Ja godīgi tad man liekas,ka pēc vairākiem gadiem Latvijā daudz cilvēku nebūs vairs palikuši,jo visi jau būs prom.
Es atļaušos piekrist tām,kuras šeit minēja to,ka jaunieši atbrauc uz Lv un nodzer visu naudu. Diemžēl,manā pilsētā tādu jauniešu ir un ir skumji,ka visu sapelnīto naudu,vienkārši vai nu nopīpē vai nodzer,jo to taču var ieguldīt citās lietās,bet nu labi tā ir katra darīšana.
Saka jau arī to,ka aizbraucot uz ārzemēm,mūsu izglītība viņiem šķiet augstāka,kaut vai jaunietis Latvijā iet 10 klasē,viņiem jau tā ir kā 12 klase. Es nezinu vai tā ir taisnība,bet biju dzirdējusi šo variantu. Esmu dzirdējusi arī daudz šādu tekstu- "Kāda jēga man te mācīties,ja tāpat te darbu nevar atrast?!".
Žēl,ka ir tādi cilvēki kuri jau sevi noniecina pirms laika! Un es atcerējos vienu izteiktu lietu,par to,ka latvieši,kuri ārzemēs ir uzdienējuši amatā,piemēram kaut vai ir nevis strādnieki,bet jau supervaizeri,ir ar ļoti pretīgu attieksmi,pat pret savējiiem-tautiešiem! Es tiešām pati redzēju,kā pat latvietes ārzemēs,kasās un vērpj intrigas,žēl ka pat citā valstī latvieši viens otram nepalīdz,turpatām citu valstu cilvēki savā starpā bija izpalīdzīgi un pastāvēja viens par otru.