballītes, kur katrs var tusēt ar saviem "čomiem". Atnākt uz ballīti kopā un skriet katram uz savu pusi - jocīgi.
14.10.2013 20:00 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Agrāk vairāk čubinājāmies, tagad tikai sēžam blakus. Uz pasākumiem vienmēr ejam tikai kopā (es laikam domāju, ka par labu nāktu arī atsevišķi, bet kkā nesanāk) un arī esam sākuši vairāk draudzēties tikai ar pārīšiem. Man citu čubināšanās netraucē, ja nav par traku.
14.10.2013 20:13 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ja runā par pasākumu apmeklēšanu, tad mēs laikam skaitāmies dīvains pāris, jo gana daudz kur ejam atsevišķi. Piemēram, es uz teātri esmu gājusi viena vai kino. Neiešu jau laist garām pasākumu tikai tāpēc, ka man būtu jāiet vienai :D Un ejam atsevišķi ne jau tāpēc, ka jūtas būtu mazinājušās vai kas, vnk mums nav identiskas intereses. Turklāt, es neredzu nevienu iemeslu, kāpēc man būtu jāiet uz čaļu pokera vakaru, ja neviena cita čaļa draudzene tur neies. Es visus tos čaļus zinu, bet uzskatu, ka katram no mums vajag arī savu laiku savā kompānijā(draugam ar viņa čomiem un man ar manām draudzenēm), nevis tikai un vienīgi visur kopā un ja nevar kopā, tad neies neviens.
14.10.2013 20:27 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Ja draugam ir pasāciens ar čaļiem, tad es lidzi nevelkos, bet pārsvarā mēs tusējam ar kopīgiem draugiem, tad nu atkrīt draugu dalīšana.
14.10.2013 20:33 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Emmanuelle +

Nu šeit meitenēm ir līdz 30 par 80%, loģiski, ka čurā karstu par katru mirkli kopā ar otro pusīti ikviena ballītē, padzīvos vēl 30 gadus kopā, gan jau kažociņu apmetīs uz citu pusi.

Kā nu tur nav, atceros, ka bijušais bija no tiem, kas mani apķertu katru mirkli, bet man vajag ieelpot mazliet. Nu es nevaru tā aiziet ciemos un bakstīties ar savu draugu, man taču jārunā ar draugiem, paziņām, tik daudz jauna! Gan jau pamīlināšos mājās, kur tad tas pabēgs, nekur.
14.10.2013 23:02 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Man arī nepatīk tā pārspīlētā izrādīšanās. It īpaši iepriekšējās attiecībās... kopīgu draugu sākumā nebija, tad nu it pa laikam viens otru centāmies iepazīstināt...
Ja es centos tā kā sadraudzēties un tā ar viņa draugiem (reti kuram vispār bija meitene, kur nu vēl, lai līdzi ņemtu, bet pret mani pretenziju nekad nebija), tad ar maniem draugiem bija tieši pretēji... man to bija vairāk, daļa pāri - daļa - vīrieši, bet visi tāpat bijām liela kompānija... un jau pēc pirmā pasākuma lielākā daļa ļoti negatīvi attiecās pret viņu. Visu vakaru viņš it kā centās pierādīt visiem, ka esmu tikai viņa un viss. Tad- piedzērās, un sāka pieprasīt uzmanību sev. Tad n visiem bija jāklausās ko viņš saka un tml. Fui, pretīgi atcerēties. Kopš tās reizes piesardzīgi izvēlējos kompānijas kur ierasties kopā un labāk gāju viena.
14.10.2013 23:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Paris-man pilniigi kauns palika!Laikam par sevi varu teikt-esmu varone ,jo esmu tureejusies varoniigi daudzus gadus kopaa ar vienu viirieti:DLaikam jau ir taisniiba meiteneem-tas saakums jau ir taads,ka bailes pat palaist vienu taalaak,bet peec vairaakiem gadiemkopaa,pat gribaas lai aiziet mazliet parunaajas arii ar citiem,ne tikai vaktee,ko es eedu,dzeru ,ar ko pakoketeeju,padejoju utt-taalaak jau neiet nekas:D
14.10.2013 23:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
jūs arī vīrietim uz tikšanos ar viņa draugiem velkaties līdzi un viņu velkat līdz uz draudzenes dzimšanas dienas ballīti?

nu viņš nāk uz manu draudzeņu dzimšanas dienu ballītēm, jo tur nav tikai meitenes. vairums sieviešu ir arī otras pusītes, līdz ar ko kopīgu valodu atrod visi.
viņš arī ņem mani līdzi uz tikšanos ar draugiem. man ir ļoti labas un draudzīgas attiecības ar tiem viņa draugiem, ar kuriem pats uztur ciešus kontaktus un labrāt dažreiz brīvdienās patusē ar viņiem. man ar viņiem nav problēmu komunicēt, pasēdēt bariņā un iedzert kopā aliņu vai jeb ko citu.
15.10.2013 11:25 |

Reitings 1
Reģ: 15.10.2013
Neuzskatu, ka jābūt pilnīgi visu laiku kopā. Ir taču nepieciešama arī kaut kāda distance savā starpā. Manuprāt, viens no ballīšu iemesliem ir, lai kontaktēties un apmainītos ar informāciju ar citiem cilvēkiem. Savu otru pusīti jūs satiekat katru dienu. Protams, situācija var būt savādaka, ja reti satiekaties. Būt neatkarīgam katram pa sevi nenozīmē neko sliktu, tikai pozitīvu. Katrs cilvēks nešaubīgi ir induviduāls gadījums, taču tīri subjektīvi spriežot, pārlieku liela mīlināšanās citu cilvēku priekšā, stiepšana līdzi visur un vienmēr, liekas nevajadzīga, nogurdinoša un attiecībām neveselīga.
Runājot par to, ka ir kopēji draugi. Vai tad jūs varat zināt, ka jūsu drauga draugi vienmēr grib, lai jūs esat līdzās? Varbūt viņi klusībā vēlas vakarus, kad klāt nav mūždien līdz esošā draudzene?
15.10.2013 14:26 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Runājot par to, ka ir kopēji draugi. Vai tad jūs varat zināt, ka jūsu drauga draugi vienmēr grib, lai jūs esat līdzās? Varbūt viņi klusībā vēlas vakarus, kad klāt nav mūždien līdz esošā draudzene?

Kontaktējamies ar cilvēkiem , kuri ir atklāti, ja gribēs , lai kāds kaut kur nenāk tā arī pateiks. Drīzāk mūsu draugi apbrīno mūsu spēju vienmēr un visur iet kopā , mums nav noslēpumu, mums ir interesanti savā kompānijā un tas , ka ejam kopā nenozīmē, ka nekontaktējamies ar citiem cilvēkiem :)
15.10.2013 14:34 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Daudz kur ejam kopā, bet tikpat daudz arī atsevišķi.
Ja ejam uz pasākumu kopā, tad arī ierodamies un aizejam kopā, bet pārējo laiku socializējamies ar visiem - nečubinoties. Protams, kā jau daudzas meitenes šeit, arī mēs laikpalaikam satiekamies, sabučojamies, papļāpājam, bet neesam ne visu laiku kopā, ne arī pārāk distancēti.

Runājot par draugu ballītēm.. Ja mani kaut kur uzaicina, es painteresējos, vai varu ņemt līdzi savu draugu. Tad es viņam piedāvāju ballīti, ja viņš grib - nāk līdzi; ja nē - eju viena.
Tāpat ir arī gan tikai meiteņu vakari, gan viņš satiek savus draugus un neesam visur kopā.

Labākajai draudzenei tikko bija dzimšanas diena.. Kad viņa man atsūtīja ielūgumu uz savu pasākumu, es, kā ierasts, uzjautāju par savu +1, uz ko viņa man atbildēja, ka pati viņu jau ir uzaicinājusi :) Tā ka, viss balansā un viss forši.
15.10.2013 14:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits