Šādai nostādnei es nepiekrītu un nepiekritīšu. Sievietei nav jāpiedalās F-1 sacīkstēs pa Rīgas ielām.
Ha ha. Un vīriešiem ir? Labi vadīt auto nebūt nenozīmē pārkāpt ātrumu.
Piedod Alexxa, bet vīriešiem ir jākonkurē ar vīriešiem un sievietēm - ar sievietēm. Pretējā gadījumā cilvēks bieži sevi nostāda smieklīgā situācijā. Nu, ja Melns, teiksim, tagad sāktu kādai no jums pierādīt, ka tamborē, ada vai pieskata zīdaini labāk par citām, vai tas neizklausītos vismaz jocīgi? Pagriežam to otrādi un padomājam, vai tikpat savādi neizskatās sievietes, kuras cenšas sevi pierādīt vīriešu laukuma pusē?
Tieši tiem, kam ir tāda attieksme, kā Tev, parasti ir vēlme sacensties. Nu un, ka esmu sieviete? Vai no tā ka es esmu sieviete, es sacensties drīkstu tikai pankūku cepšanā un tamborēšanā? Bet ja es tiešām labāk daru citas lietas? Ja Tu vispār tamborēt proti, Tu to dari labāk par mani, jo man vispār nav ne jausmas, kā to dara. Tajā pašā laikā, par to, kurš no mums labāk programmē, tas vēl ir diskutējams jautājums. Jau sen vairs nav tās robežas, kas ir sieviešu un kas vīriešu profesijas. Man nagus taisa vīrietis, mani tas nemulsina. Un es neuzskatu, ka viņš to dara slikti tikai tāpēc, ka ir vīrietis. Viņš to dara labāk par mani, tajā pašā laikā viņam nav ne jausmas, kā darbojas dators.
Kas attiecas uz tām lidojošajām galvām kara laukā, piekrītu 57days - tur vispār nevienam nebūtu jālien.
Patiesībā nav svarīgi, vai tās ir vīriešu vai sieviešu profesijas - ja katrs dara to, kas viņam labāk padodas, tad viss ir kārtībā. Un ja melns pieskata zīdaini labāk, kā es tad lai viņš to arī dara.
Un par tām stiprajām sievietēm mājās (negribas lietot to apzīmējumu, kas te iepriekš bija) - nu nevar viens cilvēks būt stiprs 24/7 - ja darbā es visus komandēju un brīžiem pat lamājos, tad mājas ir tā vieta, kur varu atslābt. Tas tā strādā ar pilnīgi visiem. Un ja kāda komandējas arī pa māju, tad viņai vienkārši ir tieksme komandēt. Tur neko nevar darīt.