Cilveeki, kam patiik ar citiem sacensties it visaa!

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaada ir juusu reakcija, kad saskaraties ar taadiem? Vai jums pashaam patiik sacensties ar pazinjaam, draugiem par to, kursh ir labaaks, gudraaks utt, vai izveelaties dariit savu daraamo un nelikties iipashi ne zinis par to, vai kaadam kaut kas ir sanaacis labaak?
12.10.2013 01:43 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
paga, paga... kopš kura laika ''Greja 50 nokrāsas'' NAV gudra grāmata

oH, nu jā, īstā zināšanu krātuve :D
12.10.2013 22:13 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Pirmkārt, paldies kristai par kaut vismaz kādu dažādību. Citādi jau apnikusi vienu un to pašu tēmu bezgalīgā malšana.

Man kaut kādā mērā arī tas ir. Lielākoties gan izpaužas darbā un vispār pret vīriešiem kā tādiem. Es gan ar to nekad nevienam neuzbāžos, bet, ja ir iespēja, man taču pilnīgi prasās viņiem pierādīt, ka es labāk daru davu darbu, labāk vadu auto un ka varu izturēt visu to pašu, ko viņi var. Pret sievietēm man tāda konkurences gara nav.
Ja atrodas kāds šāds "gudrītis", kas mēģina mani izprovocēt, provokācijai piekrītu tikai gadījumos, kad zinu, ka 100% esmu labāka konkrētajā jautājumā. Citādi izvairos. Ar savējiem nesacenšos nekad. Tikai ar knapiem paziņām vai vispār svešiem cilvēkiem.

Patiesībā, nav grūti šādus uzvarēt, jo viņi nedomā, ka ir labāki, viņi domā, ka es esmu sliktāka. Un kamēr viņi domā par mani, nevis par darāmo, viņiem nav izredžu.

Piedod Alexxa, bet vīriešiem ir jākonkurē ar vīriešiem un sievietēm - ar sievietēm. Pretējā gadījumā cilvēks bieži sevi nostāda smieklīgā situācijā. Nu, ja Melns, teiksim, tagad sāktu kādai no jums pierādīt, ka tamborē, ada vai pieskata zīdaini labāk par citām, vai tas neizklausītos vismaz jocīgi? Pagriežam to otrādi un padomājam, vai tikpat savādi neizskatās sievietes, kuras cenšas sevi pierādīt vīriešu laukuma pusē?
13.10.2013 00:20 |

10 gadi
Reitings 1582
... varbūt - stāsts nevietā, bet arī vīriešu vidē ir tādi indivīdi. Es necenšos ieskatīties ne citu naudasmakos, ne apakšbiksēs, ne arī kabatās, mani interesē tikai tas, kas notiek ar mani. Man IR SAVI mērķi dzīvē un SAVS skatījums, kā man pašam virzīties dzīvē uz priekšu, plānu pietiktu droši vien divām dzīvēm, tāpēc mani neinteresē ne citu supersasniegumi, ne iespēja kādam dzīties pakaļ, panākt un apdzīt. Mani interesē tikai tas, kā es virzos tuvāk savu mērķu piepildījumam.
13.10.2013 00:28 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Man patik tadi dzives gudri cilveki. Plikie sausini ar entajiem diplomomiem man neko neizsaka, nejutos sliktak vinu klatbutne. Barstit gurdibas, runajot terminos, neredzu tam jegu.

Mani nav sacensibu gara ar citiem, bet gribas pieradit pati sev, ka esmu spejiga paveikt lielas lietas.
13.10.2013 08:38 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Nē, man nepatīk sacensties. Jau pirmajā klasē, kad man augstlēkšanas sacensībās vajadzēja sacensties ar 4.klases meitenītēm, nevarēju saprast, kāda velna pēc mani uzmundrina un stāsta par diplomiem. To gadījumu atceros itin spilgti. Tas diploms man ir saglabāts pie sienas ar šo atziņu.
13.10.2013 09:00 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Piedod Alexxa, bet vīriešiem ir jākonkurē ar vīriešiem un sievietēm - ar sievietēm.

Kādas muļķības! Ko tad tagad, no nākamā gada rīkosim matemātikas olimpiādes meitenēm uz zēniem atsevišķi? Ne visas "sacensības" dzīvē ir par tamborēšanā un malkas ciršanā.

Kāpēc es nevaru sacensties ar vīrieti zinātnisko izlasīto grāmatu skaitā? Apceļoto valstu skaitā? Pagaršoto eksotisko ēdienu eksotiskumā?

Labi, man personīgi nekad nav bijusi tieksme sacensties un izrādīties, bet principā, to "jākonkurē ar sievietēm" atsakos saprast.

Jā, nagu dizaina ziņā ar vīrieti sacensties būtu muļķīgi, bet daudzās citās jomās, ja ir vēlēšanās - uz priekšu!
13.10.2013 09:15 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man arī nav raksturīgs sacensību gars attiecībā pret citiem, bet īpaši raksturīgas man ir sacensības pašai ar sevi, tas izpaužas tā, ka jau saknē esmu pedante, un vienmēr man ir tas, ka varu labāk, un es ļoti bieži eju uz maksimumu, tas ir ja tu tagad vari izdarīt vidēji, bet nākotnē labi, tad es tagad vēlos lai būtu labi!
13.10.2013 09:16 |

10 gadi
Reitings 1582
Piedod Alexxa, bet vīriešiem ir jākonkurē ar vīriešiem un sievietēm - ar sievietēm.

Kādas muļķības! Ko tad tagad, no nākamā gada rīkosim matemātikas olimpiādes meitenēm uz zēniem atsevišķi? Ne visas "sacensības" dzīvē ir par tamborēšanā un malkas ciršanā.

Kāpēc es nevaru sacensties ar vīrieti zinātnisko izlasīto grāmatu skaitā? Apceļoto valstu skaitā? Pagaršoto eksotisko ēdienu eksotiskumā?

Labi, man personīgi nekad nav bijusi tieksme sacensties un izrādīties, bet principā, to "jākonkurē ar sievietēm" atsakos saprast.

Jā, nagu dizaina ziņā ar vīrieti sacensties būtu muļķīgi, bet daudzās citās jomās, ja ir vēlēšanās - uz priekšu!

Nav vis muļķības. Tevis rakstītais būtu adekvāts, ja cilvēks būtu būtne, kura ir spējīga apstāties. Pašas te gaudojat, ka jūsu vīrieši jūs bezmaz piespiež dalīt izdevumus uz pusēm, pašām maksāt rēķinus, utt. Kāpēc? Da tāpēc, ka viņi jūs vairs neuztver kā SIEVIETES - saudzējamas, aplidojamas un lolojamas. Un pie tā pašas ar savu tumsonīgo bāšanos tur, kur nav jābāžās, vien esat vainīgas. Un tā kā cilvēks nekad nezina pareizo vietu, kur būtu jāapstājas, gara acīm jau redzu, kā Tava meita saņem LV čempiones velta medaļu svarcelšanā/futbolā/boksā. Kā sievietes (vai kas nu tur no tās sievietes vēl ir atlicis) rukā ar lauzni rokās uz dzelzceļa sliedēm un rok tranšejas. Un vīriešu un sieviešu sacensības nagu dizaina jautājumos būs ierasta lieta.
13.10.2013 11:07 |

10 gadi
Reitings 1582
... jūs saviem vīriešiem būtībā esat kā otrs vīrietis, - tikai- ar drusku citādiem dzimumorgāniem.
13.10.2013 11:08 |

Reitings 17280
Melns, es joprojām atļaušos tev nepiekrist. Censties pārspēt vīriešus, teiksim, darbā profesionālajā jomā, nekavē sievieti NEcensties pārspēt SAVU vīru nevienā jomā.
13.10.2013 12:03 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kaada ir juusu reakcija, kad saskaraties ar taadiem? Vai jums pashaam patiik sacensties ar pazinjaam, draugiem par to, kursh ir labaaks, gudraaks utt

man tas viss šķiet stulbi un bērnišķīgi
13.10.2013 12:05 |

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
..ir daži cilvēki ,kuri pamanu ,ja viniem ko saku..nu piemeram kao dariisu,vai ka man gaja vai ka tmll...vini atbild sakot ar vārdiem ..ES GAN....nu ta gribot patieikt,ak izceļās ar savu Es gan...un tas ir smiekliigi no malas..:D
13.10.2013 12:15 |

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
..P.S pati nea r ko nesacenšos..nevienma neka snav jāpierāda ,pievienojos heroin,ka tas ir stulbi..
13.10.2013 12:16 |

Reitings 17280
LV Čempoine futbolā nebūtu slikti :) Man gan vispirms jātiek pie meitas.
13.10.2013 12:16 |

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Nepatīk tādi cilvēki un arī pati necenšos sacensties. Tikai lieka enerģijas tērēšana. :)
13.10.2013 14:04 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, es joprojām atļaušos tev nepiekrist. Censties pārspēt vīriešus, teiksim, darbā profesionālajā jomā, nekavē sievieti NEcensties pārspēt SAVU vīru nevienā jomā.

Vēlreiz atkārtoju. Cilvēks ir tāda būtne, kurš nejūt robežu, pirms kuras labāk ir apstāties, un vismazāk jau nu jūs - sievietes. Kāpēc visas tās ūberbagātās un superkrutās parasti ir vienas vai - tādās attiecībās un ar tādu vīrieti, ka viņai gribētos līdzjūtību izteikt? Tā vienkāršā iemesla pēc, ka nav tādu sieviešu, kuras, izrīkojot un komandējot darbā, spētu ilgtermiņā nepieļaut līdzīgus precedentus savā ģimenē. Nav un nebūs tā, ka v*cene ar p*utiem darbā mājās būs tāda sievišķīga un trausla dāmīte. Parasti ir tā, ka tas vīrietis blakus ir vai nu galvas tiesu pārāks (kādu parasti vispār ir maz - deficīts, tā teikt) vai nu viens no vēl diviem variantiem - ir pēc definīcijas klēpja sunītis vai arī tiek presēts tik ilgi, kamēr par tādu kļūst.
13.10.2013 14:14 |

10 gadi
Reitings 1582
LV Čempoine futbolā nebūtu slikti Man gan vispirms jātiek pie meitas.

... ar atdauzītām un plakanām krūtīm kā 70 gadus vecai tantei, utt. Nu, super!
13.10.2013 14:16 |

Reitings 17280
Cilvēks ir tāda būtne, kurš nejūt robežu

Ir kas jūt, ir kas nejūt, arī starp mums - sievietēm.

v*cene ar p*utiem darbā

Sacensties darbā ar kolēģiem profesionālajā jomā ne obligāti nozīmē būšanu ar p*utiem. Piemēram, vēlme būt par labāku augstskolas pasniedzēju, nekā kolēģi. Vai labāku pārdevēju apģērbu veikalā. Vai labāku ginekologu. Ja cilvēks (jebkura dzimuma) mīl darbu un grib būt labs, atzīts speciālists, kāpēc uzreiz p*uti?

Man šķiet, ka tev ir tendence redzēt pasauli melnbaltu. Varbūt kļūdos :)
13.10.2013 14:41 |

Reitings 17280
Vot aizdomājos... Melns, vai tiešām tev liekas, ka sievietei automātiski jāpieņem, ka kolēģis vai kaimiņš ir gudrāks, veiksmīgāks, zinošāks tikai tāpēc, ka vīrietis?
13.10.2013 14:51 |

10 gadi
Reitings 1582
Sacensties darbā ar kolēģiem profesionālajā jomā ne obligāti nozīmē būšanu ar p*utiem. Piemēram, vēlme būt par labāku augstskolas pasniedzēju, nekā kolēģi. Vai labāku pārdevēju apģērbu veikalā. Vai labāku ginekologu. Ja cilvēks (jebkura dzimuma) mīl darbu un grib būt labs, atzīts speciālists, kāpēc uzreiz p*uti?

Jebkurai sacensībai (gandrīz) ir loģisks un likumsakarīgs turpinājums, un ir ļoti maz tādu karjeru, kuras turpinājums nebūtu saistīts ar darbu vadošā amatā. Nezinu, neticu tam, ka sieviete, kura visu laiku ir sacentusies ar citiem, situācijā, kad tiks saņemts piedāvājums pakāpties pāri tiem citiem, no tā atteiksies ar vārdiem: "Nē, es negribu, jo es riskēju pazaudēt savu sievišķību." Ja ir izvēlēts tāds ceļš, tad parasti cilvēks pa to iet līdz galam, t.i., tie p*uti agri vai vēlu neizbēgami pieaug, jo bez tiem tālākais ceļš ir neiespējams.
13.10.2013 14:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits