pālis galvā ir visai bieži, apreibstu ātri.. tad, kad ir šī stadija - es apstājos! JO.. ir bijušas 2 reizes, kad ir bijis patiešām ļoti slikti, abās reizēs esmu vēmusi un zinu, ka tur bijusi nevien neveiksmīga alkohola kombinācija, bet arī ēdiens pie vainas :D jo kaut kā aizdomīgi.. ja pirmajā reizē tiešām varēja pie šī iznākuma vainot alkohola mixu, tad otrajā, dzerot no vāja uz stipru procentu, kas teorētiski ir pareizi (nevis otrādāk), un nemixējot īpaši (lai arī es varu mixēt patiešām daudz ko, bet nevemt) un atkal šī pati paika :D šķiet, ka ēdiens ar alkoholu nedraudzējas un kuņģis vēl jo vairāk nedraudzējas ar tiem :D
abas reizes - svētki, viena reize - mani svētki, otra - draudzenes.. lepoties - nelepojos, bet no kauna zemē nelienu , jo uzvedība bija normāla, tikai tā vemšana.. protams, jautrs prāts un viss, kas pie lietas piederas, bet lai arī kāds reibums nebūtu, tā apziņa strādā un zinu, ko nevaru, zinu, ko meitenēm vienkārši nav skaisti darīt .. varu darīt daudz traku un smieklīgu lietu, bet neko tādu, kas raisītu kaunu! un nu vo.. paldies draugiem, kas mani vāca abās reizēs! nekad nav bijusi tāda pieredze , nekad nv redzēta situācija, kad kādu ļauni izmanto, esot tādā stadijā. arī es vienmēr cenšos palīdzēt cilvēkiem, vienalga - paziņa vai draugs, ir pat svešam gadījies palīdzēt, laikam tāpēc, ka zinu, cik tas ir briesmīgi un tā bezspēka sajūta, ka tu pats neko nevari padarīt.. uzskatu, ka ir jāpalīdz un nedrīkst būt vienalga! ja nu tu pats šādā situācijā nonāc.. :)
sanāk lietot alkoholu, jā, mēru zinu, tad jau viss ok. es iebilstu, ja pie biežas lietošanas tomēr notiek nevis vienkārši iedzeršana, bet brutāla piedzeršanās, vēl trakāk - tiek dzerts ar mērķi - atlaist komu. to es nesapratīšu nekad :)