Meitene piedzerās

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Jūsu attieksme pret to - pieņemami, pretīgi?

Un cik reizes Jums pašām sanācis piedzerties, nu tā līdz vemšanai? Un kāda bija apkārtējo attieksme? (respektīvi, apkārt bija draugi, kas palīdzēja, vai vienkārši paziņas?)
13.10.2013 18:27 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
diemžēl jā 15-17 gadu vecumā sanāca tā,ka uzvedos vienk smieklīgi,vēmu un arī sanāca ta,ka nākošajā rītā bija melna bilde, pamodos uz grīdas, protams draugs dīvanā, blakus uz grīdas viņa draugi, es pat nebiju izrādās ar viņiem visu nakti, mani atnesa mājās, es pārpludināju vannu , jo tur aizmigu un beigās izsitu flīzes ar galvu vannasistabā un drēbju man nebija , jo tās bija ieliktas mazgāties, tāpēc man bij kāds oversized t-krekls, kopš tā laika... vairs nekad nekad un tiešam nekad tā nesanāca! tas man bij pirmo reizi, un kopš tā laika, es dzeru reti un man pietiek ar vienu kokteili vai vienu mazo alu, nekādi nespēšu izturēt šotu rindu vai alus kausus vairākus un i nemaz nevajag, pat neatceros kopš pēdējo reizi alkoholu lietoju, kopš eju uz zāli, man tikai ūdens :D
13.10.2013 20:26 |

Reitings 2957
Un jā, kritizēju meitenes kas katru piektdienu dodas nodzerties..
13.10.2013 20:27 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Meitenes,kuras vemj,priecājieties,tas nozīmē,ka organisms pretojas tai indei. :D

Jūsu attieksme pret to - pieņemami, pretīgi?
Man ir vienalga cik daudz katrs dzer.

Pati,kad gribu dzert,tad arī dzeru un cik gribu dzert,tik arī dzeru.
13.10.2013 20:35 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
2x mēnesī eju izdejoties -un tad protams kokteiļi-bet pašai ir mēra sajūta, tik žēl ka katru reizi nākas vākt galīgi piedzērušos draudzeni,kura īsti kājās neturās :D
13.10.2013 20:36 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
'Tie bija labi laiki, jau kādu laiku nekas tāds nav gadījies. Šķiet man nav atmiņas uz šādām lietām. Varbūt vienu reizi vēmu, bet esmu bijusi normālā ķēmā, bet pozitīvi, ka visi pārējie bija arī un nenācās baigi pārdzīvot. Otrās dienas rīti man nekad nav bijuši īpaši traģiski, uzjaucu vēl kādu šotu un braucu mājās. Bet tas proces, kad ar draudzenēm kopā salīmējam pilnu vakaru ir jautrības pilns. Bet viss lielākoties notika draudzenes dzīvoklī un pa ielām neklīdām. Sava kompānija,ja vien twiterī nepaklīda ziņas par tusiņu. Vispār grāmatu varētu sarakstīt par visu ko esmu piedzīvojusi :D
13.10.2013 20:39 |

Reitings 78
Reģ: 03.06.2013
sweikas meitenes man jums neliels lugums vai jus varetu man palidzet izvertet filmu BLONDIINE SSOKOLADEE. ludzu ja variet tad paliidziet isakiet savu viedokli par filmu lai kaads tas butu..
filmu var atrast: http://www.fof.lv/load/komedija/blondine_sokolade/20-1-0-1307

rakstiet privati uz e-pastu: [email protected]

paldies jau iepriekss.
gaidissu gan labo gan slikto par sso filmu..
jauku vakaru...
13.10.2013 20:42 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Vēmusi esmu 1x,kad tusējām divatā ar draudzeni manā dzīvoklī. Neatceros,ka būtu bijušas kādas nāvējošas kombinācijas..

Pēdējā laikā gan nedzeru vispār,neprasās un noejot gar alko plauktiem veikalā,man jau paliek sliktu, kur nu vēl iedomājoties ko dzert... Bet vislabāk man "patīk" tie,kas lielās ar saviem piedzīvojumiem - oi,mēs tur vakar tā dzērām,tādā lopā bijām utt. Un ja vēl meitenes...eh. Laikam palieku ome. :D
13.10.2013 20:47 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Alkoholu nelietoju. Tāda aprīšanās man nav pieņemama. Nesaprotu, kā var dzert līdz tādai stadijai, ka jāsāk rāpot, vemstīties un visādi citādi tizli izpausties. Ja vienreiz dzīvē ir tā gadījies, tad vēl tā, bet, ja tas tāds regulārs "pasākums", tad nekāds labais iespaids par tādām meitenēm man nav.
13.10.2013 20:54 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja nepaliek par regulāru ieradumu nekas traks nav.
Kad mēs ar sievu esam kādā pasākumā, ballē vai viesībās, man nepatiktu ja viņa pavisam nedzertu vai slapinātu lūpas. Tā ka mēs iedzeram abi, zinām savu mēru un nekādu seku vai grūtumu pēc tam nav.
Bet agrāk abiem gan bija gadījies sadzerties līdz vemšanām un mocībām.
13.10.2013 20:54 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Oj, šausmas. Visādi drausmīgi ir gadījies. Un vienmēr ir liels kauns. Pēdējā laikā domāju, ko dzeru, jo reāli negribu to visu. Bet tāpat ne vienmēr sanāk nokontrolēt, tāpēc 100% pārliecināta par sevi neesmu.
13.10.2013 21:01 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Lidz vemshanai bijis laikam tikai vienu vai divas reizes. Pirma kautkad gados 15, otra paris gadus atpakal kad samikseju dazadus alko dzerienus. Nekaunos, bet ari neafisheeju.
Vispar ar gadiem kermenis laikam pieradis un varu turet daudz vairak ka agrak. Senak jau no vienas vodkas+red bull glazes biju nost. Tagad varu vismaz 4, 5 izdzert pirms saku just skurbuli. Un nedzeru biezi, varbut reizi menesii, pusotraa. Ne man kauns, ne uzskatu to par ko sausmigu. Ta sausminasanas man liekas vel berniskigaka padarishana.
13.10.2013 21:08 |

Reitings 7682
Jasaka gan, ka neesmu no tam kuras tentere pa ielu ka nodzerusas zuzes, nefiltrejot ko saka un dara. Ja ir shtiimis, pirmkart man to redzet nevar jo es speju uzvesties ka normals cilveks.

Smiekligi izksatas nodzerusies zuze ar paargrieztaam acim, staigaa zigzagaa, tupeles rokaa un kautko shlupst zem deguna.
13.10.2013 21:12 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ir gadiijies agrajos jauniibas gados. Viss ir ok, ja notiek atbildiigaa kompaanijaa, kur paaris cilveeku pieskatiis paareejos un ja tas nenotiek regulaari.
13.10.2013 21:30 |

Reitings 7682
Jasaka, ka man garso alko. ipasi kokteilisi, un jo ipasi koktelis sex on the beach. tapat man garso vodkla ar red bull. Un man patik tas pats gatavosanas process tusinam kluba. Meitenes salasamies pie kadas majas, uzklajam galdu, pucejamies, dzeram kokcikus, ejot laukaa vienmer esam parsmejusas jegu, mums vienmer ir nenormali jautri. Ka te mineja, varetu gramatu sarakstit ar foto blakus katrai izklaidei. Zinam kaa uzvesties lai neizskatitos pec ideotem, nekemojamies, bet jautrojamies gan ta, ka vienmer visa deja zale mums draugi, gan chali, gan meitenes :)
13.10.2013 21:39 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ir gadījies, bet tikai uz MR :D
Ko es domāju: kam nedadās :)
13.10.2013 21:42 |

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
divas reizes esmu vēmusi, vienu no tām bija pilnīgs blackouts, atceros tikai vienu šotu aizdomīga dzēriena, ko piedāvāja viens paziņa un pēc tam visa atmiņa pagaisusi. paldies dievam, draudzene par mani parūpējās, jo cik man atstāstīja, tad mana uzvedība esot bijusi drausmīga :(
tagad tāds kauns, ka vairs alkoholu negribas redzēt
13.10.2013 21:54 |

Reitings 339
Reģ: 04.08.2013
man arī ir gadījies piedzerties līdz vemšanai un bez maz vai komai. vēl tagad kauns par to.
bet, starp citu, tieši, ja sanāk vemt, kad piedzeras, tad nākamais rīts nav tik smags :D
13.10.2013 21:56 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
vemšana vēl nekas ja to dara kautkur wc, bet tie skati kad meitenes knapi var nostāvēt, kautkur vārtās, uzvedas kā maukas, runā tāaaadas stulbības un vēl visādi līdzīgi izgājieni, ir vnk pretīgi...
13.10.2013 22:02 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
pālis galvā ir visai bieži, apreibstu ātri.. tad, kad ir šī stadija - es apstājos! JO.. ir bijušas 2 reizes, kad ir bijis patiešām ļoti slikti, abās reizēs esmu vēmusi un zinu, ka tur bijusi nevien neveiksmīga alkohola kombinācija, bet arī ēdiens pie vainas :D jo kaut kā aizdomīgi.. ja pirmajā reizē tiešām varēja pie šī iznākuma vainot alkohola mixu, tad otrajā, dzerot no vāja uz stipru procentu, kas teorētiski ir pareizi (nevis otrādāk), un nemixējot īpaši (lai arī es varu mixēt patiešām daudz ko, bet nevemt) un atkal šī pati paika :D šķiet, ka ēdiens ar alkoholu nedraudzējas un kuņģis vēl jo vairāk nedraudzējas ar tiem :D
abas reizes - svētki, viena reize - mani svētki, otra - draudzenes.. lepoties - nelepojos, bet no kauna zemē nelienu , jo uzvedība bija normāla, tikai tā vemšana.. protams, jautrs prāts un viss, kas pie lietas piederas, bet lai arī kāds reibums nebūtu, tā apziņa strādā un zinu, ko nevaru, zinu, ko meitenēm vienkārši nav skaisti darīt .. varu darīt daudz traku un smieklīgu lietu, bet neko tādu, kas raisītu kaunu! un nu vo.. paldies draugiem, kas mani vāca abās reizēs! nekad nav bijusi tāda pieredze , nekad nv redzēta situācija, kad kādu ļauni izmanto, esot tādā stadijā. arī es vienmēr cenšos palīdzēt cilvēkiem, vienalga - paziņa vai draugs, ir pat svešam gadījies palīdzēt, laikam tāpēc, ka zinu, cik tas ir briesmīgi un tā bezspēka sajūta, ka tu pats neko nevari padarīt.. uzskatu, ka ir jāpalīdz un nedrīkst būt vienalga! ja nu tu pats šādā situācijā nonāc.. :)
sanāk lietot alkoholu, jā, mēru zinu, tad jau viss ok. es iebilstu, ja pie biežas lietošanas tomēr notiek nevis vienkārši iedzeršana, bet brutāla piedzeršanās, vēl trakāk - tiek dzerts ar mērķi - atlaist komu. to es nesapratīšu nekad :)
13.10.2013 22:09 |

Reitings 700
Kādas 2 reizes ir sanācis. Vienreiz saškrobējos par vakara notikumiem un ātrā tempā izdzēru kādus 8 alus kausus tumšā alus. Uznāca nogurums, noliku galvu uz galda un piemigu. Protams, bārmenis man neļāva gulēt un, runājot ar maniem draugiem, mani strauji pamodināja... Pats vainīgs, ka novēmu garām tualetes podam, vajadzēja man ļaut gulēt :D
Tagad gan tā neaizraujos, ja iedzeru, tad zinu savu normu. Pietiek arī ar atgādinājumu sev, ka pohainai bērnu nākamajā rītā būs nereāli grūti pieskatīt...
13.10.2013 22:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits