Atkarība no cosmo

Reitings 158
Reģ: 24.07.2013
Kopš manā dzīvē ir ienācis dižais cosmo forums (nejauši uz tā uzdūros, rakājoties pa google), jūtu, ka tas pārvēršas par manu atkarību. Pirmos mēnešus (gadus?) tikai lasīju, tad piereģistrējos.

Kad kaut ko daru pie datora/planšetes, tā neviļus tiek slēgts arī cosmo forums. Nevainīgā doma "es jau tikai fiksi uzmetīšu aci uz to, kas tur jauns" pārvēršas par kārtējo manas dzīves stundu(-ām), kas pārsvarā ir nejēdzīgi iztērēta. Protams, nelasīju forumu, kad biju aizņemta darbā, skolā utt., taču brīvo laiku pavadīju un pavadu totāli nelietderīgi, neproduktīvi, īpaši tagad, kad man tā ir pietiekami.

Esmu sapratusi, ka vēlos tikt vaļā no šīs atkarības, pirmais solis izdarīts - atzīta problēmas esamība. Kad tiks izdzēsts mans profils, kā lai atturas no jauna profila cepšanas pēc laika, kad būšu atkal sailgojusies pēc komentēšanas? Esmu manījusi, ka ne viena vien lietotāja (neprecizēšu kura), kas ir saņēmusies izdzēsties, ir atgriezusies.

Bija veiktas manipulācijas ar rūteri mājās, kas ierobežoja manu piekļuvi šim portālam, taču mobilo internetu planšetē jau neapstrādāsi (varbūt to var izdarīt?). Kā arī, manuprāt, šāda fiziska atradināšana nav tik efektīva, kā manis pašas spēšana pretoties kārdinājumam.

Kādas ir jūsu attiecības ar forumiem? Neizjūtat caurvītas atkarības stīgas, kuras veicina nelietderīgu laika patēriņu? Esat par to aizdomājušās Pastāstiet par savu pieredzi un laiku te! :)

Gan jau šī diskusija man palīdzēs te neatgriezties :D
13.10.2013 19:27 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Man ir izveidojies tuvaks kontakts ar vairakiem cilvekiem, apmainamies vestulem gan seit, gan e-pastos. Patik beztemas funkcionalisms, jo tad zinu, kaa manam meitenem iet.
Visas temas nelasu, diskuteju loti reti, bet esmu vecmebele seit :D
Par profila dzesanu neesmu domajusi, ja ar laiku radisies citas prioritates, tad dabiska atlase daris savu. Dzivot, kur nu vel stradat un atpusties, netrauce.
13.10.2013 22:56 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Netīšām biju aizvērusi cosmo no ikdienā apmeklējamiem "tabiem". Divas nedēļas nepiefiksēju, ka neesmu šeit rādījusies. Tā, ka par atkarību šo diez vai varētu nosaukt.
13.10.2013 23:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Esparasti lieku visas savas iistaas bildes,vai savu beernu bildes!Te taas arii ir pa starpu bijusas!:DVai savus darbus...!Man patiik izraadiities!:D
13.10.2013 23:09 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Esmu reiz izdzesusies un tad atkal pieregistrejos.kadu pus gadu izturēju. Likumsakarība gan ir: jo mazāk te ko lasu,jo laimīgāka jūtos. Izpaliek tā salīdzināšana, vairāk ir ieklausīšanās sevī,savu vēlmju un izjūtu izprašana. Njā, ar pašpietiekamību nevaru lepoties.
14.10.2013 11:56 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man tieši patīk grūtnieču tēmas, lai arī pati neesmu vēl māmiņa. Un tieši pretēji - liekas tizlas diskusijas ar kaut kādiem galīgi jēliem jokiem. Tā kā, māmiņas, lūdzu rakstiet, kas ar jums notiek! :D Ir, kam patīk lasīt! :D

Bet, jā, cosmo mazliet ir atkarība :D
14.10.2013 12:02 |

Reitings 54
Reģ: 05.10.2013
Šodien pirmo reizi atvēru dienas diskusiju un nespēju saprast, kāpēc kaut kas tāds ir jāraksta? Uzskatu, ka šeit ir ļoti daudz meiteņu, kurām cosmo ir daļa no dzīvesstila un manam prātam tas ir neaptverami. Tāpat arī, kā var veidot virtuālu draudzību šajā portālā, bet iemesls tam varētu būt, ka lielai daļai no šeit esošajām dāmām nav īstu draudzeņu ar ko paklačoties. Un es jau jūtu, kā tūlīt daļa no tām meitenēm mani noēdīs (jo šeit arī bez tā neiztikt). :D
Es personīgi šo portālu izmantoju periodiski un salīdzinoši nesen. Ik pa laikam varu uzzināt kaut ko jaunu, ir bijušas tiešām interesantas tēmas un ir bijušas arī konkrētas lietas, ko esmu šeit meklējusi un atradusi. Taču viss ir labs, kas ir līdzsvarā!
14.10.2013 12:18 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Dažu komentāri ir tik bezsakarīgi, piem., Ance diskuasijas sākumā sūdzās kā viņai ir apnikušas tās grūtnieču diskusijas -
Es esmu mamma un pat man tās grūtnieču diskusijas jau sāk palikt garlaicīgas. Ieeju tik, lai iečolētu, vai nav tur kāda kaut ko tizlu uzrakstījusi, kam varētu piesieties.

Bet pēc tam sāk rakstīt cik stulbi ir čīkstēt, ka grūtnieču diskusijas ir stulbas un vispār apspriest neinteresantas diskusijas :D

Cilvēks aiz bezdarbības uzskata par vajadzību kaut ko ieskricelēt katrā diskusijā.
14.10.2013 12:38 |

Reitings 202
īstenībā, es te tagad tā padomāju, ka visvairāk laikam man besī šādas diskusijas. Jā, es pati arī it kā neveicinu intelektuālas diskusijas cosmo vidē, bet īstenībā, šitā čīkstēšana, ka te jau vienas grūtnieču diskusijas, ir stulba, jo kas liedz izveidot interesantākas diskusijas? Morgan, piemēram, joprojām uztur dzīvu diskusiju par Sīriju, bija interesanta diskusija par iluminati... Ir taču tik daudz tēmas, ko apspriest. Bet, nē, tā vietā, lai radītu interesantas diskusijas, ir jārada tāda, kurās jāapspriež neinteresanto/apnikušo diskusiju kopums. Šī jau nav pirmā no šīs sērijas.

Te izklāstīts cik stulbi ir čīkstēt, ka diskusijas ir stulbas :D
14.10.2013 12:40 |

Reitings 202
Ieeju tik, lai iečolētu, vai nav tur kāda kaut ko tizlu uzrakstījusi, kam varētu piesieties.

njā, pašai patīk "piesieties", bet kad tev "piesējās" tavā tupajā diskusijā, kur prasīji ar ko barot bērnu, tad gan brēci, lai tev liek mieru :)
14.10.2013 12:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits