paga, paga... kopš kura laika ''Greja 50 nokrāsas'' NAV gudra grāmata
Man kaut kādā mērā arī tas ir. Lielākoties gan izpaužas darbā un vispār pret vīriešiem kā tādiem. Es gan ar to nekad nevienam neuzbāžos, bet, ja ir iespēja, man taču pilnīgi prasās viņiem pierādīt, ka es labāk daru davu darbu, labāk vadu auto un ka varu izturēt visu to pašu, ko viņi var. Pret sievietēm man tāda konkurences gara nav.
Ja atrodas kāds šāds "gudrītis", kas mēģina mani izprovocēt, provokācijai piekrītu tikai gadījumos, kad zinu, ka 100% esmu labāka konkrētajā jautājumā. Citādi izvairos. Ar savējiem nesacenšos nekad. Tikai ar knapiem paziņām vai vispār svešiem cilvēkiem.
Patiesībā, nav grūti šādus uzvarēt, jo viņi nedomā, ka ir labāki, viņi domā, ka es esmu sliktāka. Un kamēr viņi domā par mani, nevis par darāmo, viņiem nav izredžu.
Piedod Alexxa, bet vīriešiem ir jākonkurē ar vīriešiem un sievietēm - ar sievietēm.
Piedod Alexxa, bet vīriešiem ir jākonkurē ar vīriešiem un sievietēm - ar sievietēm.
Kādas muļķības! Ko tad tagad, no nākamā gada rīkosim matemātikas olimpiādes meitenēm uz zēniem atsevišķi? Ne visas "sacensības" dzīvē ir par tamborēšanā un malkas ciršanā.
Kāpēc es nevaru sacensties ar vīrieti zinātnisko izlasīto grāmatu skaitā? Apceļoto valstu skaitā? Pagaršoto eksotisko ēdienu eksotiskumā?
Labi, man personīgi nekad nav bijusi tieksme sacensties un izrādīties, bet principā, to "jākonkurē ar sievietēm" atsakos saprast.
Jā, nagu dizaina ziņā ar vīrieti sacensties būtu muļķīgi, bet daudzās citās jomās, ja ir vēlēšanās - uz priekšu!
Kaada ir juusu reakcija, kad saskaraties ar taadiem? Vai jums pashaam patiik sacensties ar pazinjaam, draugiem par to, kursh ir labaaks, gudraaks utt
Melns, es joprojām atļaušos tev nepiekrist. Censties pārspēt vīriešus, teiksim, darbā profesionālajā jomā, nekavē sievieti NEcensties pārspēt SAVU vīru nevienā jomā.
LV Čempoine futbolā nebūtu slikti Man gan vispirms jātiek pie meitas.
Cilvēks ir tāda būtne, kurš nejūt robežu
v*cene ar p*utiem darbā
Sacensties darbā ar kolēģiem profesionālajā jomā ne obligāti nozīmē būšanu ar p*utiem. Piemēram, vēlme būt par labāku augstskolas pasniedzēju, nekā kolēģi. Vai labāku pārdevēju apģērbu veikalā. Vai labāku ginekologu. Ja cilvēks (jebkura dzimuma) mīl darbu un grib būt labs, atzīts speciālists, kāpēc uzreiz p*uti?