Kad kopā nav nākotnes?

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Vai šeit ir daudz meitenes ,kurām puiši ir ārzemnieki?Kad katrs dzīvo savā valstī?Šonakt saguzījos par to ,ka nekad nedzīvosim vienā valstī un mums nav nakotnes.Ko dara tās meitenes ,kuras pārceļas pie puišiem ārzemniekiem uz citām valstīm piemēram Vācija,Zviedrija,Dānija,Norvēģija utt.?Tādās valstīs, kur darbu savā jomā uzreiz bez valodas zināšanām nevar dabūt.Jūs visas tikai puišiem uz kakla sēdiet?????
14.10.2013 00:24 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Bet par tavu pirmo jautaajumu runaajot, ir taada spaarnota fraaze, "kaut es vienmeer speetu atshkjirt, kur beidzas mana nevareeshana un saakas negribeeshana". Pie aarzemnieka var paarcelties uz vinja valsti, JA GRIB. Var paarcelties abiem kopaa uz tresho valsti, JA GRIB. Vinsh, JA GRIB, var paarcelties uz Latviju. Ja citi apsveerumi (maaciibas, darbs, radi...) tomeer ir buutiskaaki, nekaa buushana kopaa, nu tad, aciimredzot, taa miilestiiba nav tik stipra, lai taas deelj uzupureetos.

JA GRIB, zini, var paarkaapt paari saviem principiem un vai nu pusgadu/gadu/divus uztureet finansiaali to otru, kameer maacas valodu un meklee darbu, vai arii paarkaapt principiem un ljauties, lai tevi uztur.

pilnīgi perfekti pateica manas domas.
manuprāt, autores situācijā ir negrib, nevis nevar.
un tā nav tāda plika sēdēšana uz kakla, jo sieviete, redz, negrib neko darīt. ja ABI GRIB, tad var visu. abiem diviem sanāk uzupurēties, bet, manuprāt, tas ir to vērts.
14.10.2013 12:16 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Man attiecībās nekad nav tāda čeklista, pēc kura vadoties, nodomāju - ir vai nav nākotne.

Manuprāt, tas ir vairāk nevis čeklists, bet sajūta! Vai jūti un vēlies šo cilvēku savā nākotnē vai nē, tikai nedaudz padomājot uz brīdi :)
14.10.2013 12:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits