Labritin!
Kad skiros no sava ex, tas man bija loti sapigs periods. Biju dusmiga un sapinata. Bija reizes kad ar pustuksu wodkas pudeli rokas nakts vidu, zvaniju pie viena pazinas durvim. Vins tas atvera un uzklausija manu sakamo par to, ka ienistu visus viriesus :D. Sedeja ar mani, neguleja un klausijas gauduligas dziesmas, valoda, kuru vins pat nesaprot.
Mums bija ari sekss kadas divas reizes. Man tas nenozimeja neko. Bet tas nozimeja daudz vinam. Tresaja reize, kad akal tur ierados, vins pazinoja, ka milot mani. Es panemu savu wodkas pudeli un aizgaju prom. Ir pagajusi gandriz 3 gadi. Vins joprojam, zvana, dazreiz ejam kaut kur paest. Vins ir loti labs virietis, nodrosinats, sirsnigs, mils un visadi citadi jauks. Un joprojam, vins grib but kopa.
Zinu, ja butu ar vinu, mana dzive butu ideala, vins rupetos par visu. Briziem domajot, saprotu, ka tas ir pat labakais variants, jo svarigakais ir tas, lai virietis mil.
Bet atkal no otras puses, neesmu parliecinata par sevi, vai tas tiesam ir tas ko gribu.
Jus palaujaties uz sirdi vai pratu?