Sveikas meitenes.
Strādāju darbu, kas ir uz kājām- nemitīga stāvēšana, skriešana, pārvietošanās pa trepēm augšā un lejā.
Darba forma nosaka vilkt melnus apavus, neko citu kā skaistas, melnas, klasiskas laiviņas nevaru iedomāties, taču tās, kuras ir man ir nenormāli smakojošas, audums nav mazgāšanai paredzēts. Tāpēc esmu uzsākusi jaunu apavu meklēšanu.
Ko varat ieteikt?
Domāju, ka gumijotie būtu vieglāk mazgājami, esmu gatava to darīt pēc katras darba dienas, taču domāju, ka gumijā kājas ļoti svīdēs.(Apavos velku plikas kājas, varbūt arī tas ko maina?! )
Turklāt man ir problēmas ar pēdām, nākamnedēļ uzsākšu aktīvu iešanu pie podologa, lai risinātu savas problēmas, tāpēc domājams, ka arī viņš ieteiks apavus pēc katras lietošanas sterilizēt, iztīrīt.
Visādi mediķu darba apavi man nepatīk, kā ir ar crocs apaviem? Viņiem ir piedāvājumā darba apavi un laiviņas, kas ir ļoti glītas. (vai parastajos crocs veikalos ir tik liela izvēle, kā šajā lapā -http://www.open24.lv/lv/katalogs/shoes/work/#target:women )
Vajadzētu meklēt arī tādus ar caurumiņiem vai atvērtu papēdi, noteikti tas arī ir no svara.
Un arī ērtums, lai var nostāvēt garās stundas.