Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Zivju ēdieni..

 
Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
Padalieties ar Jūsu mīļākajām receptēm, lūdzu! :) Varbūt Jums ir kādas Jūsu izdomātas receptes?
11.10.2013 20:09 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Pangasijas filejas gabaliņus apviļā olā, miltos, apcepj uz pannas. Var vēl piparus uzbērt. Pēc tam tos visus gabaliņus atpakaļ uz pannas, pievieno saldo krējumu un daudz diļļu, lai uzmet burbuli. Pasniedz ar rīsiem. Dievīgi garšīgi :)
11.10.2013 20:23 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ēdu principā tikai mazsālītu lasi Un 2 veidos ,vai nu lašmaizītes ar citronpipariņu,sīpolriņķīšiem vai suši. zinu, neorģināli un pavisam vienkārši :P :D
11.10.2013 20:36 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Neko sarežģītu ar zivīm neķīmiķoju. Līdakas un tilapijas fileju ierīvēju ar garšvielām, uzpilinu dažas piles citronu sulas, ļauju maliet ievilkties un metu uz pannas, minimālā olīveļļas daudzumā. Lasi tāpat iesmērēju ar garšvielām, uzlieku sīpoliņu, ietinu follijā un lieku cepeškrāsnī. Zivis pārsvarā pasniedzu ar grillētiem dārzeņiem.
11.10.2013 20:51 |
 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Mana mīļākā recepte -
1) Laša fileju sapildu ar fetas sieru+baziliku, pa virsu salieku tomātu šķēlītes, nedaudz pesto mērces, ietinu folijā un lieku cepeškrāsnī. Ēdu kopā ar rīsiem ;)

2) Foreli sapiparoju, nedaudz dilles + citas garšvielas, filejā salieku sasmalcinātu ķiploku, ielieku folijā un cepeškrāsnī.
11.10.2013 20:57 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam pati izgudroju lasa galvas zupu-loti garsiigi ar burkaaniem,kartupeliem un dazaadiem zalumiem.Lieku arii mazliet kiploku,siipolu,Es pat nezinu kaapeec, bet loti uzmanos ar ingveru.Esmu ieveerojusi,ka ingvers loti "nosit" citu garsvielu garsu!
11.10.2013 21:00 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Šī ir jauka recepte:
http://www.iinuu.lv/lv/dzivespriekam/gardeziem/gatavojam-piksu

Ļoti garšīgi!!!
11.10.2013 21:02 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Zivis ļoti uzmanīgi gatavoju, jo pārlieku daudz garšvielas un smaržīgas papildvielas, atņem zivij garšu. Lasi vispār maz izvēlos, garlaicīga zivs. Ļoti patīk Dorada, follijā vai uz grilla, bet ir jāseko, lai zivs tiek izcepta tikai tik daudz, lai viņa ir sulīga, nevis sausa, kas notiek pie pārcepšanas... Mazliet pipari, sāls un viss!
12.10.2013 19:35 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man garsho lasis pienaa. Panjem lasi, apsaala, uzliek baltos piparus, apviljaa miltos, apcepj, uzlej pienu un sautee. Beigaas uzkaisa sagrieztu peetersiili vai cilantro un pasniedzu ar vaariitiem kartupeljiem.
12.10.2013 19:38 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Otra recepte, ko dievinu, ir tuncha steiks. Apcepju aatri no abaam puseem zivi, uzleju sljauku baltviina, tad pielieku klaat sakapaatus mazos tomaatinjus, melnaas oliives, kapperus. Pielieku saali, piparus. Ja tomaati neizdala pietiekami skjidruma, tad pielieku bik remdenu uudeni. Vaaku virsuu, uguns uz vismazaakaa. Beigaas piepilinu pavisam nedaudz balzaama etikja un ir gatavs.
12.10.2013 19:42 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Lasis pienā.. izklausas nepierasti, bet uzrunā.. Tuvākajā laikā izmēģināšu :)
12.10.2013 19:53 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-mans viirs saka tiesi to pasu!Lasi loti var sabojaat-paarcepjot!Taa ir zivs,kurai ir pasai iipasa garsa,kuru noteikti nevajag mainiit-noteikti nevajag daudz piedevu!Vareetu taa arii teikt-garlaiciiga...!
12.10.2013 19:57 |
 
10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Dievinu pastu ar midijam,garnelem,zivim. Dievinuuu!
12.10.2013 20:00 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
krista, vai Tu to lasi apcep sviestā?
12.10.2013 20:00 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle, tāpēc svarīgi zivi ir vaktēt, tā nu tas ir... Cik esmu baudījusi zivis ar mērcēm, teikšu godīgi, baigi sit nost garšas, vai arī man patīk kārtīga zivs gaļa, lai viņu var izjust un mērces vienkārši nepatīk, vienīgi viegls zivs buljons, kas papildināts ar ogām, bet citādi laikam nē :)
12.10.2013 20:12 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
cormeum Dazi taa dara, bet man nepatiik, jo tas to meerci peec tam bruunganu iekraaso. Izmantoju oliivellju. Ja ir veelme, dazkaart apcepju siipolus otraa pannaa sviestaa un tad iemaisu beigaas pie zivs.
12.10.2013 20:14 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-man liekas zivju zupa bija loti laba,kad pieleeja pienu...!Kaut ko atceros taadu...!
12.10.2013 20:33 |
 
Reitings 649
Reģ: 29.01.2009
Oi, pirmajā komentārā izlasīju par pangasijas fileju.. tā jau gan īsti pat par zivi nav nosaucama.. man personīgi šķiet, ka jebkādā veidā pagatavota, bet tomēr nepazūd tā odekolona garša :D

Pati gan laikam izvēlos svaigu lasi dažādos veidos.. dažreiz varu cept, bet svaigs tomēr labāks.. un mutē saskrien siekalas, iedomājoties par līdaku kotletītēm..
12.10.2013 20:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits