Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Klikšķis.

Reitings 3
Reģ: 10.10.2013
Stāsts ko stāstīšu priekš manis ir neticams, bet tā tas notika pa īstam.
Sākšu ar to, ka esmu aizņemts vīrietis, un nav manā dabā nekādi sānsoļi. Šoreiz ir savādāk nekā līdz šim bija bijis.
Tas notika nesen kādā zaļumballē. Biju ar draugiem aizgājis izkustēties tā teikt "ietusēt". Vakars bija jauks. Zaļumballe uzņēma apgriezienus, visi smējās, kāds dejoja, kāds vēl kaut ko. Vakara gaitā mums nejauši sanāca "satusēt" ar, blakussēdošo uz soliņiem, kompāniju. Viss bija nevainojami, kad kādā brīdī jūtu, ka mani sāk ieinteresēt, kāda no blakus kompānijas sievietēm. Kā saka labāk tālāk no grēka, tāpēc ar kādu no draugiem gājām pakaļ grādīgajiem un paskatīties, kas notiek apkārtnē. Atgriezāmies pēc kāda krietna laiciņa, bet jau redzu, ka arī es viņai vairs neesmu vienaldzīgs. Bijis, nebijs sāku ar viņu runāties, un, iespējams, tā arī bija kļūda. Vārds pa vārdam un mēs abi nokļuvām uz viena viļņa (ieskatījāmies viens otrā). Laika gaitā atklājās, ka arī viņa ir aizņemta ir bērni un mīl savu vīru. Man bērnu nav. Vēlāk devāmies pastaigāties gar jūru, lai gan bija sācis smidzināt lietus, bet mums tas netraucēja. Vakars beidzās sešos no rīta. Pavadīju viņu un atvadoties ilga skūpsts vairākas minūtes.
Mājupceļā, pārdomājot notikušo, biju uz pakaļas. Biju iemīlējies kā tāds pusaudzis, lai gan mājās draudze, un sirdsapziņa uzkarsusi. Viņai bija tāpat. Abi saprotam, ka mūsu attiecībām nav nākotnes, kaut vai bērnu dēļ.
Ir pagājis laiciņš, bet esam kā bez prāta viens bez otra, un ļoti apjukuši par notiekošo. Domājam drīz to izbeigt, kamēr neesam sagrēkojuši vai kas trakāks noticis.
Gribēju, Jums, meitenes pajautāt. Vai, Jums, ir bijušas līdzīgas situācijas, un kā tas ir beidzies, kad amora bulta ir trāpījusi Jums abiem neprasot? :)
10.10.2013 18:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Esi vismaz godiigs un pasaki sievai, ka vinjai ir tiesiibas ieviest miiljaako vai arii saac kaartot skjirshanaas dokumentus.
10.10.2013 18:08 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Vai, Jums, ir bijušas līdzīgas situācijas, un kā tas ir beidzies, kad amora bulta ir trāpījusi Jums abiem neprasot?

Jā! Bet ne abiem, tikai man. Lai gan... Nezinu no tā vīrieša izvairos. :)
10.10.2013 18:09 |

Reitings 1012
izvairījos
10.10.2013 18:09 |

Reitings 350
Reģ: 05.07.2011
rekur dzīvs piemērs par iepriekšējo krāpšanas tēmu, kur daudzas atļāvās teikt, ka nekad nav piekrāptas, taču citas teica, ka nekad neko nevar zināt.
lai vai kā, krista viedoklis ir tāds pats kā manējais.
10.10.2013 18:11 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Da vispaar nesaprotu, kas ar latvieshu viirieshiem ir! Neesmu pamaniijusi, ka citu tautu viirieshi tik ljoti biezji kraaptu, ntaas reizes mainiitu sievas, draudzenes.
10.10.2013 18:15 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ja tam nav nakotnes,tad jega ir kada tiesi? Pats velak nozelosi, tu tacu pat nezinu, kadabtava sieviete, ko esi iztelojies lar idealu, ir ikdiena,kadi vinas brni, tas, kas tagad ir tava galva-tas ir s.ds, pasai ta ir bijis, liekas oi, oi, nu tik bus, ka tad.. Iepazisti tuvak un saproti.
10.10.2013 18:18 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
labāk laid SAVU TAGADĒJO draudzeni vaļā, Tu neesi viņai īstais, viņas īstais ir kkur citur. Ja Tu mīli vienu, citā neiemīlēsies...
10.10.2013 19:02 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Man tā ir - un es netieku galā ar savām jūtām. Varbūt kāds var ieteikt kādu ekstrasensu, kas "noņem" "neriktīgo" mīlestību..... :D (es gan tikai runājos ar viņu - neesmu atklājusi savas jūtas...man ir tāda situācija, ka nevaru aiziet pagaidām - esmu spiesta ik pa laikam satikt viņu (protams, ne personīgos jautājumos) )
10.10.2013 21:02 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Plika kaisle. Paaries.
10.10.2013 21:48 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Plika kaisle. Paaries.

Piekrītu šim. Esmu bijusi līdzīgā situācijā.. Un tajā pašā brīdi, kad sapratu, ka gribu viņu sev, izdzēsu viņa numuru, izdzēsu visur, kur varēju, bez brīdinājuma - labāk, lai domā, ka esmu kuce, nevis mēģina pierunāt uz kaut ko. Zināju, ka tas, kas man bija tajā brīdī bija vairāk vērts, kā neliels blakus romāniņš. Bet ir reizes, kad tiešām, tas otrs cilvēks tev ir īstāks.. Reti, bet gadās. Tur jāvadās pēc savām sajūtām - kā tu justos, ja tava draudzene uzzinātu? Visu nožēlotu, vai būtu atvieglots, ka viņa zina? Vai būtu gatavs ziedot savas tagadējās attiecības un mesties jaunās? Tie ir tādi globāli jautājumi, uz kuriem rodot atbildes, parasti jau cilvēki saprot, ka tā ir bijusi tikai tāda ''iemīlēšanās'' fāze, kaisle, nekas nopietns. Ir tikai loģiski, ka dzīves laikā satiekam arī citus cilvēkus, kuri ir uz mūsu ''viļņa'', bet nu mesties ar viņiem visiem gultā vai bučoties būtu neprātīgi.
10.10.2013 21:56 |

Reitings 1012
Plika kaisle. Paaries.

Piekrītu, bet...Cik ilgi tā kaisle var būt? :D Man tas "klikšķis" ilga gandrīz 2 gadus.
10.10.2013 21:59 |

Reitings 1196
Mans ilga nedaudz vairāk kā gadu :D Bet zinu, ka ja nebūtu pārtraukusi (joprojām priecājos par to, cik sapratīga biju :D ), tad zinu, ka būtu bijis ilgāk.. Un iespējams būtu kritusi grēkā :D
10.10.2013 22:02 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Inese, a kāpēc izvairījies no 2 gadu ilgā klikšķa?
Kas tāds wow ir esošajā (bija tā laika esošajā), lai veselus 2 gadus slāpētu kaisli?

Es nemudinu uz krāpšanu, tikai interesējos, kur tā atšķirība starp puisi nr 1 ("esošais") un puisi nr 2 ("klikšķis")
10.10.2013 22:03 |

Reitings 1012
Hone, cik tālu Tev tas viss ar "klikšķi" aizgāja? :D Nu... Tikies ar viņu, sarakstījies? Es ar savējo vispār gandrīz netikos, nesarakstījāmies, nekontaktējāmies vispār, bet nekā nevarēju tikt no viņa vaļā :D
10.10.2013 22:06 |

Reitings 341
Reģ: 13.01.2011
Pajautā tavai sievai, kāda viņai pieredze ar klikšķiem :) Būs jautri!
10.10.2013 22:07 |

Reitings 1012
57days, es mīlēju savu draugu (vismaz man tā likās), mums bija plāni u.t.t. un man likās, ka tas viss pāries, nav vērts čakarēt to, kas tajā laikā bija, nebiju gatava tik krasām pārmaiņām (man bija apm.19 gadi, biju svešā pilsētā, sāku studēt un vienīgais tuvais cilvēks man tad bija draugs).. Un es nemaz nezināju, ko tas otrs par mani vispār domā.. Varbūt izšķirtos ar draugu un ar klikšķi nekas nesanāktu. Kr4, nebija drosmes un pārliecības :D
10.10.2013 22:10 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Inese, paldies :)
10.10.2013 22:13 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
tava draudzene nav pelnījusi tādu attieksmi. apdomā vai šīs otras sievietes dēļ esi gatavs zaudēt draudzeni? ja atbilde ir jā, tad laid viņu vaļā, lai viņa var būt patiesi laimīga un mīlēta.
10.10.2013 22:26 |

Reitings 1196
Man bija tā interesanti.. Knapi paspēju novaldīties :D Mēs sākumā itkā netīšām saskrējāmies (pēc principa - es rīt iešu pusdienot Divās karotēs.. Jā man parasti ap 2viem pusdienlaiks...'' un tad ap 2viem ''ooo, Pēteri, ko tad tu te?''? :D Tad jau sākām sarakstīties, čatot un visu laiku bija tāda dzirkstele, ka tad kad ''netīšām'' pieskāros viņa rokai vai viņš manam plecam, likās, ka viss apkārt uzies gaisā :D Un tad aizgāju mājās, mani pie durvīm ar tikko ceptām pankūkām sagaidīja tā laika puisis, bija atnesis ibumetīnu, jo no rīta teicu, ka galva sāp.. Samīļoja, uzvilka vilnas zeķes kājās, ar tik raižpilnu seju teica ''Es ceru, ka nesi saaukstējusies''.. Ka pēc 5 minūtēm tas kaisles avots bija izdzēsts no telefona, facebooka, utt. Bet, protams, pēc tam vēl nenormāli ilgu laiku nevarēju beigt par viņu domāt, rādījās sapņos, dažas reizes redzēju uz ielas, tad centos slēpties kā 13 gadīga meitenīte :D Jo tas bija ļooooti slideni viss :D
57days man tas bija tā, ka ar šo bija tāda eiforijas sajūta, elektrizējoši pieskārieni, skatieni... Bet ar tā laika puisi - tiešām mīlestība. Domāju nevis par sevi, bet mums, gribēju rūpēties, saņēmu rūpes, vēlme pēc otra cilvēka fiziski.. Viss bija kārtībā. Un nekā nevarēju pieļaut domu, ka dēļ tādas plikas kaisles, sāpinātu kādu, kas man ir tiešām dārgs. Ka būtu vājprātīgs kauns un bēdas, ja viņš uzzinātu par tām tikšanās reizēm (lai gan reāli nekādas robežas nepārkāpām). To tā sapratu ar galvu, bet nu jūtas tik viegli nenoslāpēt :D Tāpēc vēl kādu laiku mocījos :D Tāpēc neticu šim ''pagale nekad nedeg viena'' - ka noteikti otrs nedod pietiekami daudz mīlestības, uzmanības vai vēl kaut kā. Mums viss bija kārtībā, tiešām, bet reizēm dzīvē negaidīti ienāk tādi cilvēki, kas veselo saprātu notriec gar zemi :D
10.10.2013 22:42 |

Reitings 3
Reģ: 10.10.2013
Paldies, meitenes, par savām pieredzēm un viedokļiem, ka padalījāties.
Paldies Hone. Pēc Tava stāsta man jautājumu vairs nav, kā skatīties tālāk.
Pilnībā piekrītu Tev. :)
11.10.2013 10:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits