Maryse, vai tad es teicu, ka ir jādomā visu laiku, ka kaut kas slikts var notikties? Nē, galīgi nē. Vienkārši galvu iebāzt zemē kā strausam arī nevajag, visādi var gadīties un ir jādomā, kam tu ko par sevi stāsti un kādus cilvēkus sev aicini tuvumā. Es vienkārši to nekad nedarītu. Tas ir tas pat, ko es jau te vienā tēmā teicu, ka tagad ir stilīgi atrādīt savu analīžu rezultātus netā, skriet taisīt HGC analīzes 10, 13 un 15 dienas pēc neaizsargāta seksa, izvietot publiskai apskatei savus apčurātos grūtniecības testus... Tas baby shower ir bāžams vienā maisā ar to visu, bet tā ir tikai manas domas. Te jau vienai cosmo meitenei bēdīgi beidzās šitā kladzinot, 3 nedēļas pēc apaugļošanās pērkot mazulim drēbītes un tā tālāk. Neko ļaunu nevēlu, bet tas ir pierādījums, ka varbūt labāk nevajag, tas nav nekas tāds bez kā nevarētu iztikt.
Es savam mazulim 3 dienas pirms dzemdībām nopirku 3 bodīšus/rāpulīšus, cepurīti, zeķītes, mājās vedamās drēbes un pamperu paku. Labi, mana mamma bija uztamborējusi un sašuvusi smuku sedziņu un tika palienēts autobeņķis. Pārējo nopirku pēc dzemdībām, pa ceļam uz mājām iebraucām alfā un 15 min laikā pēc iepriekš sastādīta saraksta visu iegādājāmies. Ratus nopirkām, kad braucām mazajai dzimšanas apliecību izņemt, vannīti nopirka drauga vecāki. Nekas traks pa tām dienām nenotika, nekā nepietrūka. Tad kamdēļ steigties?