Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darba apavi

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Sveikas meitenes.
Strādāju darbu, kas ir uz kājām- nemitīga stāvēšana, skriešana, pārvietošanās pa trepēm augšā un lejā.
Darba forma nosaka vilkt melnus apavus, neko citu kā skaistas, melnas, klasiskas laiviņas nevaru iedomāties, taču tās, kuras ir man ir nenormāli smakojošas, audums nav mazgāšanai paredzēts. Tāpēc esmu uzsākusi jaunu apavu meklēšanu.
Ko varat ieteikt?
Domāju, ka gumijotie būtu vieglāk mazgājami, esmu gatava to darīt pēc katras darba dienas, taču domāju, ka gumijā kājas ļoti svīdēs.(Apavos velku plikas kājas, varbūt arī tas ko maina?! )
Turklāt man ir problēmas ar pēdām, nākamnedēļ uzsākšu aktīvu iešanu pie podologa, lai risinātu savas problēmas, tāpēc domājams, ka arī viņš ieteiks apavus pēc katras lietošanas sterilizēt, iztīrīt.
Visādi mediķu darba apavi man nepatīk, kā ir ar crocs apaviem? Viņiem ir piedāvājumā darba apavi un laiviņas, kas ir ļoti glītas. (vai parastajos crocs veikalos ir tik liela izvēle, kā šajā lapā -http://www.open24.lv/lv/katalogs/shoes/work/#target:women )
Vajadzētu meklēt arī tādus ar caurumiņiem vai atvērtu papēdi, noteikti tas arī ir no svara.
Un arī ērtums, lai var nostāvēt garās stundas.
10.10.2013 12:47 |

Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
Pajautā podologa viedokli. :)

Crocs es vispār izslēdzu no ikdienas apavu klāsta.
10.10.2013 12:50 |

Reitings 19
Reģ: 09.08.2013
ir pieredze ar ''mediķu'' stila apaviem, ir ērti, bet ar laiku nav viegli ar viņām, jo tādas ''smagas''. gumijotos noteikti izslēdz. iesaku ņemt nedaudz lielāku izmēru,kā vajag, un kaut ko šādu, ja vajag zolīdākas :
10.10.2013 12:58 |

Reitings 145
Reģ: 07.10.2013
urklāt man ir problēmas ar pēdām, nākamnedēļ uzsākšu aktīvu iešanu pie podologa, lai risinātu savas problēmas, tāpēc domājams, ka arī viņš ieteiks apavus pēc katras lietošanas sterilizēt, iztīrīt.

Fuj! Piena sēne līdz kājām nonāca!
10.10.2013 14:21 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Varbūt pameklē melnas, labas firmas botiņas?
Man ir nike melnas botas. Arī man jāstrādā visu laiku uz kājām.. vai nu jāstāv vairākas stundas vienā vietā vai arī aktīvi jākustas un jāskraida pa trepēm.
Kājām ir ērti, nesvīst arī un esmu apmierināta. Protams, pēc darba dienas sāp arī tās pēdas nedaudz, bet tas jau vienkārši no tā, ka visu laiku uz kājām.

Bet domāju, ka vislabāko viedokli varēs ieteikt ārsts.
Esi jau atradusi labu podologu? Ja nē, varu ieteikt vienu ļoti jauku sievieti.
10.10.2013 14:31 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Fuj! Piena sēne līdz kājām nonāca!
šis man lika pasmieties, labi ka darbā šo nelasīju :D
10.10.2013 19:02 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ortopeediskie dr.shcools apavi. Nekaadi dizjie skaistulji nav, bet toties nereaali eerti.
10.10.2013 19:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ir divi darba apavi-vienas ir Arche kurpes-melnas,augsa visa ar caurumiem!Loti laba aada un loti labi elpo-bez papeeza.Otras Bally mokasiinini-baltas !Manas kurpes maksaa diezgan daargi,bet es savas kaajas loti sargaaju.Man botinaas loti karsti,bet ir cilveeki,kuri labi juutas visu dienu botaas!Man vairaakus gadus biaj loti eertas kurpiites,kur prieksa bija sleegta un papeedis valaa-loti labi kaajas elpoja!Ja man jaastaigaa neeertos apavos visu dienu,tad man ir beigas...!
10.10.2013 19:13 |

Reitings 815
Reģ: 29.01.2009
Laimes meita, Tev ir problēmas ar pēdām no ortopēdiskā viedokļa vai problēmas ar ieaugušiem nadziņiem, pēdu ādu, utt.? Jo ja problēmas ir ar pēdas kauliem, muskuļiem, ir kādas deformācijas vai kas tāds, tad podologs te neko nelīdzēs, bet vajag tehnisko ortopēdu apmeklēt.
10.10.2013 19:25 |

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Problēmas ir ar pēdu ādu un nagiem.
Līdz podologam jāgaida vēl nedēļa, bet vairs nevaru izturēt savos apavos.
Gumijotie nav labi? Kāds cits materiāls ir labs mazgāšanai?
crocs izskatās ļoti ērti.
Un botiņas, pat klasiskas neder.
11.10.2013 08:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits