Meitene piedzerās

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Jūsu attieksme pret to - pieņemami, pretīgi?

Un cik reizes Jums pašām sanācis piedzerties, nu tā līdz vemšanai? Un kāda bija apkārtējo attieksme? (respektīvi, apkārt bija draugi, kas palīdzēja, vai vienkārši paziņas?)
13.10.2013 18:27 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Visu atceros un ari to, ka nekad dzeruma ne ar vienu nebucojus un negulos zem vina. Trakas lietas ir pavisam kas cits domats:) Tas ta precizesanai, lai neparprot.
14.10.2013 10:40 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Situācija:

Jums ir kāda 2vai3 diena MR, bet tajā laikā paredzēts tusiņš ar dzeršanu, kuru protams vēlaties apmeklēt. Kā rīkosities? Dzersiet līdz ūkai ar pārējiem vai turēsiet rokās glāzīti un smaidīsiet, kāmēr citi izklaidējas?

Man jau liekas,ka pat riktīgā klīnī var apmainīt tamponu.
14.10.2013 10:42 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Pretīgi, neciešu piedzērušos cilvēkus. Kur nu vēl sievieš kārtas pārstāves. Pļēgurainas bābas ir smieklīgas.
14.10.2013 10:46 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
EnergyDrink.
Nu tev fantāzija, vai pieredze.
Nav jāpatērē milzīgs alkohola daudzums, vai jāpiedzerās tā, kad paiet nevar un no piepriekšējā vakara neko neatcerās lai pavemtu!
14.10.2013 11:55 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Tas ir briesmīgi.Nekad neesmu dzērusi līdz vemšanai.To tikai var piedot puišiem par tādām izdarībām, bet no males izskatās smieklīgi, kad jaunās skuķenes uz ielas lamājās un taisni nevar noiet.

nu taaa, te jau kaut kaadi stereotipi aiziet. Pirmkaart, vemt var arii no 2 alinjiem, ja kaadai te ir vaajsh kungjis (un kaa redzams shajaa diskusijaa, tad taadas meitenes ir), nav obligaati jaabuut paalii. Otrkaart, ne visas, kas piedzeraas, lamaajas, raapo pa zemi, vazaajas ar kurpeem rokaas un plikaam kaajaam, vaartaas kruumos vai saak dejot kaa maukas. Man, piemeeram, uznaak jautrais un pljaapaajamais, bet tas laikam jau arii ir atkariigs, kas katram noziimee "piedzeeries". Tad, kad ir jau mazliet paari tai tipsy robezhai, tad es uzskatu, ka cilveeks jau ir piedzeeries un tas tieshaam nenoziimee, ka vinjsh uzreiz dara suudu, vemj, lamaajas, kaujas vai kaut ko taadu. Ir dazhi indiviidi, kas paliek jobani, bet ne jau visi, kas ik pa reizei nedaudz paarshauj paar striipu.
14.10.2013 12:26 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Divas reizes dzēru tā ka vēmu, abās reizēs es dzēru to ko es parasti nekad nedzeru - šņabi. Pirmā reize bija tīņu vecumā ap 16, par to reizi man ļoti bija kauns, otra reize diemžēl bija mazāk nekā gadu atpakaļ, tas gadijās dzimšanas dienā, kur man tik lēja un lēja un neklausijās kad teicu ka pietiek, tā nu es pēc tam biju spiesta vemt, bet godīgi sakot to es darīju pašas spēkiem, neviens pat man liekas ka nezināja ka es biju vēmusi :D Jo lai gan esmu tik ļoti sadzērusies, apziņa pie tā ko es daru un kur esu man vienmēr ir laba. Principā man grūti dzert šņabi jo es viņu ļoti reti dzeru, un parasti to mēra sajūtu pāršauju pāri par vienu mazo glāzīti. Bet diemžēl man ļoti patīk iedzert vīriešu kompānijā to pašu ko viņi dzer :D
14.10.2013 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits