Man ar saviem 73kg ir 38-40izm
kamēr čalim nav gredzens pirkstā kaut desmit bērni, vinš ir brīvs! Var droši ņemt ciet. lai izvēlas īsto Pirms kāzām!!! katra pieguletaja nav ģimene. Tikai mans viedoklis.
tad ja pārim ir attiecības, viņi dzīvo kopā, ir bērns, bet nav oficiāli precējušies, viņš tavā uztverē ir brīvs? nopietni?? kautbko tik stulbu šajā sakrā nebiju dzirdējusi. ja kāda līstu manējam klāt ar tādu loģiku, dabūtu sejā ar ķieģeli vispār...jebkura dabūtu.
Tad jau laikam manējais ar savā veidā ir ar nelikumību saistīts, jo par haltūrām celtniecības sfērā saņem uz rokas naudu..un man tas netraucē.Loģiski. Piegulētaja nav it nekas, šodien viena rīta cita. Un katrai var uzcept pa ārlaulības bērnam.
tad ja pārim ir attiecības, viņi dzīvo kopā, ir bērns, bet nav oficiāli precējušies, viņš tavā uztverē ir brīvs? nopietni??šo gribeju iekopā:D man kolēgi,radi un draugi lielākā dala ja runajam atklati ta doma. Citi ne katram to stasta, bet...
ir pilns ar tādām maitām kam pie vienas vietas vai tam puisim ir draudzene vai ģimene,