Sveikas :) Gribēju uzsākt sarunu par to,ka apmēram pirms diviem mēnešiem iepazinos ar puisi...,viss bija tik skaisti,skūpsti,kino kopaa ,kopīgas pastaigas....,vins ļoti vēlējās ,lai ar mazo meitiņu (man no iepriekšējām attiecībām) eju pie viņa dzīvot. Pat izfunktiereja kur kaa tikšu uz darbu ,jo diezgan tāls gabals no viņa mājām lidz darbam. Katru nedēļu prasīja,kad es beidzot ievaksos.Pagais 4dien mēs satikaamies, vins atkal man uzdeva jautājumu par dzīvošanu kopaa...,,es atbildēju,ka patreiz negribu par to domāt .....,aiz braucām pie viņa ,,bija romantisks vakars.Un tad vins vēlējās ,lai palieku pie viņa,bet es teicu,ka šoreiz nevaru..,iespējams apvainojaas. Un tad es nesaņemu no viņa zinju nekādu 3 dienas...,parasti vins man rakstīja no Agra rīta lidz vēlam vakaram...,jautāju kas pa lietu?? Atbilde nebija.Pec dienas atkal jautāju.....,kas noticis.....,atbildes nebija joprojām.Man bija pieraksts pie ārsta , un atklājas ,ka gaidu viņa bērniņu 3 nedēļas...,es viņam to pateicu....uz ko sekoja atbilde...-Ka vinjam ir grūti un nav vienkārši sagremot šos jaunumus. Un ari uzrakstīja,ka kaut kaa jūtas bisku pagaisusas ....., vins mani vienkārši ignorē.Vestules skatos,ka izlasa,bet atbildes nav ...,neuzvienu vēstuli. Bet nav ne mani bloķējis draugos,ne izdzēsīs.......,es nesaprotu :(