Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Piekrāptās

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Varbūt ir kāda, kura var man uzrakstīt privātu vēstuli, kā tikāt pāri krāpšanai un sagājāt atkal kopā.
10.10.2013 09:32 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Un, ja pie tās psiholoģes atnāktu laupītājs un teiktu: "Ko man darīt, man visu laiku gadās izdevīgi gadījumi, kad aplaupīt cilvēkus?" Psiholoģe teiktu: "Malacis, tā turpini! Viņi paši vainīgi!" (Un tad vēl noslēgtu darījumu ar zagli par procentiem no peļņas) Vai tomēr viņa pastāstītu, kā savaldīt sevi?
11.10.2013 13:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nerea - upuris ir vainīgs, ka izprovocēja!!! Man, kad mācījos psiholoģijas kursu, pasniedzēja stāstīja, ka pie viņas nāk sieviete uz konsultāciju un stāsta - man regulāri aplaupa! Kad jautāja, kā tas notiek? Sieviete stāsta - eju vakarā no darba mājās, ir tumšs, dzirdu soļus tuvumā, piespiežos pie sienas un bailēs drebu.... Nu, protams, ko cilvēkam citu darīt, kā aplaupīt sievieti, kas tēlo regulāri upuri un ar savu uzvedību to piesaista.....
Izdevīgi ir tēlot svēto, kad partneris - atspoguļo Tevi!
Bet es laikam neizteikšos vairāk - jo lielākā daļa te grib tēlot baigās svētules.....

Taapeec par psihologu maacaas 9 gadus, nevis iziet vienu kursu. Iemaaciijies vienu lietu un tagad to attiecini uz visaam situaacijaam, vienalga vai ir tur sakariiba vai nav. Ja pamaaciitos veel, tad saprastu, ka ir viss ir daudz kompleksaak kaa skjiet. Ir hroniski neuzticiigie, tiem nekaadu provokaaciju nevajag, ir gadiijumi, kad vienkaarshi miilestiiba ir apdzisusi vai no pasha saakuma ir buuts kopaa tikai izdeviiguma deelj. Tie gadiijumi, kad sieviete pati izprovocee, ir sameeraa reti. Vispaar man zjeel taadu sievieshu, kuras visaa vaino sevi tai vietaa, lai iezveltu nekrietnajam viiriskjim ar pannu pa galvu un dziivotu taalaak bez liekaam cieshanaam.
11.10.2013 15:46 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Tāpēc jau Tevi krista neviens nekrāpj - pa galvu ar pannu dabūt nevienam nekārojās :D :D :D
(hroniskus krāpējus piesaista specifiskas sievietes - tas arī ir fakts)
Protams, ka ir gadījumi, kad vajag iet prom no attiecībām....un nav ko tur vilkt garumā un auklēties.... bet šeit bija jautājums kā tikt pāri un saiet kopā - daudzas izteica kategoriskus apgalvojumus par vīrieša - krāpēja pamešanu un nepiedošanu un piekaušanu, un nezin ko vēl...., bet tēma bija cita....ne? ;)
11.10.2013 16:40 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Krāpšana šeit skaitās tikai sex??
11.10.2013 19:11 |

Reitings 7
Reģ: 12.05.2012
Nesen vienā filmā dzirdēju teikumu, kas iespiedās dziļi prātā.
"-Kāpēc Tu piedevi viņam to, ka viņš tevi nokrāpa?
-Es atceros labo, nevis slikto. Kādēļ viena pārpratuma dēļ, kuru nožēlo sabojāt visu to labo, kas bijis."
13.10.2013 13:16 |

Reitings 297
Reģ: 08.10.2013
es arī drošivien piedotu(meitenei,kuru mīlētu), kaut arī mana loģika neparedz iemeslu kāpēc būtu kāds jākrāpj, tā vietā vnk izšķirties un iet pie nākāmā......
13.10.2013 13:32 |

Reitings 297
Reģ: 08.10.2013
13.10.2013 13:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits