Par kuci gan es neuzdrošinātos viņus saukt, jo, jebkurā gadījumā, esmu ielaista viņas mājā. Vienīgais ko es tur tērēju ir elektrība, par pārējo arī mājiniekiem nav jāmaksā. Un to naudu arī es dodu - par to, ko esmu iztērējusi.
1.Viņas dēls arī turpina tās mācības bakalaurā, bet es, pazīstot viņu, saprotu,ka no tā papīra viņam jēgas nebūs. Tikai nauda lieki izmesta un viņš pats arī saka, ka kaut kā tā skola jāpabeidz - tas parāda, ka viņam tikai papīrs svarīgs, nevis tas ko iegūst tajā skolā. Par mani mātei nebūtu jāuztraucas, no viņas es līdzekļus neprasu. Un tajā sarunā, kur man novēlēja kasieres darbu, es sāku ar to,ka neredzu jēgu turpināt ko tālāk mācīties tajā nozarē, kurā esmu ieguvusi diplomu. Bet saruna beidzās ar smiešanos par mani. Neredzu tur nekādas rūpes.
2.Es nevainoju viņu par nezvanīšanu, bet - viņa ir tā garīgā būtne, kas sarunās piemin domu spēku un to palaišanu kosmosā. Manī bija visas cerības un vēlmes dabūt šo darbu, bet viņa vienīgā izteica sarkasma pilnu vārdu - ''piezvanīs''.
3.To nav jēgas teikt, jo - man jau ir pāri 22 gadiem, esmu ar izglītības dokumentu un bērnu nav. Labāku dzīvi sasniegšu, bet šādi izteicieni manu pašapziņu nopietni grauj.