Man ir līdzīga situācija. Drauga māte caur puķēm smejas par mani visu laiku. Ir tā, ka dzīvojam ar draugu zem viņa vecāku jumta un tas ir vienīgais,kas man liek klusēt un ļaut sev kāpt uz galvas. Bet situācijas bijušas dažādas:
1.tāpēc,ka neturpināju mācības bakalaurā, smējās man sejā un teica, ka strādāšu Rimčikā par kasieri
2. meklēju darbu, draugs bija paspējis visu izstāstīt kur eju uz apmācībām un tā. Viņa man prasīja kā man tur iet, teicu,ka pārzvanīs - viņa ar rokām parādīja pēdiņas un smejoties teica ''piezvanīs''. Palaida domas kosmosā un neviens man vairs nezvanīja.
3.sēžot pie viena galva, draugs kā saldumu neēdājs deva man savu kūku, es teicu nē (jo man viņa negaršoja,bet aizbildinājos,ka jau pārēdos), viņa tēvs teica, aiznesīs žurkai kompostkaudzē un māte skaļi smejoties teica - re kur jau blakus viņam ir viena žurka (un nosauca žurkas vārdu kādu viņi ir devuši tai reālajai žurkai).
Šie ir tie sāpīgākie un atmiņā iesēdušies notikumi. Kā es no tā izvairos - vispār nekontaktējos ar māti, cenšos nerādīties acīs. Par laimi dzīvojam mājas 2.stāvā. Bet tāpat spriedze jūtama.