Kā gribas strādāt !!!!!!!

Reitings 259
Reģ: 16.07.2009
Reāli besī ārā, nesaprotu kā citas mammas kurām ir viens bērnu dārzā un otrs pirmaja klasē?
Esmu dabujusi tik daudz labus darba piedavajumus,bet nereāli izbraukāt vienos pec pirmklasnieka un sešos pec bernudarznieka. Es nesaprotu.....
Ok aukle, bet es uz to nevaru parakstīties,ja man puse algas jaatdod auklei....
Kā citām mammām?
Vienk bezpalīdzības sajūta...
P.S. omes nav un tetis strada no rita lidz vakaram .
11.10.2013 21:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ja 7 gadīgam bērnam vajadzīga auklīte 24/7, tad uzskatu, ka audzināšanā kaut kas īsti nav bijis pareizi, pārāk liela kontrole un ucināšanās, tāpēc bērns nav iemācījies būt patstāvīgs.

Laiki ir mainiijushies. Agraak bija tomeer droshaak, vareejam pat 5 gados skraidiit pa aaru liidz naktij. Tagad uz ielaam mashiinas brauc aatraak, ir risks notriekt mazo, ir daudz dazaadas tv programmas par supermeniem, kas var ieseet nepareizas domas galvaa un galu galaa, agraak bija bail no dr.beerzinja, tik taapeec vien lielaakaa dalja negaaza podus, bet tagad beernus pienjemts ir sodiit tikai ar raajienu. Pashi maajoklji ir kljuvushi biistamaaki, ja vecaaks nav blakaam, beerns var saspaidiit uz maksas programmaam tv un vecaakiem pienaakt milzu reekjins, var internetaa visaadas nejauciibas atrast un ir daudz vairaak lietu, ko var salauzt maajaas. Padomju laikaa atskaitot paaris skjiivju un kafijas dzirnavinjas, iisti nebija ko bojaat.
12.10.2013 18:08 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Tā gan dīvaina skola, ja nav pagarinātā grupa... Kaut kādi pulciņi tajā pašā skolā nav? Zinu, ka manā skolā sīkajiem ir balles dejas, daudzās ir tautiskās, visādi kori, sporta un zīmēšanas pulciņi. Lai gan mazajiem jau ir kā ir, stundas beidzās ap 12tiem, viena stunda kāds pulciņš un viss. Apsver visu skolā iespējamo, bet gan jau esi to izdarījusi. Varbūt ar kādu mammu no bērna klases vari sarunāt, ka paņem tavu bērnu un pieskata vai aizved uz kādu mūzikas/mākslas skolu vai pulciņu, protams, par simbolisku samaksu? Bet nu jā, varbūt pameklē kādu studentu/skolēnu, jo jebkurš šajā vecumā priecājas par jebkādu naudiņu.
12.10.2013 18:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits