Nedzivoju ar vecakiem kops 18 gadiem. Naudu deva kamer macijos un pabeidzu augstskolu. Paraleli stradaju, lai vecakiem butu vieglak un lai pati sev varetu atlauties nopirkt tas lietas, kuram butu zel teret gan vecaku naudu, gan vnk vecakiem nepietiktu mani sponsoret. Nekad neesmu prasijusi vecakiem konkretu naudas summu, cik vareja iedot, tik bija labi. Nauda bija paredzeta dzivokla irei, pasam nepieciesamajam lietam. Vienmer esmu dalijusies ari ar savu naudu.
Es uzskatu, ka ja vecaki var atlauties, tad butu berns jaatbalsta, ja macas augstskola, jo tad visus spekus var koncentret macibam, atpusties, man bija diezgan gruti savienot macibas un darbu, biju neizgulejusies, nevareju 100% veltit sevi macibam. Starpcitu, sakuma bija ta, ka gribeju but patstaviga un stradaju loti daudz, pelniju labu naudu, darbs nebija saistits ar manu profesiju. Es gandriz aizgaju no studijam, tad man bija izvele, pelnit stipri mazakus ienakumus un macities sava profesija. Es izvelejos macities sava profesija un stradat sava profesija slikti apmaksatu darbu. Tagad esmu loti pateiciga saviem vecakiem, ka tiesi ar vinu palidzibu ieguvu loti labu profesiju, tagad pelnu normali, turpinu izglitoties talak un pati sevi varu nodrosinat. Tiesi vecaki ir tie, kas palidzeja man nonakt tur, kur esmu. Ta ka mans uzskats, ka ja vecaki var atlauties nodrosinat bernam izglitibu, tad tas ir tikai apsveicami. Un uzskati par naudu, tas teresanu, pelnisanu rodas pasa gimene.